SiteDeBucate » Supe, Ciorbe, Borsuri

Retete Supe, Ciorbe, Borsuri cu orez

 Ciorbita cu legume Ciorbita cu legume
Cureti toate legumele si le tai marunt sau le razi, dupa preferinta. Calesti morcovii si telina in ulei, stingi cu 3 litri de apa si lasi sa fiarba la foc potrivit. Cand incepe sa clocoteasca, adaugi ceapa si usturoiul, ardeiul si potrivesti gustul ...
 Bors de dovlecei cu iaurt Bors de dovlecei cu iaurt
Cureti morcovul, pastarnacul si telina si le dai pe razatoarea cu ochiuri mari. Cureti ceapa si o toci marunt. Calesti intr-o oala cu ulei legumele, cat sa se inmoaie putin. Adaugi orezul, apa cat sa acopere totul si fierbi totul circa 25-30 de ...
 Ciorba de rosii cu orez Ciorba de rosii cu orez
Pui 2 l de apa sa clocoteasca, adaugi ceapa, gulia si morcovii intregi, curatati si spalati in prealabil. Dupa ce au fiert, scoti legumele cu spumiera si le pui intr-un castron, in zeama ramasa, pui orezul si 2 lingurite de concentrat de legume si ...
 Bors de peste Bors de peste
Cartofii, ceapa si 2 ardeii se spala si se curata. Legumele se pun la fiert intregi sau taiate in doua. Cand sunt fierte, se adauga pestele mic, curatat si spalat in prealabil. Se mai lasa pe foc 5-10 minute, dupa care se strecoara si se paseaza ...
 Bors rusesc Bors rusesc
Legumele se curata, se spala si se pregatesc dupa cum urmeaza: varza se toaca, ceapa se taie cubulete, morcovul, sfecla rosie, telina si vinetele se dau prin razatoare, rosiile si dovlecelul se taie marunt, iar fasolea verde si ardeiul gras se fac ...
 Ciorba de fasole verde cu smantana Ciorba de fasole verde cu smantana
Ceapa si ardeiul gras se curata si se toaca marunt, morcovul se da prin razatoare, iar fasolea verde se taie in bucati cu lungimea de 3-4 centimetri. Rosiile se spala, se decojesc si se taie dupa preferinta. Ceapa, morcovul, ardeiul gras si fasolea ...
 Ciorba de pasare a la grecque Ciorba de pasare a la grecque
Tacamurile se taie bucati si se pun la fiert, adunandu-se periodic spuma formata la suprafata vasului. Ceapa si ardeiul se curata, se toaca marunt, morcovul se da prin razatoare, rosiile se decojesc si se taie cubulete, iar usturoiul se piseaza. Dupa ...
 Ciorba de salata cu crutoane de ou Ciorba de salata cu crutoane de ou
Ceapa se curata, se spala si se toaca marunt. Se caleste in putin ulei, pana devine aurie, apoi se adauga salata bine spalata si taiata fideluta. Se mai lasa pe foc 2-3 minute, apoi se stinge cu un litru de apa si se lasa la fiert circa 10 minute. Se ...
 Bors de praz Bors de praz
Se taie prazul in rondele de un centimetru latime, se caleste in ulei, dupa care se adauga morcovul dat prin razatoare si ardeiul taiat cubulete. Amestecul de legume se inabusa 5 minute, apoi se toarna deasupra un litru de apa. Dupa ce aceasta da in ...
 Ciorba de perisoare cu legume deshidratate Ciorba de perisoare cu legume deshidratate
Puneti la fiert legumele deshidratate in 3 litri de apa rece cu putina sare. Spalati orezul si lasati-l sa stea in apa rece la inmuiat, sa se umfle putin.Intre timp curatati si spalati ceapa si cartofii. Taiati cepele in doua si feliati-le foarte ...
 CIORBA DE PESTE TARANEASCA CIORBA DE PESTE TARANEASCA
Zarzavatul se curata,se spala,se toaca cubulete,se da prin razatoare sau se taie pestisori si se pune la fiert in apa rece.Cand zarzavatul este patruns se adauga orezul ales si spalat foarte bine.Se curata pestele,se scoate osul amar de la cap,iar ...
 Ciorba de perisoare acrita cu bors Ciorba de perisoare acrita cu bors
Dupa ce am spalat si am curatat legumele le dam pe razatoarea mare si le punem la calit in vasul in care facem ciorba. Dupa cateva minute le stingem cu apa calda. Le lasam sa fiarba la foc mic si ne ocupam de perisoare. Dam pe razatoare o ceapa, o ...
 Ciorba de perisoare Ciorba de perisoare
Punem intr-o oala de 6 kg cu apa deja care a dat in clocot la fiert zarzavatul curatat si spalat,pe care il vom taia in ce forma dorim.Dupa ce am fiert zarzavatul,punem perisoarele pe care le-am pregatit in prealabil.Eu personal dau perisoarele prin ...
 CIORBA DE PERISOARE CIORBA DE PERISOARE
Ceapa se curata,se spala si se toaca marunt sau pestisori.Rosiile se spala,se oparesc cca un minut ,se decojesc si se toaca marunt.Morcovul,telina si albitura se curata,se spala, se taie cubulete sau se rad pe razatoarea mare dupa preferinta.Ardeiul ...
 Ciorba de perisoare Ciorba de perisoare
Se toaca toate legumele cubulete si se pun la fiert, ceapa pentru perisoare se taie marunt si se impreuna cu orezul si carnea.Se lasa sa fiarba 40 min legumele, dupa care se adauga perisoarele, care se fac bilute la foc mic sa nu se sparga. Se adauga ...
 Bors din crap romanesc Bors din crap romanesc
Se toaca ceapa marunt, morcovii se dau prin razatoarea mare, telina la fel, ardeii se taie fideluta si toate se pun la fiert in apa rece. Se pune ulei si se lasa sa fiarba pana cand zarzavatul este fiert. Se pune apoi orezul si sucul de rosii si se ...
 Bors de pui Bors de pui
Se pune carnea in apa rece la fiert si cand face spuma luam spuma cu o paleta. O mai lasam sa fiarba 20 minute si incepem sa punem zarzavaturile. Punem intai morcovul dat prin razatoarea mica si-l lasam sa fiarba singur 20 minute. Apoi punem telina ...
 Ciorba de perisoare cu zeama de varza Ciorba de perisoare cu zeama de varza
Se pregatesc intai perisoarele astfel: se pune in carnea tocata sare, piper, un ou, 2 linguri cu varf de faina, 2 pumni si jumatate de orez , ceapa data prin razatoarea mica, se amesteca bine, dupa care se fac perisoarele cu mana unsa cu ulei. Dupa ...
 Ciorba de salata Ciorba de salata
Se spala salata frunza cu frunz si se taie in fasii de 1 cm latimeSlaninuta se taie cubulete si se pune la prajit in oala in care v-om pregati ciorbica.Cand e prajita bine se adauga frunzele de salata si se calesc putin.Se adauga 3-4 l de apa ,sare ...
 Ciorba din carne de porc cu os si zeama de varza Ciorba din carne de porc cu os si zeama de varza
Se pune carnea la fiert. Cand face spuma se strange bine spuma pana nu mai ramane nimic. Se fierbe 15 minute dupa care se pune ceapa taiata patratele si morcovul dat prin razatoarea mica si se mai fierbe 15 minute. Apoi se pune mazarea si fasolea si ...
1-1011-17
Filtreaza retetele
Tara:
 
Sterge Filtru:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Supe, Ciorbe, Borsuri cu orez - Pagina 9
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z