SiteDeBucate » Supe, Ciorbe, Borsuri

Retete Supe, Ciorbe, Borsuri cu telina

 Ciorba de vacuta Ciorba de vacuta
Cu o seara inainte de a pregatii ciorbita punem carnea la macerat in lapte si dam la frigider pana a 2-a zi. Taiem carnea cubulete mici si o punem la fiert cu putina sare. Dupa ce fierbe si se formeaza spuma, aruncam prima apa , spalam carnea si o ...
 Ciorbita de perisoare Ciorbita de perisoare
Pentru perisoare: se pune carnea intr-un castron.Se adauga ceapa tocata marunt,orezul,oul si sarea.Eu pun si leustean verde tocat marunt.Le da un gust aparte.Se fac perisoare rotunde si se dau deoparte. Pentru ciorbita: se toaca marunt ...
 Ciorbita cu bors Ciorbita cu bors
Se pun oasele si carnea taiata cubulete mici la fiert cu putina sare in 3-4 litri de apa. Se spumeaza bine dupa care se pun zarzavaturile. Morcovul,telina ,patrunejelul,ardeiul se taie cubulete mici, apoi se calesc in putin ulei 4-5  minute dupa ...
 Ciorba de pui a la grec Ciorba de pui a la grec
carnea se pune la fiert intr-o oala cu apa de aprox 4-5l dupa ce da un clocot,se ia spuma si se adauga telina,ceapa si patrunjelul,taiate bucati marisoare cand sunt toate fierte,se strecoara in supa ramasa se adauga carnea desprinsa de pe oase,taiata ...
 Ciorba de legume Ciorba de legume
Se curata ceapa si se toaca marunt, cartofii se curata si ei si se taie cubulete. Morcovul se rade si se taie fasii. Se curata si telina si se taie marunt. Ardeiul gras se taie marunt. Rosiile se decojesc si se toaca. Intr-o oala se pune putin ulei ...
 Ciorba de cartofi cu smantana Ciorba de cartofi cu smantana
Morcovii si telina le dam pe razatoarea mare. Ciupercile, ceapa,cartofii si sunca le taiem cubulete. Dezosam pulpa si taiem si carnea in bucati. Intr-o oala de 5L, punem putin ulei, adaugam sunca si prajim putin pentru aroma, punem legumele si ...
 Supa de vita cu galusti Supa de vita cu galusti
Intr-o oala mare, pune la fiert carnea in apa rece la foc mare. Cand incepe sa fiarba da focul mic. Scoate spuma de cate ori e nevoie. Cand carnea e aproape fiarta, pune legumele (fara cartofi). Cand legumele s-au fiert, pune si cartofii (taiati ...
 Bors de perisoare Bors de perisoare
Curatam legumele, le taiem dupa preferinte si le punem la fiert . Intre timp facem perisoarele dintr-un ou, felia de paine inmuiata in lapte, o lingura de orez, carnea, sare si piper, amestecam bine. Dupa ce legumele sunt inmuiate bine, punem ...
 Ciorba de pui a la grec Ciorba de pui a la grec
Pulpele se pun la fiert in apa rece. Ceapa si ardeiul se toaca marunt. Morcovul si telina se dau pe razatoarea mare. Se pun toate la calit in ulei, iar cand carnea e pe jumatate fiarta se pun si ele in oala. Se adauga si orezul spalat si se lasa la ...
 Ciorba de perisoare Ciorba de perisoare
Curatam si spalam ceapa,tocam doua dintre ele pe care le amestecam cu morcovul dat pe razatoarea mare impreuna cu telina si  calim legumele in ulei.Intre timp,framantam carnea pe care o vom amesteca cu ceapa ramasa si tocata,adaugam oul si ...
 Ciorbita de pui Ciorbita de pui
Se spala puiul,se taie in bucati.Se pune la fiert in 3-4 litri de apa,sau dupa caz. Cat timp fierbe puiul,se toaca zarzavatul si rosiile marunt.Cand incepe sa fiarba se spumeaza bine.Se adauga zarzavatul tocat,si se lasa sa fiarba. Cand este aproape ...
 Zurek - ciorba poloneza Zurek - ciorba poloneza
Mai intai se fierb legumele ( morcov, ceapa, telina, patrunjel si 4 catei de usturoi) in apa. Cand s-au fiert se scot din apa si se pun in ea carnatii, cartofii si maghiranul. In timpul acesta fierbe ouale tari.  Cand cartofii sunt fierti, pune ...
 Supa de gaina cu galuste de gris Supa de gaina cu galuste de gris
Se taie jumatate din gaina si se spala bine.Se pune la fiert in apa cu putina sare si se lasa pana se fierbe bine.Cand face spuma o indepartam si adaugam apoi legumele , cepa si telina intregi dar curatate de coaja si spalate bine iar ardeiul si ...
 Supa de varza Supa de varza
Pregatire ingrediente: Tocati varza marunt, sau mai mare dupa preferinta (eu am tocat-o fideluta). Radeti un morcov pe razatoarea mica. Ceilalti doi morcovi taiati-i felii (rondele). Ardeiul gras taiati-l cuburi. Tocati tulpinile de telina. Taiati ...
 Ciorba de vaca Ciorba de vaca
Taiati carnea cuburi si puneti-o intr-o oala sa fiarba in trei litri de apa, impreuna cu rasolul. Cand incepe sa fiarba, luati spuma pana zeama ramane limpede, dupa care puneti un capac deasupra si lasati-o sa fiarba intre o ora si doua ore, in ...
 Ciorbita de ied Ciorbita de ied
  Carnea se tine 30 minute in apa rece, pentru a difuza gustul in zeama. Matele se taie in lung, cu varful unui cutit, apoi se spala in 5-6 ape cu sare si bicarbonat, pana devin albe si nu mai miros urat. Se pune carnea la fiert  avand ...
 Supa cu stelute de post Supa cu stelute de post
Se curata zarzavaturile si se pun la fiert cu apa si putin delikat Cand zarzavaturile sant fierte se strecoara supa (eu asa fac mereu)apoi se pun stelutele sa fiarba in supa 5-6 minute dupa care se stinge focul Eu pun din nou in supa doar ...
 Supa de curcan cu taitei de casa Supa de curcan cu taitei de casa
Am pus carnea la fiert cu zarzavaturile curatate si spalate,sare,patrunjel verde(eu il leg cu ata ) in oala minune cum zic eu Dupa ce toate au fiert bine (fierbe repede in oala minune 30-40 minute)se strecoara apoi se pune din nou pe foc si se pune ...
 Supa crema de legume Supa crema de legume
Punem pe foc o oala cu apa ,sare si putin ulei. In ea vom pune apoi legumele curatate de coaja, spalate si taiate bucati mai mari sau  chiar intregi. Patrunjelul il vom pune cu tot cu codite. Lasam sa fiarba. Cand sunt gata legumele scurgem apa ...
 Ciorba de perisoare Ciorba de perisoare
Preparare :  se taie cubulete medii bucatile de carne, eu am pus porc de data aceasta. Prefer sa pun si carne pentru ca da un plus de gust  si  asta este varianta in care conving familia sa manance aceasta ciorba . Eu fierb carnea si ...
1-1011-2021-3031-4041-43
Filtreaza retetele
Tara:
 
Sterge Filtru:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Supe, Ciorbe, Borsuri cu telina - Pagina 12
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z