SiteDeBucate » Supe, Ciorbe, Borsuri

Retete Supe, Ciorbe, Borsuri cu pastarnac

 Ciorba taraneasca de gaina Ciorba taraneasca de gaina
Carnea de gaina se portioneaza, se spala, apoi se da intr-un clocot. Se arunca apa cu spuma si se pune din nou carnea la fiert in aproximativ 3 l de apa rece. Eu ama vut gaina de tzara si am lasat-o sa fiarba cam 40 de minute. Intre timp se pregatesc ...
 Supa crema de telina Supa crema de telina
Se curate toate legumele si se spala. Se pun al fiert radacinoasele ca sunt mai tari sic and fierb pe jumatate se adauga si cartofii si se mai lasa pana fierb.Se paseaza legumele si se amesteca treptat cu zeama in care au fiert. Se adauga putin unt ...
 Ciorba de fasole Ciorba de fasole
fasolea se spala bine si se lasa la inmuiat (de seara pana dimineata ) .am pus fasolea impreuna cu  1 ceapa 1 morcov  pastarnac (taiate in bucati mari) si cartoful (intreg Vladut spune ca atrage toate toxinele din fasole )se fierb (eu am ...
 Bors de perisoare Bors de perisoare
Carnea tocata se amesteca bine cu o ceapa mare tocata marunt,se adauga orezul spalat bine,ouale batute cu sare,piper si putin patrunjel.Se formeaza perisoare in mainile ude si se adauga in supa fierbinte si se fierb cam 15minute.Separat se curata si ...
 Supa de pui cu fidea (taitei) Supa de pui cu fidea (taitei)
...am pus apa la fiert intr-o oala (capacitate: 4 l). In apa am pus 6 pulpe de pui intregi.. ...am lasat putin la fiert (vreo 5 min) si am adaugat o lingurita de sare de bucatarie... ...intre timp am curatat legumele: ceapa, morcovii, pastarnacul ...
 Ciorba de spanac cu smantana Ciorba de spanac cu smantana
Radacinoasele se curata, se spala si se rad pe razatoarea cu ochiuri mari. Impreuna cu ceapa tocata marunt se pun la calit putin in ulei, apoi se adauga apa si orezul spalat si se lasa sa fiarba bine.  La jumatatea fierberii se adauga cartoful ...
 Ciorba de fasole boabe cu afumatura si jumari Ciorba de fasole boabe cu afumatura si jumari
Se pune fasolea la umflat de seara,se fierbe si se arunca apa.Se pune iar la fiert cu sare si cimbru si cand e pe jumatate facuta se adauga carnea taiata cuburi.Intr-o tigaie se calesc jumarile cu zarzavatul tocat apoi se adauga in ciorba.La ...
 Ciorba de burta Ciorba de burta
Se ia burta si se spala bine de tot. Daca vi se pare ca are miros se pune câteva ore în putina apa cu câteva linguri de otet.Apoi burta se taie fasii si se pune intr-o oala sub presiune(fierbe mult mai repede)impreuna cu rasolul de ...
 Ciorba cu oua Ciorba cu oua
Se pune apa le fiert cu putin delicat se adauga legumele, dupa ce au fost putin calite in ulei, o mana de orez iar cand acestea sunt fierte se incepe adaugarea oualelor intregi in ciorbita (sparte in prealabil intr-un castron pt a nu avea probleme cu ...
 Supa de orez Supa de orez
Mai intai vom prepara o supa limpede de pui. Se pune carnea la fiert,se spumuieste de cateva ori si se lasa sa fiarba la foc mic,punand o parte din sare. Supa nu trebuie sa dea in clocot, ci numai sa mocneasca. Restul de sare se va adauga la ...
 Supa crema Supa crema
legumele  dupa ce s-au curatat si spalat se pun la fiert in apa cu sare si putin ulei cand sunt fierte se pun legumle in blender si se se paseaza pana rezulta o crema fina ce se amesteca cu o parte din supa ramasa de la fiert  se adauga ...
 Ciorba cu legume si aripi de pui Ciorba cu legume si aripi de pui
Se curata ceapa si se toaca marunt,se curata morcovii si se taie rondele,se toaca marunt ardeiu,la fel se curata pastarnacul si se toaca maruntl.Legumele se pun la distuit cu putin ulei si apa 10minute.Se toarna apa,vreo 3litri si se pun aripile,se ...
 Ciorba de spanac Ciorba de spanac
se spala legumele, le taiem dupa preferinte, si le punem in apa sa fiarba. intre timp spalam si spanacul, il taiem marunt si il punem peste legume putin fierte, lasam sa fiarba impreuna, iar la sfarsit vom pune zeama de lamaie si leusteanul. eu am ...
 Ciorba de ciocanele afumate Ciorba de ciocanele afumate
Ciocanelele se spala bine si se pun la fiert in apa rece. La jumatatea fierberii se adauga toate legumele taiate cubulete si se lasa sa fiarba impreuna. Spre sfarsit se adauga zeama de varza data in clocot in prealabil, cuburile concentrate si sucul ...
 Supa de galuste Supa de galuste
Se spala si portioneaza puiul si se pune la fiert iar cand e gata se scoate (se foloseste la un alt fel de mancare) si se adauga legumele taiate cubulete. Intre timp se fac galustele:se bat spuma albusurile se toarna grisul in ploaie pana ajunge la ...
 Ciorbita de pui Ciorbita de pui
Am spalat bine ciocanelele si le am pus la fiert,dupa ce au inceput sa fiarba am adaugat zarzavatul. Cand acestea au fost aproape fierte am adaugat si cartofii taiati cubulete uleiul si bulionul dar si borsul de putina.   se sareaza daca e ...
 Ciorba de fasole alba de post. Ciorba de fasole alba de post.
 Curatam fasolea si o punem in apa cu o seara inainte de a o fierbe,pentru a face ciorba.A doua zi o fierb in doua ape si arunc apa de doua ori.Abia in a treia apa pregatesc ciorba.Pun fasolea fiarta in 3 l de apa deja clocotita.Arunc apa de cel ...
 Ciorba de pui Ciorba de pui
se spala pieptul de pui, se taie cubulete, se pune la fiert, se spumeaza de cate ori este nevoie. intre timp taiem legumele , sau le dam pe razatoarea, si le punem peste pieptul de pui, le lasam pana fierb, dupa care punem sare dupa gust si zeama de ...
 Bors de legume cu coasta de porc Bors de legume cu coasta de porc
Curatam legumele,le taiem in forma dorita si le punem la fiert in 3 l de apa. Separat spalam coasta afumata de porc in cateva ape,o portionam si o punem in apa la fiert.Prima apa eu o arunc si apoi pun bucatile de coasta in apa in care fierb ...
 Ciorba dreasa de gaina Ciorba dreasa de gaina
Se pune ceapa la fiert in apa rece. Cind incepe sa fiarba, se pune gaina taiata bucati, adaugandu-se sarea necesara. Se spumuieste, cand da un clocot. Se lasa pana fierbe pe jumatate si se adauga zarzavatul taiat cubulete, orezul si o parte din ...
1-1011-19
Filtreaza retetele
Tara:
 
Sterge Filtru:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Supe, Ciorbe, Borsuri cu pastarnac - Pagina 4
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z