SiteDeBucate » Supe, Ciorbe, Borsuri

Retete Supe, Ciorbe, Borsuri cu porc

 Ciorba de coaste de porc Ciorba de coaste de porc
Pui la fiert coastele in 4 l de apa si le lasi sa fiarba pana se desprinde carnea de pe oase. Ai grija sa spumuiesti din cand in cand. Scoti coastele intr-un castron si pui cartofii curatati si taiati cubulete, ceapa tocata si zarzavatul decongelat ...
 Ciorba cu carne de porc Ciorba cu carne de porc
Pui carnea in apa cu sare pe foc, o dai intr-un clocot, o speli cu apa rece, apoi o pui la fiert in 3 l de apa cu sare, timp de 45 de minute.Intre timp, cureti morcovul, telina si ceapa, le toci marunt, cureti si speli cartofii, apoi ii tai in cuburi ...
 Ciorba de perisoare Ciorba de perisoare
Cureti morcovul, radacina de patrunjel, telina si 2 cepe le tai marunt si le pui la fiert impreuna cu osul bine spalat in apa cu putina sare, dar ai grija sa iei spuma din cand in cand. Intre timp, pregatesti perisoarele: pui  orezul  sa se ...
 Zeama moldoveneasca cu ciolan de porc Zeama moldoveneasca cu ciolan de porc
Pui oasele taiate bucati la fiert in 3 I de apa, iar dupa ce a fiert carnea de pe oase si ai luat spuma, pui ceapa cu zarzavatul. Cand a dat intr-un clocot torni borsul, potrivesti de sare, piper si condiment, adaugi apoi fideaua si bulionul si mai ...
 Ciorba taraneasca Ciorba taraneasca
Taie carnea cubulete si pune-o la fiert in apa cu un praf de sare. Aduna spuma de cate ori este nevoie. Adauga ceapa tocata mai mare si, dupa ce a dat in cateva clocote, pune zarzavatul taiat marunt. Cand carnea este bine patrunsa, adauga pasta de ...
 Ciorba de fasole cu tarhon Ciorba de fasole cu tarhon
Puneti fasolea la fiert in 2 l de apa. Dupa ce a dat in cateva clocote, varsati apa in care a fiert si puneti alta apa curata si fierbinte. Adaugati carnea, prajita separat, cand fasolea este fiarta. Sarati, adaugati patrunjelul si tarhonul. Separat, ...
 Supa cu fasole si costita afumata Supa cu fasole si costita afumata
Pui fasolea la inmuiat cu o seara inainte de preparare. A doua zi, schimbi apa si fierbi boabele in cateva clocote, apoi inlocuiesti din nou apa cu 2 litri de apa fierbinte si continui fierberea la foc mic, pentru 1 1/2 ore. Indepartezi periodic ...
 Bors rosu cu afumatura Bors rosu cu afumatura
Rad sfecla pe razatoarea mare, o dau la fiert in apa rece cu sare si otet.Dupa 15 minute adaug ceapa,morcovul, ardeiul,telina,pastarnacul date pe razatoare sau pe robot.Separat fierb coastele afumate.Trebuie sa fiarba foarte bine,pana se poate dezosa ...
 Ciorba de perisoare acrita cu bors Ciorba de perisoare acrita cu bors
Dupa ce am spalat si am curatat legumele le dam pe razatoarea mare si le punem la calit in vasul in care facem ciorba. Dupa cateva minute le stingem cu apa calda. Le lasam sa fiarba la foc mic si ne ocupam de perisoare. Dam pe razatoare o ceapa, o ...
 Ciorba de limba Ciorba de limba
Se spala limba si tine in apa rece ca sa iasa sangele, apoi se pune la fiert in 4 litri de apa rece cu putina sare. Cand clocoteste se ia spuma si se lasa la fiert mic cu capac, aproximativ o ora.Intre timp curatati, spalati si tocati legumele si ...
 CIORBA DE PERISOARE CIORBA DE PERISOARE
