SiteDeBucate » Supe, Ciorbe, Borsuri

Retete Supe, Ciorbe, Borsuri

 Ciorba din cuburi de omleta de ou cu spanac Ciorba din cuburi de omleta de ou cu spanac
Se pune la fiert costita cu morcovul, ceapa si un pic de vegeta. Separat se bat ouale , se adauga 4 linguri faina si vegeta. Spanacul se spala ,se opareste, se scurge si se taie marunt, dupa care se adauga peste ouale batute si se amesteca bine. ...
 Ciorba de pui cu taitei de casa Ciorba de pui cu taitei de casa
Galbenusurile le amestecam cu sare si faina,pana obtinem un aluat omogen,ce poate fi intins pe masa de lucru. Intindem o foaie cat mai subtire,presaram cu faina din abundenta si rulam.Cu un cutit bine ascutit taiem fasii,pentru a forma taiteii. In ...
 Ciorba de perisoare Ciorba de perisoare
Se pun la fiert: morcovii, ceapa si canrnacirii. ...
 Supa de castraveti Supa de castraveti
Castravetele se decojeste si se rade, ceapa se toaca marunt, iar usturoiul se zdrobeste cu sare. Se amesteca toate ingredientele intr-un vas, se adauga iaurt, suc de lamaie, smantana si menta. Supa rezultata se condimenteaza cu sare si piper, dupa ...
 Ciorba de cartofi cu sofran Ciorba de cartofi cu sofran
In putin ulei se pune la prajit ceapa si ardeiul.Cand ceapa a devenit transparenta se adauga bucatile de carnati si se lasa sa se mai prajeasca putin, dupa care se adauga cartofii taiati cuburi mai mari si se acopera cu apa adaugandu-se si sare.Cand ...
 Supa crema de linte Supa crema de linte
Se pun la fiert : cartoful, lintele, costita, carnatul, ceapa si morcovul. Se adauga sarea si piperul. Cand s-au fiert , se prajeste intr-o tigaie un pic de boia , se adauga pasta de rosii, se amesteca bine si se adauga un pic de zeama de la linte. ...
 Supa de pastai Supa de pastai
Se toaca ceapa si se caleste putin. Se adauga morcovul dat prin razatoare, apoi pastaii, apa si delikat. Se lasa sa fiarba pana cand pastaii sunt aproape gata. Se adauga smantana, otetul, leusteanul tocat si se condimenteaza dupa gust. Se mai lasa ...
 Ciorba de rosii Ciorba de rosii
Se spala toate ingredientele.Se curata, apoi se spala iar. Se pune apa intr-o oala de 3l. si se pune pe foc.Cand apa incepe sa fiarba se pun: -ceapa tocata marunt -morcovul taiat rondele -ardeiul taiat marunt -telina,radacina de patrunjel si de ...
 Ciorbita a la Moldova Ciorbita a la Moldova
Se curata legumele. Sfecla si morcovul se dau prin razatoarea mare, cartoful se taie cubulete, la fel si bostanelul insa cuburi mult mai mici, iar varza fideluta. Se pune intr-o oala ulei la incins apoi sfecla, morcovul si varza, se pune capac si se ...
Supa limpede de pui cu galuste
Se pune carnea la fiert,se spumuieste de cateva ori si se lasa sa fiarba la foc mic,punand o parte din sare. Zarzavatul se pune cand carnea este fiarta pe jumatate.Se mai pot adauga si alte legume fata de ceea ce am pus eu,in functie de ceea ce va ...
 Supa de rosii Supa de rosii
Zarzavatul tocat marunt se pune la fiert in apa cu putina sare.Cand legumele sunt pe jumatate fierte se adauga rosiile decojite si mixate.Se fierbe in continuare pana se inmoaie legumele. Se adauga si orezul spalat si oparit.Se potriveste gustul de ...
 Ciorba de stevie Ciorba de stevie
Se pune ulei de masline in oala, se incinge si se rastoarna peste el cartofii, cele 2 cepe intregi, mocovul,dovlecelul, telina si ardeiul. Se lasa sa se caleasca putin. Intre timp se pun la fiert 1 litru apa si se rastoarna in oala. Se lasa sa fiarba ...
 Ciorba de vita Ciorba de vita
Oasele de vita se pun la fiert in oala cu apa, cand a dat apa in clocot se pune si pulpa de vita taiata cubulete. Se lasa sa fiarba bine si se scot oasele din oala. Se adauga legumele si orezul si se lasa sa fiarba bine.Se adauga sarea, sucul de ...
 Ciorba de spanac Ciorba de spanac
Dam prin rozatoare morcovul, telina, tocam ceapa, taiem rondele ardeiul, cartofii ii taiem cuburi, amestecam totul si punem in oala ulei, cam 2 linguri si punem legumele la calit pentru 2 minute. Intre timp punem apa la fiert, iar dupa aceea punem ...
 Ciorba de perisoare Ciorba de perisoare
