SiteDeBucate » Supe, Ciorbe, Borsuri

Retete Supe, Ciorbe, Borsuri cu ulei

 Supa de pui chinezeasca Supa de pui chinezeasca
 Preparare: se calesc    bucatele de pui in ulei cu bastonasele de morcov pana se rumenesc putin.  Dupa aceea adaugam 2 boluri de apa, codimentam cu sare, ghimbir si pudra de ardei iute si lasam sa clocoteasca 10 minute. Adaugam ...
 Ciorba de rosii Ciorba de rosii
Legumele se curata si se spala. Ceapa se toaca marunt, iar morcovul si pastarnacul se rad pe razatoarea cu ochiuri mari. Se pun la calit in putin ulei, apoi se acopera cu apa si se lasa sa fiarba la foc mic. Cand sunt aproape gata se mai pune apa,se ...
 Supa de rosii cu linte Supa de rosii cu linte
1. puneti supa de legume sau pui pe foc 2. incalziti uleiul intr-o cratita mare 3. curatiti ceapa si usturoiul, apoi le caliti la foc mijlociu timp de 5 minute pana sant moi 4. spalati si uscati busuiocul, lasati cateva frunzulite pentru decor, ...
 Ciorba taraneasca de vacuta Ciorba taraneasca de vacuta
1. legumele se curata si se spala , se taie cuburi mici . 2. ceapa , morcovii , telina , patrunjelul si ardeiul se calesc in ulei , se pune boia , sare , pasta de rosii  si rosiile taiate marunt .se adauga zeama de vacuta, cartofii tot cubulete ...
 Bors de fasole galbena Bors de fasole galbena
Punem intr-un vas  inalt uleiul la incins si cand este incins adaugam ceapa taiata cubulete si morcovii si lasam sa se caleasca cateva minute. Daca doriti puteti sa adaugati si o tija de telina verde taiata cubulete, eu nu am pus ca am folosit ...
 Ciorba de cartofi Ciorba de cartofi
Morcovul si ceapa se curata si se taie(ceapa marunt si morcovul rondele). Se pune la fiert,se lasa 10 minute apoi se adauga cartofi taiati in 4,se lasa sa fiarba si cand cartofi sunt fierti se adauga pasta de ardei,borsul si secretul gustului(dupa ...
 Bors de peste /somon Bors de peste /somon
Preparare :  punem intr-un vas mai adanc legumele la calit in cele 2 linguri de ulei si le lasam pret de cateva minute. Dupa cateva minute adaugam bucatile de peste si apa , condimentam cu sare i piper si o frunzade dafin si lasam la foc mediu ...
 Ciorba de fasole boabe cu paste fainoase (reteta de post) Ciorba de fasole boabe cu paste fainoase (reteta de post)
Se spala fasolea si se lasa la inmuiat in apa rece de seara pana dimineata, dupa care se arunca apa si se pune la fiert intr-o oala cu apa de 5 litri (am pus eu) , sa dea cateva clocote, apoi arunci apa, nu te baloneaza asa tare. Separat cureti ...
 Supa - crema de pui cu legume Supa - crema de pui cu legume
Legumele curatate, spalate si taiate cubulete se pun la fiert impreuna cu carnita si cubul concentrat.  Cand sunt gata se scot cu o spumiera din supa, iar aceasta se pastreaza. Legumele si carnea se fac piure cu ajutorul robotului , adaugandu-se ...
 Supa crema de ciuperci Supa crema de ciuperci
Se taie felii subtiri ciupercile si se opresc cateva mici intregi pentru décor. Se pune ulei in cratita si se incinge. Se topeste untul in el. Se toaca ceapa si usturoiul si se calesc. Se adauga ciupercile si se calesc bine inca 5 minute. Se ...
 Ciorbita de vita cu zarzavat si dovlecei Ciorbita de vita cu zarzavat si dovlecei
Legumele se toaca ,dovleceii se taie cubulete,se aseaza in oala de supa impreuna cu carnea cubulete si se dau in cateva linguri de ulei masline la dutuit pana cand incep sa-si lase miros, se amesteca in oala. Se adauga apa, pasta de rosii si se lasa ...
 Ciorba de perisoare cu smantana Ciorba de perisoare cu smantana
   1. legumele se curata si se spala .orezul se spala .    2. morcovulsi telina razuite , ceapa taiata marunt se pun la fiert in 4 litrii apa clocotita se pune sare si putina boia .    3.  dupa 15 min carnea tocata ...
 Ciorba radauteana Ciorba radauteana
Se pune la fiert pieptul de pui cu sare,se spumeaza apoi se adauga morcovul dat prin razatoare,albitura bucati intregi si ceapa crestata.Cand se fierb se scot zarzavaturile lasate intregi.Se caleste gogosarul taiat fideluta si se adauga in ciorba ...
 Bors de dovlecei cu iaurt Bors de dovlecei cu iaurt
Ceapa se toaca marunt. Morcovul, telina si pastarnacul se dau pe razatoarea cu ochiuri mari. Se pun legumele la calit in putin ulei, se adauga si orezul , apoi se pune apa cat sa le acopere. Se fierb la foc mic cam 20-25 minute, apoi se adauga ...
 CIORBA DE PUI A LA GREC CIORBA DE PUI A LA GREC
Morcovul si radacina de patrunjel se curata si se taie rondele subtiri,se pun in putin ulei de masline si le lasam la calit 5minute.Ceapa o dam pe razatoare sau o mixam si o punem peste morcov si pastarnac si stingem tot  cu apa lasand sa dea ...
 Ciorba de fasole boabe Ciorba de fasole boabe
Fasolea boabe se pune la fiert Fasolea se poate pune de seara in apa, la inmuiat. Intr-o oala de 3l se fierbe fasolea . Dupa ce a clocotit 10 minute se schimba apa. Aceasta operatie se repeta de 2-3 ori. Se caleste costita pentru ciorba Intre timp se ...
 Ficatei pane Ficatei pane
1. Ficateii se spala si se curata de pielite. 2. Ouale se bat cu sare si se integreaza faina, ca pentru snitele. Cel mai usor este sa se prepare amestecul din 1 - 2 oua, se adauga faina pana obtinem o pasta groasa in care cocoloasele se sfarama usor ...
 Ciorba de salata cu lapte de soia-post Ciorba de salata cu lapte de soia-post
Se curata usturoiul si se piseaza ,apoi se caleste in putin ulei de masline 1-2 minute dupa care se pune salata sapalat si taiat marunt,se lasa sa se inmoaia putin salata in ulei la foc mic  amestacand continu sa nu se prinda. Dupa se sa calit ...
 Supa aromata cu porumb Supa aromata cu porumb
Ceapa tocata marunt o calim putin in uleiul de masline.  Adaugam apoi radacininoasele date pe razatoarea cu ochiuri mici (sau taiate cuburi, in functie de preferinta). Amestecam continuu pana incep sa se inmoaie. Adaugam cartofii taiati ...
 Supa crema de conopida si brocoli Supa crema de conopida si brocoli
Se curata zarzavatul si se spala,apoi se desfac buchetele de conopida si brocolii si se spala bine.Intr-o oala sub presiune se pun cele 2 linguri de ulei,se adauga legumele taiate si se calesc 2-3 minute,apoi se adauga buchetele de conopida si ...
1-1011-2021-3031-35
Filtreaza retetele
Tara:
 
Sterge Filtru:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Supe, Ciorbe, Borsuri cu ulei - Pagina 4
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z