Ceapa se curata,se spala si se toaca marunt sau pestisori.Rosiile se spala,se oparesc cca un minut ,se decojesc si se toaca marunt.Morcovul,telina si albitura se curata,se spala, se taie cubulete sau se rad pe razatoarea mare dupa preferinta.Ardeiul ...
 Ciorba de perisoare Ciorba de perisoare
Se toaca toate legumele cubulete si se pun la fiert, ceapa pentru perisoare se taie marunt si se impreuna cu orezul si carnea.Se lasa sa fiarba 40 min legumele, dupa care se adauga perisoarele, care se fac bilute la foc mic sa nu se sparga. Se adauga ...
 Bors de legume cu afumatura Bors de legume cu afumatura
1.Se portioneaza afumatura si se spala.2.Se opareste afumatura pe care vrem sa o folosim. Se scoate si se scurge.3.Se curata legumele: ceapa, morcovii, pastarnacul, ardeiul, dovleceii, cartofii, varza, se spala si se scurg.4.Se toaca legumele ...
 Bors de zarzavat cu carne de porc Bors de zarzavat cu carne de porc
Se taie carnea bucatele si se pune la fiert in apa rece. Cand fierbe i se ia cu o paleta spuma si cand s-a terminat spumuirea incepem sa punem zarzavatul. Se curata, se toaca ceapa si se pune peste carne. Se curata morcovul, se da prin razatoarea ...
 Bors din carne de porc cu oase date la fum Bors din carne de porc cu oase date la fum
Se pune carnea la fiert in apa rece si cand fierbe se ia spuma pe care o face cu o paleta. O lasam sa fiarba cam 20 de minute dupa care punem morcovul, telina si prazul. Cand sunt aproape fierte punem mazarea si o lasam sa fiarba. Cand este fiarta ...
 Bors de legume cu coasta de porc Bors de legume cu coasta de porc
Curatam legumele,le taiem in forma dorita si le punem la fiert in 3 l de apa.Separat spalam coasta afumata de porc in cateva ape,o portionam si o punem in apa la fiert.Prima apa eu o arunc si apoi pun bucatile de coasta in apa in care fierb ...
 Ciorba de burta Ciorba de burta
Inainte sa va ofer secretul ciorbei de burta , trebuie sa specific cateva lucruri, pentru ca m-am documentat cu alte ciorbe de burta si m-am crucit cand am vazut comentariile.Bun, ciorba aceasta este facuta de mine, si am postato aici pentru ca mie ...
 Ciorba de perisoare cu zeama de varza Ciorba de perisoare cu zeama de varza
Se pregatesc intai perisoarele astfel: se pune in carnea tocata sare, piper, un ou, 2 linguri cu varf de faina, 2 pumni si jumatate de orez , ceapa data prin razatoarea mica, se amesteca bine, dupa care se fac perisoarele cu mana unsa cu ulei. Dupa ...
 Ciorba din carne de porc cu os si zeama de varza Ciorba din carne de porc cu os si zeama de varza
Se pune carnea la fiert. Cand face spuma se strange bine spuma pana nu mai ramane nimic. Se fierbe 15 minute dupa care se pune ceapa taiata patratele si morcovul dat prin razatoarea mica si se mai fierbe 15 minute. Apoi se pune mazarea si fasolea si ...
 Ciorba de fasole cu afumatura Ciorba de fasole cu afumatura
Fasolea se spala si se lasa in apa rece cu o seara inainte. Afumatura se parleste daca mai trebuie, se rade cu cutitul si se spala bine.Intr-o oala (de fiert sub presiune) se pune carnea la fiert in apa rece fara sare. Spalati fasolea, alegeti-o ...
Filtreaza retetele
Tara:
 
Sterge Filtru:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Supe, Ciorbe, Borsuri cu porc - Pagina 4
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z