SiteDeBucate » Supe, Ciorbe, Borsuri

Retete Supe, Ciorbe, Borsuri cu paste

 Ciorba de pui cu agurida Ciorba de pui cu agurida
Puiul se spala ,se taie in bucati mai mici si se pune la fiert in apa cu sare. Se spumeaza. Se adauga :ardeiul gras, radacina de patrunjel, telina,pastarnacul, ceapa, toate tocate in cuburi mici, si  morcovii taiati rondele. Dupa 10-15 ...
 Supa de dovlecei cu fasole si rosii Supa de dovlecei cu fasole si rosii
Se curata morcovii, se spala impreuna cu dovleceii si se taie rondele. Se curata si se toaca usturoiul. Se spala verdeturile, se zvanta si se toaca frunzele. Se pasteaza putin patrunjel. Se calesc in ulei legumele, usturoiul si verdeturile cateva ...
 Supa cu alfabet urias Supa cu alfabet urias
Se curata zarzavaturile se spala bine si taie in 4-6 si se pun la fiert in apa cu sare si o ceapa intreaga. Se pun frunze de patrunjel si telina legate, delikat si se lasa sa fierba bine toate. Cand zarzavaturile sunt fierte se ia supa de pe foc, se ...
 Ciorba cu iz american Ciorba cu iz american
puiul se portioneaza si se fierbe in apa cu sare circa 20 minute. separat se caleste in ulei ceapa tocata marunt,morcovul dat pe razatoare,ardeiul gras taiat fasii si vanata taiata rondele.se lasa circa 5 minute cat sa le patrunda uleiul,se adauga ...
 Ciorba din pipote de pui Ciorba din pipote de pui
1. Se spala bine pipotele de pui si se pun la fiert  cu  legumele tocate marunt si cartofii taiati cubulete. Adaugam o lingura de ulei si apa, lasand sa fiarba la foc potrivit circa 30 minute. 2. Intre timp adaugam la fiert si melcisorii de ...
 Supa de rosii cu paste fainoase Supa de rosii cu paste fainoase
Spalati legumele, curatati-le de coaja si pielite. Taiati cartoful, morcovii si ceapa in cubulete, puneti-le la fiert in 1,5l apa cu putina sare. Dupa 10 minute, adaugati rosiile decojite, taiate in cubulete. Cand legumele s-au inmuiat, luati vasul ...
 Bors de stevie Bors de stevie
Ceapa verde se curata , se spala si se toaca marunt. Morcovii si telina se dau pe razatoarea mare si se pun la calit impreuna cu ceapa in putin ulei. Se adauga apa si se lasa la fiert.Stevia se spala bine, se toaca  si se pune in oala . Spre ...
 Supa cu paste si crenvusti Supa cu paste si crenvusti
Cureti toate legumele, le speli, le toci marunt si le pui la fiert cu 2 I de apa si un praf de sare. Lasi sa fiarba totul timp de 30 de minute. Separat, fierbi pastele intr-o oala cu apa clocotita in care ai pus sare si unt. Dupa ce au fiert, le iei ...
 CIORBA DE VARA CU ZARZARE SI PRUNE CIORBA DE VARA CU ZARZARE SI PRUNE
Se fierb zarzarele si prunele si zeama se strecoara.Se pune in oala uleiul,se adauga ceapa si se lasa un pic la calit,se adauga rosia tocata,bulionul,varza,legumele si se mai calesc un pic dupa care se adauga apa.Cand da in clocot se pune ...
 Ciorba de gaina Ciorba de gaina
Se curata, spala gaina, se portioneaza si se pune la fiert intr-o oala de 5 litri timp de 3 ore (se pot pune in cratita si cat mai multe tacamuri de inox pentru a fierbe mai repede). In timpul fierberii se indeparteaza spuma.Se spala si se taie ...
 Ciorba de gaturi de curcan Ciorba de gaturi de curcan
Se pun la fiert intr-o cratita de 5 litri gaturile.Se curata, spala si se taie legumele astfel.- cartoful cuburi - morcovul semirondele- ceapa verde felii de 5 mm- ardeiul gras se taie fidea- patrunjelul se toacaSe verifica si se indeparteaza spuma ...
 CIORBA CU CARNE DE PORC SI PASTE PATRATELE CIORBA CU CARNE DE PORC SI PASTE PATRATELE
Punem la fiert carnea bine spalata si portionata in 3-4 litri apa. Cand carnea e aproape fiarta adaugam zarzavatul taiat dupa preferinta si continuam fierberea. Usturoiul se adauga intreg, iar dupa fierbere se scoate din ciorba. Cand zarzavatul este ...
 Ciorba cu perisoare Ciorba cu perisoare
Legumele se spala apoi se taie cubulete,telina se da prin razatoare.Se pun la fiert intr-o cratita cu 4-5 l apa.Separat se amesteca carnea cu oul,verdeata,orezul si bineinteles sare si piper dupa gust.Din compozitia rezultata se fac bilute in mana ...
 Supa de pui cu flechite Supa de pui cu flechite
Se pune la fiert, la foc mic, in 4 litri de apa rece cu putina sare carnea bine spalata. Cand clocoteste se ia spuma si se lasa sa fiarba cam 5 minute, apoi se pun cepele, morcovii, pastarnacul si telina intregi, concentratul si zaharul. Se lasa sa ...
 supa  din rosii supa din rosii
Ardeii grasi, rosiile si frunzele de telina se fierb in supa. Cand legumele sunt fierte , se paseaza. Din oua, faina, sare si putina apa se prepara o compozitie , care se toarna in supa cu un cornet din hartie. Se fierbe totul cca 10 min apoi se ...
 Supa minestrone Supa minestrone
O supa clasica a bucatariei italiene. Pastele prefer sa le fierb separat si, pentru a le pastra al dente, le adaug in fiecare bol in momentul servirii. Puneti fasolea la blender impreuna cu o cana din supa de pui si transformati-o intr-un piure. ...
12
Filtreaza retetele
Tara:
 
Sterge Filtru:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Supe, Ciorbe, Borsuri cu paste - Pagina 2
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z