SiteDeBucate » Supe, Ciorbe, Borsuri

Retete Supe, Ciorbe, Borsuri cu telina

 Ciorba de varza dulce cu lapte prins Ciorba de varza dulce cu lapte prins
Afumatura se taie in portii si se fierbe in apa cu sare, pasta de gogosari ,ceapa si cimbru.Zarzavatul se curata si se taie cubulete.Varza se taie patratele.In oala in care a fiert afumatura se adauga zarzavaturile si apoi varza, se asezoneaza si se ...
 Ciorba de burta Ciorba de burta
Se ia burta şi se spală bine de tot. Daca vi se pare că are miros se pune câteva ore în puţină apă cu câteva linguri de oţet.Apoi burta se taie fasii si se pune intr-o oala sub presiune(fierbe mult mai repede)impreuna cu rasolul de vita.Se ...
 Ciorba de curcan Ciorba de curcan
Se curata, se spala si se taie marunt toate legumele( mai putin ceapa care se lasa intreaga).Carnea de curcan se spala bine si se portioneaza.Se pune apoi intr-o oala cu apa si putina sare si se lasa sa dea in clocot.Se spumeaza apoi se adauga ...
 Zama de cartofi cu carnati afumat si moare de varza Zama de cartofi cu carnati afumat si moare de varza
Curatam si apoi spalam toate legumele.Le taiem apoi le punem intr-o oala cu putin ulei si le sotam putin.Acoperim cu apa si lasam sa fiarba.Carnatul il taiem felii subtiri si il adaugam in ciorba sa fiarba la foc mic. Adaugam cimbru si sare cand sunt ...
 Ciorba pescareasca cu zeama de varza Ciorba pescareasca cu zeama de varza
Zeama de varza( cantitatea este in functie de cat de acra vreti sa fie ciorba) se pune la fiert impreuna cu apa necesara.Zarzavatul se curata si se da pe razatoarea cu gauri mari - mai putin ceapa ce se lasa intreaga.Se adauga zarzavatul la zeama de ...
 Ciorba cu afumatura Ciorba cu afumatura
Se taie in bucati potrivite afumatura.Se pune la foc ,se lasa sa fiarba 10-15 min. si se arunca prima apa.Se spala carnea,se pune in oala cu apa atat cat sa acopere carnea si se da la foc .Cand carnea este aproape fiarta se adauga legumele ...
 Ciorba taraneasca de vitel Ciorba taraneasca de vitel
Carnea se taie bucatele ce se calesc in doua linguri cu ulei pina ce carnea isi scgimba culoarea.Legumele se curata , se spala si se taie dupa preferinta.Peste carne se pune apa apoi legumele taiate marunt , frunzele de leustean, sare si piper.Se ...
 Ciorba cu perisoare din peste Ciorba cu perisoare din peste
Se toaca carnea de peste si se amesteca cu ceapa tocata, oua, orezul, pasta de tomate, verdeata si faina. Se framanta bine. Din acest amestec se formeaza mici perisoare care se tavalesc prin faina sa nu se desfaca la fiert.Se pune o oala la foc cu ...
 Ciorba cu scarita afumata Ciorba cu scarita afumata
Se spala zarzavatul, se toaca marunt sau se da pe razatoare si se pune la fiert in oala de ciorba. Se opareste scarita si se portioneaza. Cand zarzavatul este aproape fiert se pun bucatile de scarita. Se potriveste de sare cu grija deoarece, in ...
 Ciorba de pui a la grec Ciorba de pui a la grec
Carnea taiata marunt se pune la fiert in apa cu sare. Cand a inceput sa fiarba se inlatura spuma.Zarzavatul se curata si se taie marunt, gogosarul se taie feliute subtiri iar ceapa curatata se lasa intreaga.Morcovii si gogosarul se calesc in putin ...
 CIORBA DE FASOLE ROSIE CU CIOLAN AFUMAT CIORBA DE FASOLE ROSIE CU CIOLAN AFUMAT
