SiteDeBucate » Supe, Ciorbe, Borsuri

Retete Supe, Ciorbe, Borsuri cu tarhon

 Ciorba de miel Ciorba de miel
Preparare: Taiem carnea de miel bucatele mici si o clatim bine cu apa rece. Ceapa se toaca fin si morcovul se curata si se da pe razatoare. Intr-o oala mai mare calim intr-o lingura de ulei ceapa si morcovul si dupa cateva minute adaugam si ...
 Ciorba de cartofi cu costita afumata Ciorba de cartofi cu costita afumata
Intr-un vas mai mare punem uleiul la incins si adaugam apoi ceapa, morcovul si radacinoasele si tulpina de telina  taiate cubulete mici. Le saram putin si le lasam la inabusit la foc mic pret de cateva minute. Adaugam apoi apa rece ( 2-3 litri) ...
 Bors de legume cu coasta de porc Bors de legume cu coasta de porc
Curatam legumele,le taiem in forma dorita si le punem la fiert in 3 l de apa. Separat spalam coasta afumata de porc in cateva ape,o portionam si o punem in apa la fiert.Prima apa eu o arunc si apoi pun bucatile de coasta in apa in care fierb ...
 Ciorba de fasole boabe cu kaiser Ciorba de fasole boabe cu kaiser
 Fasolea se lasa de pe o zi pe alta la inmuiat.A doua zi se scurge de apa si se pune la fiert cu apa calduta, schimband 2-3 ape. ,in ultima apa adaugand putina sare. Se curata, se spala, se taie legumele si se adauga in oala peste fasole.Se lasa ...
 Ciorba de cartofi cu afumatura dreasa cu ou si smantana Ciorba de cartofi cu afumatura dreasa cu ou si smantana
Legumele si radacinoasele se toaca marunt si se pun in oala impreuna cu slanina afumata in 2 linguri ulei de masline la dustuit. Cartofii se curata si se taie cubulete. Cand legumele impreuna cu slaninuta incep sa-si lase bine miros se adauga ...
 Ciorba de fasole cu costita si paste fainoase Ciorba de fasole cu costita si paste fainoase
Se curata morcovul,patrujelu,telina si se taie cubulete,apoi se calesc in putin ulei,dupa care se pune ardeiul taiat si el cubulete . Se pune apa peste zarzavaturile calite apoi costita taiat si fasolea(care eu am pus-o de seara la inmuita in apa ...
 Ciorba de miel a la Radu Anton Ciorba de miel a la Radu Anton
 Preparare :  Spalam si pregatim bucatile de carne . Dupa aceae spalam si curatam zarzavatul . Eu le-am maruntit  cubulete iar telina si pastranacul le-am facut cu robotul.    Se pune zarzavatul si carnea de miel la fiert ina ...
 Ciorba cu afumatura Ciorba cu afumatura
 Se taie in bucati potrivite afumatura.Se pune la foc ,se lasa sa fierbe 10-15 min. si se arunca prima apa. Se spala carnea,se pune in oala cu apa atat cat sa acopere carnea si se da la foc .Cand carnea este aproape fiarta se adauga legumele ...
 Bors cu fasole si tarhon Bors cu fasole si tarhon
Se spala bine fasolea apoi se lasa in apa (eu o las de seara pana dimineata)va fierbe mai repede. Morcovul se curata si se taie la fel si ceapa se curata si se lasa intreaga Fasolea se pune la fiert impreuna cu morcovul,ceapa,sarea si putin delikat ...
 Supa crema de cartofi cu rosii si tarhon Supa crema de cartofi cu rosii si tarhon
Se curata cartofii si se taie cubulete mici.Morcovul se rade pe razatoarea mica. Se toaca ceapa la fel si ardeii si se pun putin la calit impreuna cu morcovul in 4 linguri ulei de masline pana cand incep sa lase miros.Se adauga cartofii, rosiile ...
 Ciorba de cartofi reteta bunicii Ciorba de cartofi reteta bunicii
