SiteDeBucate » Supe, Ciorbe, Borsuri

Retete Supe, Ciorbe, Borsuri cu porc

 Borsul de la Carja Borsul de la Carja
Punem cozile de porc taiate la fiert cu o lingurita de sare,intre timp pregatim zarzavatul taiat marunt,cartofii in cubulete,iar carnea tocata o amestecam cu sare si piper negru si un pic de ulei si facem bilute.Cind carnea a inceput sa fiarba (nu ...
 Ciorba cu tiftelute Ciorba cu tiftelute
Farsul se sareaza, pipareaza , se amesteca bine si se formeaza tiftelutele.Intr-o cratita se pune apa la fiert, cind fierbe se adauga cartofii taiati cuburi si se lasa sa fiarba. Aparte se prajeste ceapa si morcovul si la urma punem si rosia , cind ...
 Ciorba ardeleneasca Ciorba ardeleneasca
Se pune carnea taiata in bucati marunte la fiert (eu schimb apa de doua ori, pana nu si mai lasa spuma). Se curata legumele, se spala si se taie in bucatele mici. Cand carnea este aproape fiarta se adauga legumele. Optional se poate pune un pumn de ...
 ciorba die perisoare ciorba die perisoare
Se pune la fiert rasolul de vita si zarzavatul. Intre timp se pregatesc perisoarele: carnea se amesteca cu 2 ceape verzi, cu orezul, cimbrul, sare, ou, faina si se fac gogonele care se pun in ciorba cand apa este fiarta in clocot. Se fierb 15-20 ...
 CIORBA CU PERISOARE   SI  ZEAMA DE VARZA CIORBA CU PERISOARE SI ZEAMA DE VARZA
Carnea tocata se framanta bine cu 2-3 linguri de apa rece si 2 linguri de ulei. Procedand astfel compozitia devine pufoasa, fara a fi nevoie sa adaugam ou. Framantati bine!In carne adaugam sare, piper, cimbrul, putina ceapa tocata fin si putin ...
 Ciorba de perisoare Ciorba de perisoare
Se spala legumele, se taie marunt si se pun la fiert.Ingredientele pentru perisoare se amesteca bine. Se uda mainile si se fac bilute din carne. Se pun in oala la fiert cand legumele sunt aproape fierte. Se lasa la foc mare 15-20 min. Se verifica ...
 CIORBA DE PERISOARE CIORBA DE PERISOARE
Carnea tocata se amesteca cu ouale,untul,verdeata taiata cat mai marunt,presarand sare si piper dupa gust.Se modeleaza cu manauda sau unsa cu ulei,se pun la fiert in oala pentru ciorba in care s-au fiert zarzavatul impreuna cu orezul si putina ...
 Ciorba de porc cu tarhon Ciorba de porc cu tarhon
Carnea se spala si se taie bucati, zarzavatul se taie si el . Se pune carnea la fiert, se indeparteaza spuma, iar cand este pe jumatate fiarta carnea adaugam zarzavatul. La urma punem orezul si cartoful, mai lasam 10 minute, punem sare si oprim ...
 Ciorba de perisoare Ciorba de perisoare
Pentru prepararea perisoarelor,amestecam carnea tocata cu o ceapa taiata marunt,1 ou,legatura de patrunjel,orezul,sare si piper dupa gust.In oala in care vom gati ciorba calim morcovii rasi prin razatoare(partea mare),dupa care adaugam celelalte ...
 CIORBA CU CARNE DE PORC SI PASTE PATRATELE CIORBA CU CARNE DE PORC SI PASTE PATRATELE
Punem la fiert carnea bine spalata si portionata in 3-4 litri apa. Cand carnea e aproape fiarta adaugam zarzavatul taiat dupa preferinta si continuam fierberea. Usturoiul se adauga intreg, iar dupa fierbere se scoate din ciorba. Cand zarzavatul este ...
 Ciorba cu perisoare Ciorba cu perisoare
