SiteDeBucate » Supe, Ciorbe, Borsuri

Retete Supe, Ciorbe, Borsuri cu pastarnac

 Supa de linte Supa de linte
Se pune lintea la fiert si se fierbe circa 30 (la foc mic dupa ce da in fiert). Se taie ceapa, usturoiul si se rumenesc putin in uleiul de masline, dupa care se toarna peste lintea care fierbe. Se curata zarzavaturile si se toaca marunt iar apoi se ...
 Supa de curcan cu legume julien Supa de curcan cu legume julien
Se pune pulpa de curcan la fiert in apa cu sare,vegeta si un cub concentrat de legume si se fierbe 30minute. Morcovul si pastarnacul se taie fasii julien,cartoful se curata,la fel si ceapa. Se strecoara zeama de la supa,se scoate carnea si se adauga ...
 Ciorba de stevie cu ou Ciorba de stevie cu ou
Se toaca legumele si se pun la fiert in apa cu sare / delikat si 30 ml. ulei de masline( sau de floarea soarelui ). Rosiile se adauga mai tarziu, pentru ca celelalte legume sa se fiarba mai usor ;) . Stevia se opareste in apa fiarta cu putina sare, ...
 Ciorbita cu legume si piept de pui Ciorbita cu legume si piept de pui
Speli bine pieptul de pui , il tai cubulete si-l pui la fiert in apa rece...spumezi bine cand e nevoie. Legumele le cureti,le speli si le tai cubulete sau cum vrei tu si le pui la fiert dupa ce spumezi pieptul de pui. Lasi sa fiarba bine,bine si spre ...
 Ciorba din piept de pui Ciorba din piept de pui
 Se spala pieptul de pui, se dezoseaza si se taie cubulete. Se pune intr-o oala la fiert , se acopera cu apa si se adauga putina sare. Se spumeaza, se lasa sa dea in cateva clocote si apoi se arunca apa. Se spala carnea si se pune la fiert in ...
 Supa de pui fugit Supa de pui fugit
Puiul se spala bine de tot sa nu mai aiba puf pe el. Intr-o oala se pune apa si se pune puiul(sa fie mai multa apa ca sa aiba unde fierbe puiul si sa ramana supa).si se pune pe aragaz la fiert. telina,pastarnacul,radacina de patrunjel,si morcovii se ...
 Ciorba de varza cu carnita de porc Ciorba de varza cu carnita de porc
Varza se taie fideluta,se freaca cu sare si sare de lamaie,se amesteca cu uleiul si se lasa sa se inmoaie. Preparata astfel,varza nu se mai lasa la fund. Carnea se taie cubulete si se pune la fiert in apa rece. Se spumeaza de cate ori este nevoie. ...
 Ciorba de gaina cu taietei de casa Ciorba de gaina cu taietei de casa
 Se portioneaza gaina, se spala si se pune la fiert cu putina sare. Se spumeaza, se lasa sa dea in cateva clocote si se arunca prima apa. Se spala carnea si se pune in oala cu apa calduta si un strop de sare. Se lasa sa fiarba pana cand carnea ...
 Bors cu dovlecei Bors cu dovlecei
se curata,se spala si se taie cubulete zarzavaturile,dovleceii in cuburi mai mari iar rosiile felii.intr-o oala se pune uleiul si se calesc zarzavaturile,apoi se adauga dovleceii si se stinge cu apa fierbinte.dupa 10 minute se adauga rosiile si se ...
 Bors de pasare cu taitei de casa Bors de pasare cu taitei de casa
Se curata legumele , se toaca si se pun la fiert in apa cu sare / delikat . Rosiile se adauga mai tarziu, pentru ca celelalte legume sa se fiarba mai usor. Adaugam carnea de pasare (oparita in prealabil, pentru a evita scurgerea sangelui si formarea ...
 Supa de rosii Supa de rosii
    Se curata legumele , se taie in bucati mari si se pun la fiert in apa cu sare.  Cand sunt fierte se scot din supa si se mixeaza/ paseaza , apoi se pune piureul inapoi in supa, mestecandu-l pentru dispersie. Se adauga sucul de ...
 Supa cu galuste Supa cu galuste
Se curata legumele si se toaca marunt sau se dau pe rayatoare apoi se pun la calit in putin ulei. Se acopera cu apa si se lasa sa fiarba. Intre timp se prepara compoztia pentru galuste: se bat ouale ca pentru omleta cu putina sare, apoi se adauga ...
 Bors de rata cu zdrente de ou Bors de rata cu zdrente de ou
Spatele de rata se curata de pielea ramasa, se spala si se pune la fiert in apa rece. Cand s-a fiert se scoate la racit. Ceapa verde se toaca marunt, iar morcovii , telina si pastarnacul se rad pe razatoarea cu ochiuri mari. Cartofii ...
 Supa de galuste Supa de galuste
Se spala carnea de pui bine si se pune la fiert. Zarzavatul se taie mai mare. Cand incepe sa fiarba se spumeaza bine. Se adauga zarzavatul. Intre timp se bat ouale cu mixerul bine.Apoi se adauga grisul si se mesteca cu o lingura pana se incorporeaza ...
 Ciorba de peste Ciorba de peste
 Pestele spalat si curatat se taie bucati potrivit de mari. (Daca se foloseste cap de crap se va scoate osul amar). Legumele se spala, se taie marunt si se pun la fiert. Cand zarzavatul este fiert se adauga rosiile date prin razatoare, bulionul ...
 Ciorba de potroace din tacamuri de curcan Ciorba de potroace din tacamuri de curcan
 Carnea taiata in bucati se pune la fiert in apa rece cu putina sare. Se lasa sa dea in cateva clocote, se spumeaza si se arunca prima apa. Se spala carnea, se pune inapoi in oala si se adauga apa cat sa acopere carnea. Se condimenteaza cu sare, ...
 Supa de pui cu taitei de casa Supa de pui cu taitei de casa
Pulpele se pun la fiert in apa rece. La jumatatea fierberii se adauga legumele curatate, spalate si taiate mare. Se prepara pastele : din ou, faina  si putina sare se framanta un aluat . Se intinde o foaie subtire si se taie bastonase fine. Se ...
 Bors de peste Bors de peste
am pus la fiert o ceapa ,morcovul,pastarnacul, ardei rosu proaspat si galben de la borcan (ASA AM AVUT EU)cand au fost aproape fierte am adaugat o mana de orez spalat bine si scurs,putin ulei .Am adaugat dupa gust bors de putina si am lasat sa ...
 Ciorba de salata verde cu omleta Ciorba de salata verde cu omleta
Punem o oala cu apa si putina sare pe foc, apoi punem ceapa, morcovul, pastarnacul si lasam pana se inmoaie toate, dupa care vom pune si salata taiata fasii, nu foarte lungi si jumatate de legatura de marar Intre timp pregatim omleta din ou si ...
 Ciorba de fasole uscata Ciorba de fasole uscata
Fasolea se spala bine si se lasa de cu seara la inmuiat in apa rece. A doua zi se arunca apa in care a stat , se spala din nou si se pune la fiert la foc mic. Morcovii, telina si pastarnacul se curata , se spla si se rad pe razatoarea cu ochiuri ...
1-1011-19
Filtreaza retetele
Tara:
 
Sterge Filtru:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Supe, Ciorbe, Borsuri cu pastarnac - Pagina 5
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z