Se spala ciolanul si se curata(eu am luat unul dezosat),se pune intr-o oala sub presiune si se pune la fiert pana incepe oala sa fluiere.Apoi se adauga fasolea(care se lasa peste noapte la innmuiat,sau se opareste in 3 ape)si zarzavatul tocat ...
 Bors de fasole verde Bors de fasole verde
Zarzavatul se curata si se taie marunt, la fel si celelalte legume.Intr-o oala se pun toate legumele si zarzavatul taiate se adauga apa necesara apoi fasolea verde. Punem sare si piper si frunzele de telina. Lasam sa fiarba bine toate si la sfarsit ...
 Bors de gulii Bors de gulii
Se curata legumele se spala si se taie dupa bunul plac.Se pun la calit morcovii, ceapa, ardeiul si rosia, cand sunt gata se adauga apa necesara si guliile taiate.Se pune sare, piper si frunza de telina. Se lasa sa fiarba. Cind sunt gata fierte se ...
 CIORBA DE FASOLE BOABE CIORBA DE FASOLE BOABE
Fasolea,curatata de impuritati,se pune in apa rece;se lasa peste noapte.A 2-a zi se spala,in citeva ape si se pune la fiert,tot cu apa rece,cu o ceapa intreaga;cind fierbe se pune cam 3/4 lingurita sare.Se lasa la foc mic,semiacoperita,cam 45 ...
 Ciorba de pui olteneasca cu zdrente de ou Ciorba de pui olteneasca cu zdrente de ou
Se pune apa la fiert si cand a clocotit se adauga carnea. Dupa aceea, se toaca legumele cubulete sau se dau pe razatoare si se adauga si ele la fiert. Cand carnea si legumele sunt aproape fierte, se adauga rosiile in bulion tocate marunt si sucul de ...
 CIORBA DE CARTOFI,CU IAURT CIORBA DE CARTOFI,CU IAURT
Intr-o cratita,se pun bucatile de pui,1 lingurita sare,apa(cei 1,5 l).Cind fierbe,se ia spuma,se pun toate legumele,in afara de cartofi.Se lasa la fiert 20-25 minute,dupa care se pun cartofii si 1 lingurita vegeta;se mai lasa sa fiarba 15-20 ...
 CIORBA DE VACUTA CIORBA DE VACUTA
1.Se taie carnea cubulete si se pune la fiert intr-o oala cu apa si sare.Prima apa o schimb intotdeauna2.Se adauga ceapa tocata marunt cand carnea este pe jumatate fiarta.3.Toate legumele sunt taiate marunt si se inabusa intr- o cratita cu 2 linguri ...
 Ciorba de miel - reteta casei Ciorba de miel - reteta casei
Gatul,partile mai subtiri ale picioarelor, capatana, cateva bucati de coasta,se spala bine,se portioneaza corespunzator si se pun la fiert cu apa rece.Eu pun si cateva intestine spalate,curatate foarte bine si taiate marunt.Sunt delicioase.Dupa ce a ...
 ciorba de purcel cu legume ciorba de purcel cu legume
carnea se taie cubulete si se pune la fiert in 2 litri de apa cu putina sare, se spumeaza cind a fiert pe jumatate se adauga zarzavatul curatat si spalatdovlecelul taiat cubulete + ceapa taiata julien + cartoful taiat cubulete mai mari + telina ...
 Ciorba taraneasca de stir Ciorba taraneasca de stir
Punem o oala cu 3 l de apa la fiert.Cand apa da in clocot punem morcovul,ceapa si usturoiul taiate marunt,orezul spalat si lasam sa fiarba.Corcodusele si prunele se spala sise rup coditele apoi se pun separat safiarba in 0.5 l apa.Cand s-au inmuiatse ...
1-1011-2021-3031-4041-43
Filtreaza retetele
Tara:
 
Sterge Filtru:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Supe, Ciorbe, Borsuri cu telina - Pagina 28
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z