Taiem legumele si le fierbem in oala pe foc pana se fierb bine. Formam perisoarele din ingredientele pentru perisoare.Punem perisoarele in zeama. Adaugam sucul de rosii si sarea. Adaugam borsul si lasam sa fiarba putin, cca 10 minute. Adaugam ...
 Ciorbica de cocosel cu taitei Ciorbica de cocosel cu taitei
Punem in cca 3 l de apa cocoselul la fiert. Lasam sa fiarba cam 1 ora. Intre timp am facut taiteii. ...
 Supa cu piept de pui si taitei Supa cu piept de pui si taitei
Punem 2 litri de apa la fiert cu ulei si sare. Cand a dat in clocot punem legumele si lasam sa fiarba bine pana cand se farama. Adaugam delicatul cu gust de gaina si lasam sa mai fiarba putin. Intr-o cratita separat fierbem pieptul de pui,il taiem ...
 Supa cu galuste Supa cu galuste
Intr-o cratita punem 2 litri de apa la fiert cu 2 linguri de ulei. Cand apa a inceput sa clocoteasca punem morcovul taiat feliute, ceapa taiata marunt, pastarnacul taiat cubulete si lasam sa fiarba bine. Dupa ce au fiert legumele pregatim rosiile cu ...
 SUPA DE PEPENE CU MENTA SUPA DE PEPENE CU MENTA
1.Se taie pepenele in doua.Se scot semintele.1/2 din pepene se taie bucati si se turmixeaza un blender cu 2 frunze de menta si 1 lingura de bautura pe baza de anason.(eu am folosit uzo) 2.Cealalta jumatate se taie cubulete si se repartizeaza in 2 ...
 Ciorba de rosii Ciorba de rosii
Se pun la fiert 1,5 l apa, apoi se adauga legumele spalate si tocate. Morcovul, pastarnacul si telina le dam pe razatoarea mare, restul le taiem cubulete. Adaugam si orezul spalat si sare. In timp ce fierb legumele ne ocupam de rosii. Le spalam si le ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-7071-8081-90
Filtreaza retetele
Ingredient:
porc (127) cimbru (121) tarhon (120)
suc de rosii (117) dafin (114) mazare (113)
ceapa verde (111) boia (109) gris (108)
verdeata (101) zahar (91) iaurt (90)
ciuperci (90) fasole verde (88) praz (84)
fidea (78) carne tocata (77) conopida (71)
piept de pui (66) gaina (60) galbenus (60)
peste (60) ardei iute (56) spanac (52)
gogosar (50) dovlecei (43) loboda (41)
supa de pui (38) paste (37) patrunjel radacina (36)
cascaval (35) busuioc (35) carne de porc (31)
chimen (30) sfecla rosie (29) fasole boabe (28)
branza (28) carne de vita (27) ciolan afumat (25)
stevie (25) costita afumata (24) pulpe de pui (23)
slanina (23) porumb (23) vin (21)
bacon (21) piper boabe (19) parmezan (18)
crap (18) taietei (18) salata verde (17)
bicarbonat (16) broccoli (15) menta (15)
menta (15) ketchup (15) nucsoara (14)
carnati (14) coriandru (14) sunca (14)
gulii (13) untura (13) margarina (13)
castraveti (12) ghimbir (12) lapte batut (12)
mere (12) vin alb (11) hrean (11)
nuca (11) curry (11) macris (11)
oregano (10) pesmet (10) amidon (10)
ardei kapia (10) carne de miel (10) scortisoara (9)
cuisoare (9) maghiran (9) carne de pasare (9)
sparanghel (8) aripioare de pui (8) rozmarin (8)
carne de vitel (7) frisca (7) mustar (7)
pasta tomate (7) cafea (7) apa minerala (7)
ficat (7) franzela (7) carne de curcan (6)
salau (6) portocale (6) somon (6)
suc de lamaie (5) ienibahar (5) leurda (4)
albus (4) sos de soia (4) praf de copt (4)
varza rosie (4) malai (4) vanilie (4)
visine (4) suc de lamaie (4) bagheta (3)
struguri (3) feta (3) fenicul (3)
mozzarella (3) smantana dulce (3) miere (3)
drojdie proaspata (3) aluat (2) file de peste (2)
anason (2) cirese (2) banane (2)
sofran (2) zahar vanilat (2) vin rosu (2)
telemea (2) ananas (2) ridichi (2)
kaiser (2) arpagic (2) gutui (2)
melci (2) susan (2) salvie (2)
salam (1) spaghetti (1) coaja de lamaie (1)
mac (1) sirop (1) ciocolata (1)
varza de bruxelles (1) telemea de oaie (1) esenta de vanilie (1)
stafide (1) icre (1) branza topita (1)
crenvusti (1) supa instant (1) compot (1)
pepene verde (1) prosciuto (1) tortellini (1)
cacao (1) drojdie uscata (1) muschi de porc (1)
mozarella (1) capsuni (1) vinete (1)
pepene galben (1) fulgi de ovaz (1) rom (1)
zahar pudra (1) alune (1) castraveti murati (1)
branza de vaci (1) caise (1)
+ vezi toate
 
Tara:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Supe, Ciorbe, Borsuri - Pagina 3
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z