SiteDeBucate » Supe, Ciorbe, Borsuri

Retete Supe, Ciorbe, Borsuri cu morcov

 CIORBA DE FASOLE BOABE CIORBA DE FASOLE BOABE
Fasolea,curatata de impuritati,se pune in apa rece;se lasa peste noapte.A 2-a zi se spala,in citeva ape si se pune la fiert,tot cu apa rece,cu o ceapa intreaga;cind fierbe se pune cam 3/4 lingurita sare.Se lasa la foc mic,semiacoperita,cam 45 ...
 Ciorba din teci galbene de fasole Ciorba din teci galbene de fasole
Ceapa se taie pestisori,morcovul in forma de pana ,se calesc putin dupa care se adauga tecile date in citeva clocote mai inainte si rosiile razuite. Se adauga zeama in care au fiert tecile,sare dupa gust.Se serveste cada sau rece cu cimbru ,ardei ...
 Ciorba de varza cu smantana Ciorba de varza cu smantana
Ceapa verde , morcovul, rosiile si ardeii se spala si se taie cubulete mici apoi se calesc in putin ulei.Varza se taie fideluta sau patratele iar mararul se toaca marunt.Dupa ce s-au calit putin legumele se pune 1-2 linguri pasta de ardei, apa ...
 Ciorba de oua cu zer Ciorba de oua cu zer
Se curata zarzavatul si se taie marunt. Ceapa si morcovul se calesc in putin ulei, se adauga pasta de ardei, apoi apa peste ele si celelalte legume. Se potriveste mancarea de sare si piper si se lasa sa fiarba . Cind sunt fierte se adauga zerul si se ...
 Ciorba de miel - reteta casei Ciorba de miel - reteta casei
Gatul,partile mai subtiri ale picioarelor, capatana, cateva bucati de coasta,se spala bine,se portioneaza corespunzator si se pun la fiert cu apa rece.Eu pun si cateva intestine spalate,curatate foarte bine si taiate marunt.Sunt delicioase.Dupa ce a ...
 ciorba de purcel cu legume ciorba de purcel cu legume
carnea se taie cubulete si se pune la fiert in 2 litri de apa cu putina sare, se spumeaza cind a fiert pe jumatate se adauga zarzavatul curatat si spalatdovlecelul taiat cubulete + ceapa taiata julien + cartoful taiat cubulete mai mari + telina ...
 Ciorba de peste cu perisoare de peste Ciorba de peste cu perisoare de peste
Se curăţă zarzavatul, se taie cubuleţe şi se pune la fiert în apă cu sare, la foc mic.Se dezosează peştele. Separat, capetele şi oasele rămase se pun la fiert în 2 litri apă cu sare. După ce a fiert câteva minute, se strecoară totul ...
 Ciorba de gaina Ciorba de gaina
Se curata, spala gaina, se portioneaza si se pune la fiert intr-o oala de 5 litri timp de 3 ore (se pot pune in cratita si cat mai multe tacamuri de inox pentru a fierbe mai repede). In timpul fierberii se indeparteaza spuma.Se spala si se taie ...
 Ciorba taraneasca de stir Ciorba taraneasca de stir
Punem o oala cu 3 l de apa la fiert.Cand apa da in clocot punem morcovul,ceapa si usturoiul taiate marunt,orezul spalat si lasam sa fiarba.Corcodusele si prunele se spala sise rup coditele apoi se pun separat safiarba in 0.5 l apa.Cand s-au inmuiatse ...
 Ciorba de gaturi de curcan Ciorba de gaturi de curcan
Se pun la fiert intr-o cratita de 5 litri gaturile.Se curata, spala si se taie legumele astfel.- cartoful cuburi - morcovul semirondele- ceapa verde felii de 5 mm- ardeiul gras se taie fidea- patrunjelul se toacaSe verifica si se indeparteaza spuma ...
 Ciorba de legume cu carne Ciorba de legume cu carne
