SiteDeBucate » Supe, Ciorbe, Borsuri

Retete Supe, Ciorbe, Borsuri cu telina

 Ciorba de dovlecei cu iaurt Ciorba de dovlecei cu iaurt
Zarzavatul se taie marunt si se pune la fiert in apa sau in zeama de carne. Se fierbe cam 10 minute, dupa care se adauga orezul spalat. Dovleceii taiati cubulete se adauga in ciorba. Dupa ce toate ingredientele sunt bine fierte, se adauga iaurtul si ...
 Supa de rosii Supa de rosii
-Punem rosiile cu tot cu sos pe foc.Adaugam putina apa si lasam sa dea un clocot.  -Intre timp dam pe razatoarea mica morcovul,telina si patrunjelul.Taiem marunt ceapa,ardeiul si cartofii. -Punem toate legumele impreuna cu orezul la fiert cu apa ...
 Bors taranesc cu fasole boabe si sfecla Bors taranesc cu fasole boabe si sfecla
Se pune fasolea la inmuiat timp de 2-3 ore,dupa care se pune la fiert in apa rece.Se schimba apa de cateva ori,apoi se adauga la fiert ceapa,morcovul,radacina de patrunjel,telina toate tocate marunt sau date pe razatoarea mica. Sfecla se da pe ...
 Supa de gaina Supa de gaina
Se spala bine carnea si se pune la fiert in apa rece,la foc mic.Se spumuieste de cate ori este nevoie. Se adauga legumele curatate si spalate.Se pun intregi. Se lasa sa fiarba la foc mic in jur de 1 ora si jumatate.Dupa ce a fiert carnea,se strecoara ...
 Bors moldovenesc de vita Bors moldovenesc de vita
Carnea se curata de pielite,se taie bucati si se pune la fiert in apa rece,la foc mic.Se spumuieste de cate ori este necesar,apoi se adauga sarea. Cand carnea a fiert pe jumatate,se pun legumele curatate si taiate mic.Morcovul,telina,patrunjelul si ...
 Supa de pui cu galuste Supa de pui cu galuste
Se pune carnea la fiert cu un pic de sare. Morcovul se taie rondele, telina pai la fel procedam si cu ardeiul. Pentru galuste avem nevoie de 2 oua si 6 linguri de faina si 1 lingura de ulei: Batem albusurile spuma apoi adaugam cate unul ...
 Sangele voinicului cu bombe de gris Sangele voinicului cu bombe de gris
Puneti la fiert pieptul de pui, 3 morcovi curatati si taiati cubulete, ceapa, radacina de patrunjel si telina  curatate si tocate si ele in cubulete; separat puneti la fiert in apa cu sare ceilalti 3 morcovi intregi; cand carnea si legumele sunt ...
 Supa Imperiala cu galuste Supa Imperiala cu galuste
Galuste: Ouale se bat bine impreuna cu cascavalul,sare si piper dupa gust.Se adauga untul moale,apoi faina amestecata cu gris.Compozitia obtinuta se pune in tava (20/20 cm) si se da la cuptor,pana se ingheaga,in jur de un sfert de ora. Ca sa fiu ...
 Supa de rosii Supa de rosii
Morcovul si radacina de patrunjel se taie rondele, telina fasii, ceapa tocata marunt, dovlecelul si ardeii se taie cubulete. se pun intr-o oala toate legumele la fiert cu 2 l apa si uleiul de masline. Rosiile se dau prin masina de rosii astfel ...
 Ciorba cu perisoare de peste Ciorba cu perisoare de peste
Pestele se spala bine si se pune la fiert intreg, cam 3 minute dupa ce incepe sa clocoteasca. Se scurge de apa, se spala cu apa rece si se lasa la racit. Apoi se alege carnea cu mare grija de pe oase. Se mixeaza carnea de peste si ceapa cu blenderul ...
 Supa de gaina cu galuste pufoase pufoase Supa de gaina cu galuste pufoase pufoase
Gaina am oparit-o mai intai si apoi am pus-o la fiert intr-o oala de circa 4 litri. Gaina pe care am avut-o eu era din comert asa ca fierbe mai repede. Inca de la inceput se pune ceapa taiata in doua, morocul taiat in bucati mari si pastarnacii ...
 Ciorba de peste Ciorba de peste
Se spala zarzavaturile, se toaca marunt sau la blender si se pun la fiert. Cand zarzavatul este fiert se adauga orezul. Cand orezul este fiert se adauga   rosiile blenduite (maruntite la blender)si dupa cateva clocote  zeama de varza. ...
 Supa de pui a la grec Supa de pui a la grec
 Carnea se taie fasii si se pune la fiert in apa cu sare si un pic de delicat. Intre timp pregatim legumele care se curata si se taie rondele( morcovul si patrunjelul ) si fasii telina, apoi se pun  in  vasul in care fierbe carnea. De ...
 Ciorba de burta dobrogeana Ciorba de burta dobrogeana
Rasolul de vaca se fierbe la oala cu presiune 30 min de cand incepe sa fluiere. Burta se taie julien si se pune la fiert in apa cat s-o acopere si inca 2 degete, cu legumele intregi, foaia de dafin, piperul si cativa catei de usturoi taiati in doua. ...
 Ciorba de curcan Ciorba de curcan
Se spala carnea si se pune la fiert. Dupa ce a dat un clocot se arunca apa , se spala carnea , se pune alta apa in oala si se pune iar la fiert. Cand s-a fiert carnea se adauga zarzavatul taiat cubulete sau dat pe razatoare. Dupa cateva clocote se ...
 Ciorba de vacuta Ciorba de vacuta
Se pune carnea la fiert cu un pic de sare. Legumele se curata si se spala; morcovul se taie cubulete mici, la fel ceapa, rosiile si ardeiul, telina se da prin razatoare, iar cartoful cuburi un pic mai mari.Cand este aproape gata carnea se adauga ...
 Supa crema de broccoli si branza Supa crema de broccoli si branza
Se pune broccoli la fiert cu apa (cat sa acopere un pic) si un pic de sare, timp de 15 minute. Se scoate broccoli si se opreste apa. Intr-o cratita se topeste untul si se calesc putin ceapa, telina si usturoiul. Se adauga apoi ...
 supa crema de conopida supa crema de conopida
Conopida se desface buchetele si se lasa in apacu cu sare ~ 20 min. Celelente legume se curata si se taie cubulete. si se pun sa fiarba. Dupa ce au fiert se trec legumele printr-o sita deasa( se pastreaza cateva buchetele de conopida), apoi se pune ...
 FASOLE CU CIOLAN AFUMAT FASOLE CU CIOLAN AFUMAT
Am pus fasolea la fiert,am clocotit-o cam o  ora la foc potrivit dupa care am schimbat apa.am pus din nou la fiert,cand a inceput sa clocoteasca am adaugat carnea si legumele tocate si le-am lasat sa fiarba la foc potrivit aproximativ o ora. am ...
 Ciorba de varza acra cu ciolan Ciorba de varza acra cu ciolan
Ciolanul se pune la fiert,se spumeaza apoi cand este pe jumatate fiert se adauga varza taiata fideluta,piper ,foi de dafin.Intr-o craticioara am calit radacinoasele cu ceapa le-am stins cu putina apa si le-am fiert separat .Cand varza si carnea ...
1-1011-2021-3031-4041-43
Filtreaza retetele
Tara:
 
Sterge Filtru:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Supe, Ciorbe, Borsuri cu telina - Pagina 3
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z