SiteDeBucate » Supe, Ciorbe, Borsuri

Retete Supe, Ciorbe, Borsuri cu pastarnac

 Ciorbita de purcel Ciorbita de purcel
Se taie carnea (in cazul meu am folosit oase de purcel,asta a fost dorinta baiatului meu),se spala si se pune cu apa rece pe foc. Intre timp se taie zarzavatul.Se pun rosiile in apa clocotita pentru a le curata mai usor de pielita.Se dau si ele pe ...
 Ciorba de gaina cu taitei de casa Ciorba de gaina cu taitei de casa
Ouale impreuna cu praful de sare si faina se amesteca si se framanta bine. Apoi se intinde o foaie subtire, se presara faina deasupra, se ruleaza si se taie subtire sau mai gros in functie de preferinta dumneavoastra. Dupa ce se taie se lasa putin la ...
 Supa-crema de sparanghel cu ou moale si paine prajita Supa-crema de sparanghel cu ou moale si paine prajita
Se incinge uleiul intr-o cratita, se adauga pastarnacul, prazul si ceapa verde si se calesc 10 minute amestecand din cand in cand pana cand ceapa si prazul s-au inmuiat. Intre timp se taie partea lemnoasa a sparanghelului si se arunca.Varfurile se ...
 Ciorbita cu carnita si rosii intregi Ciorbita cu carnita si rosii intregi
se spala carnea,se taie cubulete si se pune la fiert in apa rece. se spumeaza de cate ori este nevoie,apoi se adauga legumele spalate si taiate cubulete sau rondele. cand sunt fierte bine se adauga rosiile intregi,sarea si piper dupa gust si borsul ...
 Ciorba radauteana Ciorba radauteana
Carnea se spala si se pune intr-o oala in apa cu sare. Se lasa sa dea cateva clocote, iar apoi se scoate, supa se strecoara,carnea se spala si se pune din nou la fiert, astfel ciorba va iesi limpede. Se aduga si legumele. Se lasa sa fiarba la foc mic ...
 Ciorba de vacuta Ciorba de vacuta
spalam bine carnea si o taiem in bucatele micute pe care le punem la fiert in apa, spumam mereu, iar pt a fi siguri ca nu mai lasa spuma se adauga 1 lingura  sare. Legumele curatate si tocate marunt se calesc in putin ulei si se adauga si ele ...
 Supa de pasare cu galuste Supa de pasare cu galuste
    Se pune la fiert  carnea  de pasare si se aduna  spuma din cand in cand.  Se adauga  2 morcovi, o ceapa, un pastarnac taiate in bucati mari  si se fierb pana intra usor furculita in carne si morcov. ...
 Ciorbita de perisoare Ciorbita de perisoare
Pentru perisoare: se pune carnea intr-un castron.Se adauga ceapa tocata marunt,orezul,oul si sarea.Eu pun si leustean verde tocat marunt.Le da un gust aparte.Se fac perisoare rotunde si se dau deoparte. Pentru ciorbita: se toaca marunt ...
 Ciorbita de stevie Ciorbita de stevie
Ceapa se toaca marunt, iar morcovul si pastarnacul se rad mare. Se pun la calit in putin ulei, apoi se acopera cu apa. Se  taie si cartofii cubulete si se adauga peste celelalte legume. La jumatatea fierberii , se adauga stevia taiata fasiute si ...
 Supa de vita cu galusti Supa de vita cu galusti
Intr-o oala mare, pune la fiert carnea in apa rece la foc mare. Cand incepe sa fiarba da focul mic. Scoate spuma de cate ori e nevoie. Cand carnea e aproape fiarta, pune legumele (fara cartofi). Cand legumele s-au fiert, pune si cartofii (taiati ...
 Supa de galuste Supa de galuste
Intr-o oala se pune apa pe 3 sferturi . puiul se spala bine si se pune in oala sa fiarba cu putin piper si delikt. ardeiul se taie cubulete. morcovul se da pe razatoarea mare. ceapa se taie rondele. patrunjelul se toaca marunt. pastarnacul se taie si ...
 Ciorbita de pui Ciorbita de pui
Se spala puiul,se taie in bucati.Se pune la fiert in 3-4 litri de apa,sau dupa caz. Cat timp fierbe puiul,se toaca zarzavatul si rosiile marunt.Cand incepe sa fiarba se spumeaza bine.Se adauga zarzavatul tocat,si se lasa sa fiarba. Cand este aproape ...
 Zurek - ciorba poloneza Zurek - ciorba poloneza
Mai intai se fierb legumele ( morcov, ceapa, telina, patrunjel si 4 catei de usturoi) in apa. Cand s-au fiert se scot din apa si se pun in ea carnatii, cartofii si maghiranul. In timpul acesta fierbe ouale tari.  Cand cartofii sunt fierti, pune ...
 Ciorba de varza dulce cu lapte prins Ciorba de varza dulce cu lapte prins
Afumatura se taie in portii si se fierbe in apa cu sare, pasta de gogosari ,ceapa si cimbru. Zarzavatul se curata si se taie cubulete. Varza se taie patratele. In oala in care a fiert afumatura se adauga zarzavaturile si apoi varza, se asezoneaza si ...
 Ciorba de legume Ciorba de legume
Se pregatesc legumele : ceapa se toaca marunt, morcovii, pastarnacul si telina se rad pe razatoarea mare. Se pun la calit in putin ulei impreuna cu orezul spalat si scurs bine de apa, apoi se adauga apa cam 2 l si se lasa sa fiarba la foc mic. ...
 Ciorba de loboda Ciorba de loboda
Curatam si spalam bine legumele in mod special loboda si stevia in multe ape.Morcovii si albitura se curata si se dau prin razatoarea mare. Ceapa si usturoiul se toaca cu tot cu frunze apoi se calesc in ulei. Adaugam morcovii si albitura si mai ...
 Ciorba de spanac Ciorba de spanac
Spanacul se spala si se opareste in apa cu sare. Tocam ceapa, morcovu, patrunjelul, pastarnacul, telina se dau pe razatoarea cu ochiuri mari.Prajim kaizerul in putin ulei, apoi adaugam legumele si le mai calim impreuna.  Punem boia. Adaugam apoi ...
 Ciorba cu loboda Ciorba cu loboda
Cartofii se curata,se spala si se taie cuburi dar nu foarte mari. ardeiul rosu si galben se spala si se toaca marunt. ceapa se curata,se spala si se taie rondele. morcovul se curata,se spala si se da pe razatoarea cu ochiuri mari. patrunjelul si ...
 Ciorba de perisoare Ciorba de perisoare
Tocam carnea  o condimentam ,adaugam oul si ½  dintr-o ceapa .Formam bilute de marime potrivita . Intr-o cratita punem la fiert in 3 l de apa morcovul,telina,pastarnacul,ceapa,orezul  iar dupa ce a clocotit adaugam cu atentie ...
 Ciorba de porc Ciorba de porc
Carnea spalata si taiata cubulete potrivite se pune la fiert in apa rece. Intre timp curatam, spalam legumele si le taiem dupa preferinta. De obicei dau morcovul prin razatoare pentru ca da un gust si o culoare aparte ciorbei insa de data asta am ...
1-1011-19
Filtreaza retetele
Tara:
 
Sterge Filtru:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Supe, Ciorbe, Borsuri cu pastarnac - Pagina 6
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z