SiteDeBucate » Supe, Ciorbe, Borsuri

Retete Supe, Ciorbe, Borsuri cu ou

 Ciorba de gasca Ciorba de gasca
am fierb carnea de gasca cu sare cam o ora,cand carnea da in clocot se spumeaza.Am adaugat legumele mentionate si orezul si le-am mai lasat sa fiarba 30- 40  minute(eu pun toate legumele o data,inclusiv bulionul de rosii).am batut oul si l-am ...
 Supa alba cu carnati si ciuperci (bialy zurek) Supa alba cu carnati si ciuperci (bialy zurek)
Pasul 1: Ouale se pun la fiert intr-o cratita. In alta cratita se pun ciupercile spalate, 2 catei de usturoi curatati si o ceapa curatata si taiata in 4, impreuna cu 3 pahare de apa. Cand incep sa clocoteasca, se adauga si cei doi carnati pe care ...
 Ciorba de curcan Ciorba de curcan
Se spala carnea si se pune la fiert. Dupa ce a dat un clocot se arunca apa , se spala carnea , se pune alta apa in oala si se pune iar la fiert. Cand s-a fiert carnea se adauga zarzavatul taiat cubulete sau dat pe razatoare. Dupa cateva clocote se ...
 Ciorbita de cocos Ciorbita de cocos
Carnea de spala si se portioneaza, se pune la fiert 30 minute,  se spumeaza cand este nevoie. Legumele le tocam marunt, eu folosesc robotul de bucatarie, si punem pe rand in ciorba radacinoasele, dupa 5 minute, adaugam ceapa si ardeiul, dupa 10 ...
 Ciorba de porc cu oase garf afumate Ciorba de porc cu oase garf afumate
Am pus carnea la fiert,dupa  ce a fiert cat de cat am adaugat legumele tocate marunt.le-am lasat sa fiarba si am adaugat  borsul.borsul l-am fiert separat si l-am adaugat in ciorba.am adaugat bulionul,dupa cateva clocote am adaugat ...
 Ciorba de legume/zarzavat cu perisoare din carne de vita Ciorba de legume/zarzavat cu perisoare din carne de vita
Ceapa, usturoiul, morcovii tocati,varza alba, cea rosie,varza de brussel, tulpina de telina tocata , ardeiul,se pun toate in oala in putin ulei de masline amestecandu-se si se lasa la dustuit pana cand legumele incep sa-si lase miros. Se adauga apa, ...
 Ciorba de spanac Ciorba de spanac
Apa+ceapa tocata marunt si morcovul taiat rondele le punem la foc. Curatam si tocam marunt spanacul. Cand morcovul e fiert adaugam spanacul, bulionul de rosi, sarea, uleiul, acreala si mararul tocat, lasam 5 minute sa fiarba dupa care turnam oul ...
 Supa asiatica LopFras Supa asiatica LopFras
Fierbeti pieptul de pui cu morcovul in apa cam 15 minute. Condimentati si adaugati sosul de soia si otetul balsamic. Adaugati bucatile de ananas si mai dati un clocot. In boluri puneti taiteii. Turnati supa. Se serveste fierbinte. ...
 Ciorba de perisoare cu taitei de casa Ciorba de perisoare cu taitei de casa
Se curata legumele si se spala. Ceapa si pastarnacul se toaca marunt, iar morcovul se da pe razatoare.Cartoful se taie cubulete care se pun intr-un castron cu apa rece ca sa nu oxideze. Legumele tocate se pun la calit intr+un pic de ulei, apoi ...
 Ciorba de perisoare de vita cu tarhon Ciorba de perisoare de vita cu tarhon
  legumele se curata si se spala . orezul se spala . ceapa ,rosia si ardeiul se taie cubulete , morcovul si albitura se razuiesc prin razatoarea cu ochiuri mari . se calesc in putin ulei si se pun e cam 3 l apa . cand clocoteste apa se pun ...
 Supa de salata verde Supa de salata verde
legumele se curata si se spala . se pune la fiert o oala cu 4 l apa . cand clocoteste se pune in ea morcovul razuit mare , ceapa si usturoiul  taiate  + slaninuta taiata feliute  si orezul . dupa 20 min se bate oul cu furculita + ...
 Ciorba cu perisoare de vitel Ciorba cu perisoare de vitel
Legumele se curata, se spala, morcovul, telina si pastarnacul se dau pe razatoarea mare (eu le-am bagat la robot), ceapa si ardeiul gras se toaca cubulete. Se pun apa la fiert cu sare si ulei, apoi se adauga legumele si se lasa sa fiarba (am pus ulei ...
 Ciorba de rata Ciorba de rata
Carnea se spala, se taie bucati potrivite si se da intr-un clocot. Se arunca apa cu spuma, se spala carnea apoi sepune la fiert in 3 l apa. Cand este aproape fiarta se adauga legumele (curatate, spalate, taiate cubulete). Se pune sare dupa gust. Se ...
 Ciorba cu ciolan de porc Ciorba cu ciolan de porc
Ciolanul de porc se taie bucati potrivite, se da intr-un clocot, se arunca apa si se spala, apoi se pune la fiert in 3 l de apa. Intre timp se pregatesc legumele, se curata, se spala si se toaca cubulete. Cand carnea e fiarta se scoate de pe os, se ...
 Supa de vacuta cu litere Supa de vacuta cu litere
oasele de vita se spala si se tin in apa rece .  legumele se curata si se spala . se pun oasele , legumele  sarea si condimentele, intr-o oala [eu am preparat in oala sub presiune ], se adauga apa   4-5 l  se acopera  si se ...
 Ciorba cu perisoare de vitel Ciorba cu perisoare de vitel
Cum aveam carnea de vitel si nu stiam ce sa fac cu ea...si cum Oana a venit cu ideea acestei ciorbite, am purces la treaba, mai ales ca piticilor mei le plac foarte mult perisoarele. :) Perisoare: Carnea se toaca impreuna cu verdeata, ou, sare si ...
 Ciorba de cocos Ciorba de cocos
Puiul taiat si spalat se pune la fiert,se lasa pana se fierbe cat de cat si se mai ia spuma de pe deasupra din cand in cand.Cand s-a fiert adaugam legumele taiate dupa preferinta si lasam sa fiarba.Dupa ce au fiert si legumele adaugam rosiile si ...
 Ciorba de perisoare Ciorba de perisoare
Se da morcovul si ceapa  pe razatoarea mare,se calesc in putin ulei si apoi se adauga apa si se pune la fiert.Intre timp facem perisoarele:amestecam carnea cu orezul,oul si delikatul si formam perisoarele.Cand ciorba adat intr-un clocat reducem ...
 supa de spanac supa de spanac
spanacul se spala bine cu apa rece si se rupe cu mana . morcovul, ceapa si usturoiul se curata si se spala. se prajeste in ulei morcovul razuit, ceapa si usturoiul taiate marunt . se pune deasupra 3 l apa , sare si baconul taiat cubulete .cand apa ...
 Supa cu taitei de casa Supa cu taitei de casa
incep prin a apune la fiert carnea de pui pe care am curatat-o si spalat bine. Intr-un castron se bate bine 1 ou cu putina sare dupa care se adauga faina in ploaie cat sa iasa un aluat tare pe care intindem cu sucitorul pana la grosimea dorita se ...
1-1011-15
Filtreaza retetele
Tara:
 
Sterge Filtru:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Supe, Ciorbe, Borsuri cu ou - Pagina 2
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z