Legumele se spala apoi se taie cubulete,telina se da prin razatoare.Se pun la fiert intr-o cratita cu 4-5 l apa.Separat se amesteca carnea cu oul,verdeata,orezul si bineinteles sare si piper dupa gust.Din compozitia rezultata se fac bilute in mana ...
 Ciorba din Ardeal cu carne de porc si tarhon Ciorba din Ardeal cu carne de porc si tarhon
Se pune carnea si cu ceapa taiata in bucati marunte la fiert, in 2 litri apa. Cand este aproape fiarta carnea, adaugam zarzavatul taiat( morcovii si patrunjelul cubulete, ceapa marunt). Se adauga orezul curatat si spalat. Dupa ce orezul este fiert se ...
 Ciorba de porc Ciorba de porc
Pui carnea sa fiarba in apa si iei spuma ori de cate ori se formeaza.Adaugi legumele taiate mari sau chiar intregi,daca nu sunt foarte mari si le lasi sa fiarba o ora.Le scoti apoi cu o spumiera.Adaugi cartofii si ii fierbi mai mult,ca ciorba sa fie ...
 Ciorba ardeleneasca de perisoare Ciorba ardeleneasca de perisoare
Se caleste o ceapa potrivita impreuna cu putin ardei gras (rosu si verde), morcovii sipatrunjelul taiati rondele.Se stinge cu apa rece si apoi se pun oasele de porc (cu putina carne pe ele) impreuna cu telinataiata in cubulete mici. Cind sint fierte ...
 Ciorba de perisoare Ciorba de perisoare
Carnea se toaca, se amesteca cu 2 linguri de orez si un nou, se formeaza perisoarele; in oala se taie marunt zarzavatul care se caleste in 3 linguri de ulei, se pune capacul si se lasa putin la inabusit dupa care se adauga 1 litru de apa. Cand ...
 Ciorba de perisoare Ciorba de perisoare
Se pune o oala cu 2 l de apa la fiert la foc mare. Se pun legumele curatate si taiate cubulete la fiert (pastrati 1/3 din ceapa pentru perisoare).Perisoarele: Se inmoaie felia de paine si se taie marunt, se amesteca cu carnea, orezul, ceapa ramasa, ...
 Ciorba de porc cu tarhon Ciorba de porc cu tarhon
Se pun carnea si ceapa taiate in bucati marunte la calit si apoi la fiert in apa; Cand carnea este aproape fiarta se adauga orezul, dupa ce orezul este fiert se adauga tarhonul maruntit tocat si o lingura din otet; Separat, se bate galbenusul cu ...
 Ciorba taraneasca Ciorba taraneasca
Pieptul de vaca sau ciolanul de porc proaspat se pune la fiert in 2 l apa rece cu o lingurita rasa de sare. Se fierb cca o ora, la foc mijlociu, ca sa nu se tulbure supa.Zarzavatul si ceapa, rase prin razatoarea cu gauri mari, se calesc, 2 minute, cu ...
 Ciorba ardeleneasca de perisoare Ciorba ardeleneasca de perisoare
Se caleste o ceapa potrivita impreuna cu putin ardei gras (rosu si verde), morcovii si patrunjelul taiati rondele.Se stinge cu apa rece si apoi se pun oasele de porc (cu putina carne pe ele) impreuna cu telina taiata in cubulete mici. Cind sint ...
 Ciorba de zeama de varza Ciorba de zeama de varza
Se pune la fiert intr-o oala mai mare aproximativ 3-4 litri de apa, iar cind incepe sa fiarba se pune carnea taiata bucatele, dupa care se ia spuma care se formeaza. Se lasa sa fiarba bine si, cind e pe jumatate fiarta, se adauga zarzavatul taiat ...
Filtreaza retetele
Tara:
 
Sterge Filtru:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Supe, Ciorbe, Borsuri cu porc - Pagina 6
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z