SiteDeBucate » Supe, Ciorbe, Borsuri

Retete Supe, Ciorbe, Borsuri cu piper

 Ciorbita de ied Ciorbita de ied
  Carnea se tine 30 minute in apa rece, pentru a difuza gustul in zeama. Matele se taie in lung, cu varful unui cutit, apoi se spala in 5-6 ape cu sare si bicarbonat, pana devin albe si nu mai miros urat. Se pune carnea la fiert  avand ...
 Ciorba radauteana Ciorba radauteana
Se pune pieptul la fiert impreuna cu condimentele.Separat,tai ceapa marunt si o calesti in putin ulei,apoi adaugi si morcovul dat pe razatoare.Cand este carnea fiarta o scoti si o tai cubulete,iar in zeama(strecurata) in care a fiert adaugi legumele ...
 Ciorba ardeleneasca de gulii Ciorba ardeleneasca de gulii
Guliile se curata si se taie julien( putin mai mare). Zarzavatul si ceapa se curata si se taie marunt.1/2 de morcov se rade pe razatoarea cu gauri mici si se caleste cu o lingura cu ulei, impreuna cu ceapa verde. In oala se adauga 4 l apa peste ...
 Supa-crema de conopida cu bucatele de Gorgonzola Supa-crema de conopida cu bucatele de Gorgonzola
Incinge o tigaie la foc potrivit, adauga untul apoi caleste ceapa si usuroiul pana se inmoaie.Adauga conopida, caleste-o cateva minute apoi adauga laptele.Lasa totul sa fiarba pana cand conopida se inmoaie. Pune amestecul intr-un bleder si paseaza-l ...
 Supa-crema de morcovi si dovleac cu marar Supa-crema de morcovi si dovleac cu marar
Incinge uleiul intr-o cratita si caleste ceapa 5 minute pana cand se inmoaie.Adauga morcovii si caleste-i 1 minut.Adauga piureul de dovleac si zeama de supa de legume. Adu compozitia intr-un clocot apoi acopera cratita, redu focul si fierbe ...
 Ciorba de legume cu orez Ciorba de legume cu orez
Spalam bine legumele, le curatam si le taiem dupa preferinta. Punem o oala cu apa si putina sare pe foc, apoi adaugam legumele, pt inceput nu punem dovlecelul ( se pune dupa ce s-au inmuiat morcovii, deoarece acesta fierbe foarte repede). Dupa ce ...
 Supa rece de iaurt si castraveti Supa rece de iaurt si castraveti
Pregatire ingrediente: Stoarceti lamaia si curatati castravetele de coaja. Taiati castravetele pe jumatate, pe lungime, si scoateti samburii cu ajutorul unei lingurite. Taiati apoi castravetele cuburi mici (chiar daca va doare sufletul - dedicatie ...
 Ciorba de perisoare Ciorba de perisoare
Preparare :  se taie cubulete medii bucatile de carne, eu am pus porc de data aceasta. Prefer sa pun si carne pentru ca da un plus de gust  si  asta este varianta in care conving familia sa manance aceasta ciorba . Eu fierb carnea si ...
 Ciorba de varza dulce cu lapte prins Ciorba de varza dulce cu lapte prins
Afumatura se taie in portii si se fierbe in apa cu sare, pasta de gogosari ,ceapa si cimbru. Zarzavatul se curata si se taie cubulete. Varza se taie patratele. In oala in care a fiert afumatura se adauga zarzavaturile si apoi varza, se asezoneaza si ...
 Ciorba de legume Ciorba de legume
Se pregatesc legumele : ceapa se toaca marunt, morcovii, pastarnacul si telina se rad pe razatoarea mare. Se pun la calit in putin ulei impreuna cu orezul spalat si scurs bine de apa, apoi se adauga apa cam 2 l si se lasa sa fiarba la foc mic. ...
 Supa cu legume si paste alfabet Supa cu legume si paste alfabet
Se curata ceapa.cartoful si morcovul si se pun la fiert in apa,impreuna cu carnea de pui.Cand incepe apa sa fiarba se pune sare si vegeta dupa gust. Cand este fiarta carnea,se scot legumele din supa si se strecoara,se pune din nou pe foc si se adauga ...
 Supa din gaina de casa Supa din gaina de casa
se portioneaza gaina,se spala si se pune la fiert intr-o oala cu apa rece.se spumeaza de cate ori este nevoie.cand carnea este pe jumatate fiarta se adauga legumele curatate si spalate,taiate in bucati mai mari sau mai mici ,dupa preferinta. se ...
 Ciorba de praz acrita cu zeama de lamaie Ciorba de praz acrita cu zeama de lamaie
Curatam prazul, il spalam , il scurgem de apa apoi il taiem rondele pe care le taiem apoi in doua.Curatam si ceapa verde si usturoiul si le taiem marunt. Morcovul curatat il dam pe razatoarea cu gauri mici. In doua linguri de ulei calim putin ...
 Ciorba cu pipote si inimi Ciorba cu pipote si inimi
Pipotele si inimile se pun in apa si se se lasa cam jumatate de ora acolo. intre timp preagatim legumele. rosia se curata de pielita si se taie cuburi. ardeiului i se scoate cotorul,se spala si se taie bucatele mici. morcovul se curata,se spala si se ...
 Ciorba cu loboda Ciorba cu loboda
Cartofii se curata,se spala si se taie cuburi dar nu foarte mari. ardeiul rosu si galben se spala si se toaca marunt. ceapa se curata,se spala si se taie rondele. morcovul se curata,se spala si se da pe razatoarea cu ochiuri mari. patrunjelul si ...
 Bors cu mangold si costite de porc Bors cu mangold si costite de porc
Se spala legumele si se curata,apoi se taie dupa preferinta. Spanacul si mangoldul se oparesc 2 minute apoi se scurg. Carnea se pune la fiert intr-o oala cu apa rece si se spumeaza de cate ori este nevoie,se adauga legumele si cand sunt pe jumatate ...
 Supa de sparanghel Supa de sparanghel
In primul rand trebuie pregatit sparanghelul: taie si indeparteaza partile albe lemnoase. Taie varfurile si pastreaza-le deoparte. Taie in bucati de 2-3 cm restul de sparanghel.   Intr-o ulcica cam de 2l, topeste untul la foc mic si soteza ...
 Ciorba de perisoare Ciorba de perisoare
Tocam carnea  o condimentam ,adaugam oul si ½  dintr-o ceapa .Formam bilute de marime potrivita . Intr-o cratita punem la fiert in 3 l de apa morcovul,telina,pastarnacul,ceapa,orezul  iar dupa ce a clocotit adaugam cu atentie ...
 Supa chinezeasca cu ciuperci de padure Supa chinezeasca cu ciuperci de padure
Am calit in uleiul de masline morcovul taiat bastonase, si apoi ciupercile lasate mai mari. Am adaugat 500 ml apa si am condimentat cu sare si piper, cuisoare si am lasat sa clocoteasca 15-20 minute pana au fiert aproape cat trebuie ciupercile ( ...
 Ciorba de fasole cu ciolan Ciorba de fasole cu ciolan
Prima data va scriu de unde se poate cumpara ciolan afumat. La supermarketul Auchan este un frigider numai cu afumaturi, acolo gasiti si ciolan afumat. Se gasesc sectionate, ceea ce este foarte bine, pentru ca exact de atata carne avem nevoie; de ...
1-1011-2021-3031-4041-44
Filtreaza retetele
Tara:
 
Sterge Filtru:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Supe, Ciorbe, Borsuri cu piper - Pagina 10
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z