SiteDeBucate » Supe, Ciorbe, Borsuri

Retete Supe, Ciorbe, Borsuri cu rosii

 Ciorba cu perisoare de peste Ciorba cu perisoare de peste
Pestele se spala bine si se pune la fiert intreg, cam 3 minute dupa ce incepe sa clocoteasca. Se scurge de apa, se spala cu apa rece si se lasa la racit. Apoi se alege carnea cu mare grija de pe oase. Se mixeaza carnea de peste si ceapa cu blenderul ...
 Ciorba de aripioare de curcan Ciorba de aripioare de curcan
Am taiat aripioarele in 3-4 bucatele,le-am spalat,le-am pus la foc si le-am lasat sa clocoteasca cam 30 minute dupa care am adaugat toate legumele mentionate mai sus...le-am lasat sa fiarba  ,in functie de carne.am adaugat bulionul si taiteii ...
 Ciorba de peste Ciorba de peste
Se spala zarzavaturile, se toaca marunt sau la blender si se pun la fiert. Cand zarzavatul este fiert se adauga orezul. Cand orezul este fiert se adauga   rosiile blenduite (maruntite la blender)si dupa cateva clocote  zeama de varza. ...
 Ciorba de gasca Ciorba de gasca
am fierb carnea de gasca cu sare cam o ora,cand carnea da in clocot se spumeaza.Am adaugat legumele mentionate si orezul si le-am mai lasat sa fiarba 30- 40  minute(eu pun toate legumele o data,inclusiv bulionul de rosii).am batut oul si l-am ...
 Ciorba de curcan Ciorba de curcan
Se spala carnea si se pune la fiert. Dupa ce a dat un clocot se arunca apa , se spala carnea , se pune alta apa in oala si se pune iar la fiert. Cand s-a fiert carnea se adauga zarzavatul taiat cubulete sau dat pe razatoare. Dupa cateva clocote se ...
 Ciorba cu varza acra si carnat afumat Ciorba cu varza acra si carnat afumat
Se taie carnatul si se prajeste. Nu am adaugat ulei pentru ca lasa carnatul destul. Se adauga ceapa si ardeiul tocate, morcovul taiat rondele si cartofii taiati cubulete. Apoi apa, varza acra si orezul. Se condimenteaza si se lasa la fiert. La ...
 Ciorba de vacuta Ciorba de vacuta
Se pune carnea la fiert cu un pic de sare. Legumele se curata si se spala; morcovul se taie cubulete mici, la fel ceapa, rosiile si ardeiul, telina se da prin razatoare, iar cartoful cuburi un pic mai mari.Cand este aproape gata carnea se adauga ...
 FASOLE CU CIOLAN AFUMAT FASOLE CU CIOLAN AFUMAT
Am pus fasolea la fiert,am clocotit-o cam o  ora la foc potrivit dupa care am schimbat apa.am pus din nou la fiert,cand a inceput sa clocoteasca am adaugat carnea si legumele tocate si le-am lasat sa fiarba la foc potrivit aproximativ o ora. am ...
 Ciorba de varza acra cu ciolan Ciorba de varza acra cu ciolan
Ciolanul se pune la fiert,se spumeaza apoi cand este pe jumatate fiert se adauga varza taiata fideluta,piper ,foi de dafin.Intr-o craticioara am calit radacinoasele cu ceapa le-am stins cu putina apa si le-am fiert separat .Cand varza si carnea ...
 Ciorba de vacuta Ciorba de vacuta
Carnea de vita se pune in apa rece circa o ora, schimbandu-se din cand in cand apa. Acest proces se face pentru a iesi sangele  Se fierbe bine carnea de vita, spumand din cand in cand. Eu am avut niste pulpla de vita cu os asa ca am sectionat in ...
 Ciorbita de cocos Ciorbita de cocos
Carnea de spala si se portioneaza, se pune la fiert 30 minute,  se spumeaza cand este nevoie. Legumele le tocam marunt, eu folosesc robotul de bucatarie, si punem pe rand in ciorba radacinoasele, dupa 5 minute, adaugam ceapa si ardeiul, dupa 10 ...
 Supa crema de linte Supa crema de linte
Curatam toate legume, le taiem in bucatele (mai putin rosiile) si le punem la fiert impreuna cu lintea si 2 linguri ulei de masline. Cand legumele au fiert adaugam rosiile date pe razatoare si condimentam cu sare, piper si boia. Lasam sa mai fiarba ...
 Supa de ardei umpluti Supa de ardei umpluti
Mai intai se curata zarzavatul; se curata morcovul, patrunjelul si telina, se spala si se scot cotorii de la ardei. Morcovul, patrunjelul si telina se taie in 4 si se pun la fiert intr-o oala cu 5 litri de apa. ...
 Ciorba de gasca Ciorba de gasca
Carnea se spala si se pune la fiert. Cand incepe sa dea in clocot se spumeaza (la mine nu a fost nevoie). Cand s-a fiert carnea (eu am dezosat pieptul si l-am taiat bucatele mici), se adauga zarzavatul taiat cubulete sau dat pe razatoare. Dupa ce au ...
 Ciorba de porc cu oase garf afumate Ciorba de porc cu oase garf afumate
Am pus carnea la fiert,dupa  ce a fiert cat de cat am adaugat legumele tocate marunt.le-am lasat sa fiarba si am adaugat  borsul.borsul l-am fiert separat si l-am adaugat in ciorba.am adaugat bulionul,dupa cateva clocote am adaugat ...
 Supa de pastai cu smantana Supa de pastai cu smantana
Se caleste ceapa tocata in putin ulei, se adauga ardeiul tocat, morcovii taiati rondele, se adauga apa, se condimenteaza si se lasa la fiert. Se adauga apoi pastaii si ceapa verde tocata si se lasa pe foc pana cand legumele sunt fierte. Se adauga ...
 supa creme de legume cu stelline supa creme de legume cu stelline
Legumele se curata se taie bucati potrivite . Intr-o oala se pune ulei de masline se pun legumele si se "ametesc" un pic, apoi se pun apa ~2 l. si se lasa sa fiarba. Cand sunt gata se paseaza, eu am folosit un blender. Apoi se pune din nou la fiert, ...
 Ciorba cu perisoare de peste Ciorba cu perisoare de peste
Morcovul,telina,pastarnacul le-am dat pe razatoarea mare.am tocat gogosarul,ceapa,cartofii.le-am pus la fiert impreuna cu orezul,eu am pus dupa ochi:). am pregatit perisoarele:am tocat (la robot sau masina de tocat)pestele,o ceapa,un morcov mai ...
 Supa de cartofi cu ciuperci Supa de cartofi cu ciuperci
Se caleste ceapa in putin ulei, se adauga ardeiul tocat, apoi morcovii taiati rondele. Se adauga apa si cartofii taiati cubulete si se condimenteaza. Se lasa la fiert, iar cand legumele sunt pe jumatate fierte se adauga ciupercile si ceapa verde ...
 Ciorba de spanac Ciorba de spanac
Apa+ceapa tocata marunt si morcovul taiat rondele le punem la foc. Curatam si tocam marunt spanacul. Cand morcovul e fiert adaugam spanacul, bulionul de rosi, sarea, uleiul, acreala si mararul tocat, lasam 5 minute sa fiarba dupa care turnam oul ...
1-1011-2021-29
Filtreaza retetele
Tara:
 
Sterge Filtru:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Supe, Ciorbe, Borsuri cu rosii - Pagina 2
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z