Carnea se prajeste cu slanina,sare mare si putin ulei,se adauga ceapa tocata si usturoiul pisat,se pune capac,dupa cateva min.se adauga,morcovul,ardeiul,albitura,taiata cubulete( eu le tai mai mari),legumele congelate,rosiile tocate fara pielita sau ...
 Ciolan afumat cu fasole in paine Ciolan afumat cu fasole in paine
Se pun boabele la fiert impreuna cu ciolanul cam 2-2,5 h. Se toaca legumele, se calesc in ulei foarte putin, cat sa se dezvolte aromele. Cand s-a fiert ciolanasul, se taie bucati si se pune inapoi. Se adauga legumele, se mai fierbe cam 20-30 minute. ...
 Ciorba de vacuta Ciorba de vacuta
Carnea se spala si se taie cubulete potrivite care se pun la fiert in apa rece. Cand incepe sa faca spuma se scot cubuletele de carne , se spala, se arunca apa in care au fiert si se pun din nou la fiert in apa rece si curata cu cele 2 - 3 linguri de ...
 Ciorba de macris pe carne de porc afumata Ciorba de macris pe carne de porc afumata
Se spla bine carnea si se pune ;la fiert in oala in apa rece. Taiati marunt morcuvul,partanjelul radacina,ceapa si ardeiul se pun la calit in tigaie cu putin ulei.Cand carnea este fiearta de jumatate se pune zarzavatul calit.Macrisul se alege si se ...
 Ciorba de verdeturi Ciorba de verdeturi
Curatam frunzele verdeturilor si legumele, apoi le spalam. Fierbem 2 litri de apa, oparim verdeturile si pastram apa. Tocam cubulete ceapa, morcovul, telina, le calim in 2 linguri ulei de masline si adaugam si doua linguri de orez.Tocam verdeturile ...
 Ciorba sanatoasa preparata la rece Ciorba sanatoasa preparata la rece
Legumele se spala si se dau pe razatoare,ceapa si usturoiul se toaca marunt.Verdeata se spala si se toaca si ea marunt.Toate legumele si verdeturile se lasa la macerat in bors 6-8 ore,dupa care se adauga 1-1,5 l apa (in functie de cat de acra doriti ...
 Ciorba de perisoare. Ciorba de perisoare.
Ceapa taiata marunt, morcovul si telina trecute prin razatoare, ardeii taiati feliute se calesc cu 3 linguri ulei si cu un praf de sare cateva minute. Se umple cu apa si se fierbe pana se inmoaie legumele. Se adauga cartofii taiati in cubulete mici. ...
 CIORBA TARANEASCA DE ZARZAVAT CIORBA TARANEASCA DE ZARZAVAT
Ceapa se curata, se spala,se toaca marunt si se pune la inabusit in putin ulei.Se adauga supa de legume sau apa fiarta din cand in cand.Se adauga morcovul,albitura,telina taiate marunt,apoi fasolea verde rupta bucatele 1-2 cm,mazarea si varza.Cand ...
 CIORBA DE VITEL CIORBA DE VITEL
Se spala bine carnea,daca este nevoie se mai taie in bucati,se zvanta si se pune la fiert in 2 l apa sau pana cand sunt acoperite carnea si ceapa,morcovul,pastarnacul si telina.Daca doriti puteti sa fierbeti si la oala sub presiune.Intre timp ...
 ciorbita de fasole uscata ciorbita de fasole uscata
Fasolea se spala si se opareste apoi se pune la fiert. Se picura putin ulei si se fierbe pana cand fasolea este fiarta pe jumatate.Intre timp se pregateste zarzavatul, se toaca ceapa, se rade morcovul si se adauga in ciorba.Zarzarele se pun la fiert ...
1-1011-2021-3031-31
Filtreaza retetele
Tara:
 
Sterge Filtru:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Supe, Ciorbe, Borsuri cu morcov - Pagina 21
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z