SiteDeBucate » Supe, Ciorbe, Borsuri

Retete Supe, Ciorbe, Borsuri cu orez

 Ciorba cu coasta afumata si lapte batut Ciorba cu coasta afumata si lapte batut
Coasta se portioneaza si se pune la fiert. Ceapa se toaca amrunt, morcovii si telina se dau pe razatoare, apoi se pun toate la calit in putin ulei. Apoi se adauga peste carnita si se lasa sa fiarba impreuna. La jumatatea fierberii se pun si cartofii ...
 Ciorba de perisoare Ciorba de perisoare
Se pun legumele la fiert, morcovul si pastarnacul date prin razatoare, ceapa si ardeiul tocate marunt. intre timp facem perisoarele: amestecam carnea cu painea inmuiata ,punem orezul spalat,oul,smantana,sarea, piperul,parunjelul,si ceapa ramasa. ...
 Ciorba de perisoare Ciorba de perisoare
In carnea tocata(amestec vita+porc)am pus o mana de orez pe care l-am spalat bine si cele doua albuse batute cu putina sare si piper.Am amestecat bine compozitia dupa care am pus-o in frigider la rece. Cele 2 galbenuse le frecam cu 2 lg.de otet ...
 Ciorba de pui a la grec Ciorba de pui a la grec
am pus carnea la foc in cca 3 l apa, am lasat sa iasa spuma si am curatat-o bine. am adaugat telina si ceapa intreaga, boabele de piper si am adaugat putina sare, am lasat sa fiarba domol.cand carnea a fiert pe trei sferturi am adaugat morcovii ...
 Ciorba cu perisoare din piept de pui Ciorba cu perisoare din piept de pui
Ceapa, ardeiul si morcovul se toaca marunt si se calesc in ulei, apoi se pune apa, orezul si delikatul. Cand incepe sa fiarba se adauga perisoarele facute din: carne, putin orez si putin delikat. Cand ciorba este fiarta se adauga bors magic dupa ...
 Bors de peste Bors de peste
Se toaca ceapa marunt, morcovul se da prin razatoarea mare, telina la fel, ardeiul se taie fideluta si toate se pun la fiert in apa rece. Se pune ulei si se lasa sa fiarba pana cand zarzavatul e fiert pe jumatate. Se pune apoi orezul si sucul de ...
 Ciorba cu afumatura Ciorba cu afumatura
se spala bine afumatura,se opareste si se pune la fiert in apa rece;se spumeaza iar cand incepe sa fiarba se pregateste zarzavatul;se pune si o lingurita de delikat sau orice alt concentrat si se lasa sa fiarba bine totul,se adauga cartoful si ...
 Supa de pui cu orez Supa de pui cu orez
Pieptul de pui se taie bucati si se fierbe in 2 l apa cu delicat,luand spuma care se formeaza.Morcovul se curata si se taie dupa preferinta.Ardeiul se toaca cubulete.Ceapa mare se toaca marunt,iar cea mica se lasa intreaga.Cand pieptul de pui a fiert ...
 Supa de rosii Supa de rosii
Se pun legumele taiate cubulete la fiert in apa cu sare,cand s-au fiert se adauga orezul,dupa ce a fiert orezul,se pune sucul de rosii si patrunjelul tocat. ...
 Ciorba de perisoare cu conopida Ciorba de perisoare cu conopida
Intr-o oala de 5 litri se calesti ceapa si morcovii taiati cubulete cu putina sare apoi adaugi conopida rupta in buchetele mici si 4-5 litri apa,iar cand da in clocot pui si cartofii taiati in cubulete. Intre timp pregatesti perisoarele amestecand ...
 Ciorba de perisoare cu taitei (by Madi) Ciorba de perisoare cu taitei (by Madi)
Se curata ,morcovul,patrunjelul si telina.Se toaca marunt sau se razuie,dupa care se calesc 3 minute in ulei. Se pune apa ,sare si cubul de vegeta naturala (by sylvia), se lasa sa fiarba ,iar intre timp se pregetesc perisoarele. Carnea de porc tocata ...
 Ciorba taraneasca de pui cu smantana Ciorba taraneasca de pui cu smantana
Se portioneaza si se spala spatele de pui si se pune la fiert intr-o oala cu apa.Se spumuieste si se fierbe la foc mic.Cand carnea e fiarta pe jumatate se adauga ceapa tocata,zarzavatul tocat marunt,apoi mazarea si cartofii taiati cubulete.SE lasa sa ...
 Supa de ceapa cu orez Supa de ceapa cu orez
Curatati, spalati si taiati ceapa julienne. Puneti la fiert, in 3 l apa, 4 cepe, morcovii si radacina de patrunjel, curatate, spalate si taiate in cubulete si semintele de chimen. Ceapa ramasa caliti-o in ulei 2-3 minute, apoi puneti-o in ...
 Supa de ciuperci Supa de ciuperci
Orezul se lasa in apa rece. Ciupercile se curata, se spala si se taie in felii, apoi se oparesc si se scurg. Legumele se taie in bucatele. Intr-o oala cu 1 l apa se pun la fiert, pe rand, morcovii, telina, cartofii, ciupercile, ceapa si ...
 Supa de gulii Supa de gulii
Curatati ceapa si taiati-o in cubulete. Caliti-o in ulei pana cand se rumeneste, dupa care adaugati guliile si telina taiate in cubulete. Dupa 15 minute puneti faina si amestecati bine, apoi adaugati 3 l apa calda peste ele si lasati-le la fiert, la ...
 Ciorba de perisoare Ciorba de perisoare
Carnea cu os se pune la fiert si din cand in cand se indeparteaza spuma formata. Dupa ce carnea este aproximativ fiarta se pune si zarzavatul taiat marunt. Se pregatesc perisoarele din carnea macra data prin masina de tocat impreuna cu o felie de ...
 Supa de pui Supa de pui
Pieptul de pui dezosat se taie in fasii. Prazul si morcovii se taie in felii fine si se calesc in ulei. Se sting cu supa de pui. Se pune apoi pieptul de pui, mazarea si orezul. Se fierb si se amesteca din cand in cand ca sa nu se lipeasca ...
 Ciorba de macris Ciorba de macris
Macrisul se spala bine si se taie marunt. Se pune apa intr-o oala si apoi se adauga costita putin prajita inainte. Se lasa la fiert apoi se adauga morcovii taiati marunt si ceapa tocata marunt. Se pune sarea, orezul si macrisul. Doar cand ...
 Ciorba de zarzavat Ciorba de zarzavat
Zarzavatul se taie marunt si se caleste in 2 linguri de ulei intr-o oala de aproximativ 2,5 litri. Se pune apa, se fierbe zarzavatul si orezul timp de o jumatate de ora. Rosiile se curata, se taie marunt si se pun la fiert cu borsul ...
 Ciorba de vitel Ciorba de vitel
Zarzavatul se toaca marunt si se caleste cu putina boia. Se pune la fiert impreuna cu osul de vitel. Cand carnea este gata se adauga orezul. Dupa ce fierbe si orezul se pune tarhonul. Pentru a se acri se pune otet si dupa gust se adauga si ...
1-1011-17
Filtreaza retetele
Tara:
 
Sterge Filtru:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Supe, Ciorbe, Borsuri cu orez - Pagina 7
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z