SiteDeBucate » Supe, Ciorbe, Borsuri

Retete Supe, Ciorbe, Borsuri cu telina

 Supa de pui si ciuperci cu smantana Supa de pui si ciuperci cu smantana
Aripioarele se pun la fiert, se spumeaza. Intr-o tigaie, punem la inabusit ceapa tocata marunt, impreuna cu ardeiul gras taiat cubulete. Dupa cateva minute adaugam si ciupercile feliute, presaram cimbru, putina sare si piper si lasam pe foc cam 5 ...
 Ciorba taraneasca de pui cu smantana Ciorba taraneasca de pui cu smantana
Se portioneaza si se spala spatele de pui si se pune la fiert intr-o oala cu apa.Se spumuieste si se fierbe la foc mic.Cand carnea e fiarta pe jumatate se adauga ceapa tocata,zarzavatul tocat marunt,apoi mazarea si cartofii taiati cubulete.SE lasa sa ...
 Bors de Sfecla Bors de Sfecla
  Se spala si se curata legumele: ceapa(cubulete mici), ardei(cubulete), morcovi, telina si pastarnacul(se curata si se da pe razatoarea mare), prazul se taie normal. Legumele se pun in tigaie in care a fost pus uleiul si se calesc un pic, dupa ...
 Ciorba din pipote de pui Ciorba din pipote de pui
1. Se spala bine pipotele de pui si se pun la fiert  cu  legumele tocate marunt si cartofii taiati cubulete. Adaugam o lingura de ulei si apa, lasand sa fiarba la foc potrivit circa 30 minute. 2. Intre timp adaugam la fiert si melcisorii de ...
 Ciorba de fasole pastai cu corcoduse Ciorba de fasole pastai cu corcoduse
Primul lucru pe care il facem este sa curatam pastaile de varfuri si codite, eventual si de atele de pe margine. Rupem pastaile in 2 sau bucati. Curatam morcovii si ii dam prin razatoare. Tocam apoi ardeiul gras si ceapa.Intr-o tigaie calim ceapa si ...
 Supa de ciuperci Supa de ciuperci
Orezul se lasa in apa rece. Ciupercile se curata, se spala si se taie in felii, apoi se oparesc si se scurg. Legumele se taie in bucatele. Intr-o oala cu 1 l apa se pun la fiert, pe rand, morcovii, telina, cartofii, ciupercile, ceapa si ...
 Ciorba de pipote Ciorba de pipote
Curatati si spalati pipotele, apoi oparitile si scurgeti-le bine de apa. Puneti-le la fiert in 4 l apa si 1 lingurita sare. Caliti in ulei morcovii, ceapa, telina, radacina de patrunjel si ardeiul gras, toate acestea taiate in cubulete. Puneti ...
 BORS DE HRIBI BORS DE HRIBI
Pt inceput se spala legumele,se taie ca pt ciorba ( marunt ) se pun in oala la fiert, se va pune ceapa ardeiul,telina,morcovul daca folositi mazare si fasole din conserva le ve-ti pune cand sunt aproape fierte legumele celelalte , dupa ce s-au fiert ...
 Supa de gulii Supa de gulii
Curatati ceapa si taiati-o in cubulete. Caliti-o in ulei pana cand se rumeneste, dupa care adaugati guliile si telina taiate in cubulete. Dupa 15 minute puneti faina si amestecati bine, apoi adaugati 3 l apa calda peste ele si lasati-le la fiert, la ...
 Ciorba de perisoare Ciorba de perisoare
Carnea cu os se pune la fiert si din cand in cand se indeparteaza spuma formata. Dupa ce carnea este aproximativ fiarta se pune si zarzavatul taiat marunt. Se pregatesc perisoarele din carnea macra data prin masina de tocat impreuna cu o felie de ...
 Ciorba de pui cu smantana Ciorba de pui cu smantana
Ceapa se toaca foarte marunt. Telina si morcovul se dau pe razatoarea mica. Ardeii se toc si ei. Se pun aceste ingrediente la fiert intr-o cratita de 5 litri plina cu apa. De ce se pune apa multa de la inceput? Pentru ca legumele sa de-a gust in ...
 Crema de telina si cartofi Crema de telina si cartofi
Cartofii se spala si se fierb. Dupa ce se racesc, se curata de coaja si se taie in cuburi. Ceapa se curata si se toaca marunt. La fel si telina. Frunzele de telina se spala si se toaca marunt. Intr-o oala se topeste untul si se caleste putin ...
 Ciorba taraneasca de vacuta Ciorba taraneasca de vacuta
1)Curatati rasolul si pieptul de vita de pielite, tendoane si eventuale aschii de os, spalati-l, apoi pieptul taiati-l in bucati potrivite. Rasolul lasati-l intreg. 2)Puneti carnea la fiert intr-o oala mare in 4 l apa cu sare. Ideal ar fi sa o ...
 Ciorba de fasole verde cu smantana Ciorba de fasole verde cu smantana
Caliti ceapa tocata marunt impreuna cu radacinoasele taiate in cubulete, in ulei, circa 10 minute, apoi adaugati fasolea verde taiata in bucatele. Dupa 10 minute adaugati 2,5 l apa, acoperiti oala cu capac si lasati sa fiarba la foc mic, 30 de ...
 Crema de legume cu pui Crema de legume cu pui
Curatati legumele, spalati-le bine, taiati-le in bucatele si puneti-le la fiert in 3 l apa si 1 lingurita sare grunjoasa. Fierbeti legumele 40-45 de minute, apoi scurgeti-le de apa, apa pastrati-o, dupa care pasati-le trecandule printr-o sita deasa. ...
 Ciorba de zarzavat Ciorba de zarzavat
Zarzavatul se taie marunt si se caleste in 2 linguri de ulei intr-o oala de aproximativ 2,5 litri. Se pune apa, se fierbe zarzavatul si orezul timp de o jumatate de ora. Rosiile se curata, se taie marunt si se pun la fiert cu borsul ...
 Ciorba de vitel Ciorba de vitel
Zarzavatul se toaca marunt si se caleste cu putina boia. Se pune la fiert impreuna cu osul de vitel. Cand carnea este gata se adauga orezul. Dupa ce fierbe si orezul se pune tarhonul. Pentru a se acri se pune otet si dupa gust se adauga si ...
 Supa - crema de sfecla cu bacon Supa - crema de sfecla cu bacon
Spalati sfeclele si coaceti-le, (invelite in folie) in cuptor, la foc potrivit. Caliti in ulei semintele de coriandru, ceapa taiata marunt, morcovii rasi pe razatoarea mare, telina si cartofii taiati in cubulete. Cand legumele sunt calite, adaugati ...
 Ciorbita de porc Ciorbita de porc
Taiati carnea in bucati potrivite, spalati-o si puneti-o la fiert in 4 l apa cu 1 lingurita sare. Cand incepe sa dea in clocot, luati spuma si dupa 30 de minute puneti legumele taiate in cubulete, mai putin ceapa. Ceapa curatata, spalata si ...
 Supa de mei de la Blaj Supa de mei de la Blaj
Puneti la fiert, in 2l apa cu sare, zarzavaturile taiate marunt (fara ceapa) si meiul. Caliti in ulei semintele de chimen si ceapa taiata marunt, adaugati putina sare, piper si boia. Amestecati si turnati amestecul in oala in care fierb ...
1-1011-2021-3031-4041-43
Filtreaza retetele
Tara:
 
Sterge Filtru:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Supe, Ciorbe, Borsuri cu telina - Pagina 20
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z