 Preparare: se curata si se taie ceapa, morcovul si cartofii cubulete. In lingura de  ulei punem ceapa si morcovul si le lasam cateva minute sa  se inmoaie la foc foarte mic. Adaugam apoi sare si piper si punem aproximativ 3 l de apa. ...
 Ciorbita de cartofi cu ficatel Ciorbita de cartofi cu ficatel
Spalam si curatam ficateii de pielite si ii punem la fiert. spumam de cate ori este nevoie. Dupa ce au fiert ficateii, punem legumele taiate dupa preferinte sau date pe razatoare si orezul spalat in cateva ape si lasam pana fierb si acestea. Dupa ce ...
 Ciorba de tarhon Ciorba de tarhon
Punem la calit ceapa,morcovul si radacina de patrunjel taiate marunt.Dupa ce s-au calit se adauga sare,piper boia,se pune costita taiata se adauga apa si se lasa la fiert.Cand este fiarta carnea,se adauga cuburile de bors si tarhonul taiat marunt ...
 Supa de mazare cu crema de branza Supa de mazare cu crema de branza
Intr-o cratita pune la fiert acoperit laptele cu ierburile aromate.Dupa ce a dat intr-un clocot, inlatura capacul si adauga mazarea cu morcovii din conserva.Lasa-le sa fiarba 2-3 minute apoi adauga sucul de portocale si mai lasa pe foc 1 minut. Ia ...
 Ciorba de cartofi cu smantana si afumatura Ciorba de cartofi cu smantana si afumatura
legumele se curata si se spala . afumatura se portioneaza , se spala si se opareste cu apa clocotita [ nu va mai fi asa sarata si nu va avea gustul prea pregnant de afumat ] ceapa si ardeiul se taie cubulete si se calesc  usor 1-2 min in ulei + ...
 Ciorba de perisoare Ciorba de perisoare
In carnea tocata(amestec vita+porc)am pus o mana de orez pe care l-am spalat bine si cele doua albuse batute cu putina sare si piper.Am amestecat bine compozitia dupa care am pus-o in frigider la rece. Cele 2 galbenuse le frecam cu 2 lg.de otet ...
 Ciorba de fasole boabe cu ciolan afumat si tarhon(in Kukta) Ciorba de fasole boabe cu ciolan afumat si tarhon(in Kukta)
Am pus de seara fasolea la inmuiat in apa rece. Am taiat carnea afumata bucatele si am pus-o in apa rece ca mi s-a parut cam sarata.Am taiat ceapa marunt,morcovii si telina le-am ras,ardeii i-am taiat cubulete. Am pus carnea in Kukta(de 8l),am ...
 Ciorba de fasole tarcata cu ciolan afumat Ciorba de fasole tarcata cu ciolan afumat
Se pune fasolea in apa de seara pana dimineata (va fierbe mai repede) A doua zi se arunca apa de pe fasole si se spala bine. Se pune la fier ciolanul sa dea cateva clocote pentru a fi mai sigur ca  fierbe bine. Se pune fasolea ,zarzavaturile ...
 Ciorba taraneasca cu afumatura Ciorba taraneasca cu afumatura
Sunculita se taie felii si se inabuseste cu ceapa rosie taiata cubulete. Se adauga tijele de telina taiate rondele subtiri si se mai lasa putin la inmuiat. Restul legumelor se curata, se spala si se taie. Se adauga o cescuta de apa calda. Cand incepe ...
 Ciorba de peste cu zeama de varza Ciorba de peste cu zeama de varza
Puneti zarzavatul curatat, spalat si tocat marunt, la fiert, in putina apa, circa 500ml. Dupa 10 minute, adaugati zeama de varza si lasati sa fiarba la foc mic. Cand zarzavatul este aproape fiert, puneti pestele curatat, spalat si taiat in bucati ...
Filtreaza retetele
Tara:
 
Sterge Filtru:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Supe, Ciorbe, Borsuri cu tarhon - Pagina 2
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z