SiteDeBucate » Supe, Ciorbe, Borsuri

Retete Supe, Ciorbe, Borsuri cu porc

 Bors de legume cu coasta de porc Bors de legume cu coasta de porc
Curatam legumele,le taiem in forma dorita si le punem la fiert in 3 l de apa. Separat spalam coasta afumata de porc in cateva ape,o portionam si o punem in apa la fiert.Prima apa eu o arunc si apoi pun bucatile de coasta in apa in care fierb ...
 Ciorba de peste la ceaun Ciorba de peste la ceaun
Se curata legumele si se toaca (morcovii in fasii subtiri si lunguiete). Se pun la calit in ceaun cu untura, se adauga boiaua si se pune apa peste ,apoi se lasa la fiert.Se adauga orezul si mai tarziu cartoful si frunzele de leustean.   Cand ...
 Ciorba de varza cu carnita de porc Ciorba de varza cu carnita de porc
Varza se taie fideluta,se freaca cu sare si sare de lamaie,se amesteca cu uleiul si se lasa sa se inmoaie. Preparata astfel,varza nu se mai lasa la fund. Carnea se taie cubulete si se pune la fiert in apa rece. Se spumeaza de cate ori este nevoie. ...
 Ciorba de perisoare cu bors Ciorba de perisoare cu bors
Se curata morcovul,patrunjelul si telina si se taie bucatele apoi se pun sa fierba in apa cu sare si ceapa intreaga si cuburile de knor(i da o arama foarte buna,nu e sanantos........ Carnea tocata foarte fin se amesteca bine cu sare piper si 1-2 oua ...
 Ciorbita cu bors Ciorbita cu bors
Se pun oasele si carnea taiata cubulete mici la fiert cu putina sare in 3-4 litri de apa. Se spumeaza bine dupa care se pun zarzavaturile. Morcovul,telina ,patrunejelul,ardeiul se taie cubulete mici, apoi se calesc in putin ulei 4-5  minute dupa ...
 Bors de perisoare Bors de perisoare
Curatam legumele, le taiem dupa preferinte si le punem la fiert . Intre timp facem perisoarele dintr-un ou, felia de paine inmuiata in lapte, o lingura de orez, carnea, sare si piper, amestecam bine. Dupa ce legumele sunt inmuiate bine, punem ...
 Ciorba de perisoare Ciorba de perisoare
Curatam si spalam ceapa,tocam doua dintre ele pe care le amestecam cu morcovul dat pe razatoarea mare impreuna cu telina si  calim legumele in ulei.Intre timp,framantam carnea pe care o vom amesteca cu ceapa ramasa si tocata,adaugam oul si ...
 Luscos Luscos
Se fierbe carnea,se spumeaza.Dupa 30-35 minute se pune varza taiata bucatele,mararul si cimbrul. Se lasa la fiert pana e fiarta si varza.Facem un rantas  din faina ,ulei si bulion,se pune in supa si se mai lasa 15 minute.Se serveste cu smantana ...
 Ciorba de perisoare Ciorba de perisoare
Preparare :  se taie cubulete medii bucatile de carne, eu am pus porc de data aceasta. Prefer sa pun si carne pentru ca da un plus de gust  si  asta este varianta in care conving familia sa manance aceasta ciorba . Eu fierb carnea si ...
 Bors cu mangold si costite de porc Bors cu mangold si costite de porc
Se spala legumele si se curata,apoi se taie dupa preferinta. Spanacul si mangoldul se oparesc 2 minute apoi se scurg. Carnea se pune la fiert intr-o oala cu apa rece si se spumeaza de cate ori este nevoie,se adauga legumele si cand sunt pe jumatate ...
 Ciorba de fasole cu ciolan Ciorba de fasole cu ciolan
Prima data va scriu de unde se poate cumpara ciolan afumat. La supermarketul Auchan este un frigider numai cu afumaturi, acolo gasiti si ciolan afumat. Se gasesc sectionate, ceea ce este foarte bine, pentru ca exact de atata carne avem nevoie; de ...
 Ciorba de porc Ciorba de porc
Carnea spalata si taiata cubulete potrivite se pune la fiert in apa rece. Intre timp curatam, spalam legumele si le taiem dupa preferinta. De obicei dau morcovul prin razatoare pentru ca da un gust si o culoare aparte ciorbei insa de data asta am ...
 Ciorba taraneasca Ciorba taraneasca
Se taie ceafa bucatele si se pune la fiert in apa cu sare si ceapa intreaga,se spumeaza din cand in cand apoi se pun zarzavaturile. Zarzavaturile se curata si se taie cubulete (morcovul,telina,patrunjelul,ardeiul) se calesc 3-4 minute apoi se pun in ...
 Ciorba de perisoare Ciorba de perisoare
Prepararea perisoarelor : Amestecam ingredientele cu mana pentru a obtine o pasta de carne uniform condimentata( ceapa o calim putin inainte de adaugarea in compozitia de carne ).  Luam din compozitia obtinuta cantitati mici pe care le rulam in ...
 Ciorba de perisoare cu ciuperci , carne si bors Ciorba de perisoare cu ciuperci , carne si bors
Se curata  morcovul,telina,radacina de patrunjel si ceapa se taie toate bucatele nu foarte mici in afara de ceapa care ramane intreaga si se pun la foc intr-o oala cu apa si sare sa fiarba apoi se pun frunzele de telina si patrunjel (le puteti ...
 Ciorba cu carne de porc si legume Ciorba cu carne de porc si legume
Carnea se spala , se portioneaza si se pune la fiert in apa rece in care am pus si un strop de sare.Se spumeaza si se lasa la fiet.Cand carnea este pe jumatate fiarta adaugam ceapa taiata marunt,morcovul dat prin razatoare,ardeiul gras taiat cubulete ...
 Ciorba taraneasca de porc Ciorba taraneasca de porc
 Carnea am pus-o la fiert cu apa rece, putina sare, ceapa tocata marunt si crenguta de cimbru. Eu am fiert-o cu oala sub presiune, am impresia ca iese mai buna asa, se fragezeste mai bine carnea la ciorbe. Am lasat-o sa fiarba 20 de minute de ...
 Ciorba taraneasca de perisoare Ciorba taraneasca de perisoare
Se curata legumele de coaja si se da pe razatoare morcovul si dovlecelul iar restul se toaca marunt.Se pun la fiert in apa cu putina sare toate legumele mai putin rosiile care se pun mai tarziu cand celelalte au fiert pe jumatate, ele fiind mai ...
 Ciorba taraneasca de porc Ciorba taraneasca de porc
Spalam carnea si oasele si le punem la fiert in apa rece cu sare. Spumam de cate ori este nevoie. Dupa ce a fiert carnea, punem legumele taiate dupa prefeinte sau date pe razatoare si orezul spalat in cateva ape si lasam pana fierb si acestea. Cand ...
 Ciorba de burta Ciorba de burta
     Picioarele de porc se spala si se cresteaza pe lung, pentru a fi patrunse mai bine la fierbere.  Impreuna cu burta de vita, un morcov mare intreg ( eu am pus mai multi mici, din curte ), jumatati de la doi ardei grasi ...
Filtreaza retetele
Tara:
 
Sterge Filtru:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Supe, Ciorbe, Borsuri cu porc - Pagina 2
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z