SiteDeBucate » Supe, Ciorbe, Borsuri

Retete Supe, Ciorbe, Borsuri cu lapte

 ciorba de salata verde ciorba de salata verde
salata se spala in mai multe ape si se toaca marunt.se calaste impreuna cu ceapa si cu morcovii.se fierbe 15 minute si se adauga smantana amestecata cu oul si iaurtul.se mai pune leustean verde tocat .se mai poate adauga dupa gust zarzare verzi. ...
 Ciorba (sirbusca) de cartofi Ciorba (sirbusca) de cartofi
Fierbem radacinoasele curatate, spalate si date prin razatoare cu ceapa taiata marunt intr-un litru de apa, pana cand se inmoaie. Adaugam cartofii, curatati, spalati si taiati in cubulete mai mari si mentinem totul la foc mic pana cand cartofii sant ...
 ZAMA DE SALATE ARDELENEASCA - ENY - ZAMA DE SALATE ARDELENEASCA - ENY -
Tai slanina cubulete si o pui in oala sa se prajeasca. In grasimea rezultata adaugi ceapa si usturoiul verde, taiate marunt (cind e iarna poti folosi ceapa si usturoiul uscate). Lasi sa se raceasca putin, cit sa se inmoaie, dupa care pui circa 4 ...
 Ciorba de ciuperci Tradaro Ciorba de ciuperci Tradaro
Ciupercile se curata, se spala foarte bine si se pun la fiert 30 de minute. Borsul se fierbe sa dea de 2 ori in clocot si se culege spuma. Se pun la fiert cartofii taiati cubulete. Se taie ceapa cat mai marunt. Radacina de patrunjel, pastarnac, ...
 Ciorba de Paste Ciorba de Paste
Costitele se parlesc la foc pentru a se arde parul ramas dupa care, impreuna cu organele, se taie bucati potrivite, se spala, se lasa in apa cu otet cca 2 ore.Se scurg de apa si se pun la calit in ulei impreuna cu ceapa, usturoiul si morcovul taiate ...
 Ciorba de pui  cu legume Ciorba de pui cu legume
Se pun legumele in 4-5 l apa la fiert , intre timp se curata carnea, daca e cazul de piele si oase , se taie carnea cubulete de aproximativ 1,5 cm si se pune la fiert alaturi de legume. Dupa 25 de minute (de cand a inceput apa sa fiarba- ciorba se ...
 Negrese Negrese
Aluat: Se separa albusurile de galbenusuri. Albusurile se freaca cu zaharul pana se topeste. Galbenusurile se bat cu uleiul,laptele, moniacul stins.(se pot adauga si arome). Apoi se amesteca tot si se pune faina. dupa acetea se pune la cuptor 30min. ...
 Supa crema de ciuperci cu perisoare Supa crema de ciuperci cu perisoare
Perisoarele din aceasta supa sunt facute din carne de pui sau curcan, morcov, ou si gris. O combinatie care mi s-a parut interesanta si ca se potriveste acestei supe.Curatati radacinoasele, cartofii si cepele, spalati bine ciupercile si taiati-le ...
 Supa crema Exotic International Supa crema Exotic International
Se pune la fiert carnea de pui in 2 litri de apa rece cu putina sare si concentratul de pui. Se adauga zarzavaturile: morcovul, patrunjelul, ceapa, telina si cartofii. Dupa ce s-au fiert (aprox.20-25 minute) se scot zarzavaturile si carnea.Se taie ...
 Supa cu oua ochiuri si pulpe cu usturoi Supa cu oua ochiuri si pulpe cu usturoi
Punem pulpele la fiert 1 h cu apa si sare(cca 2,5 litri apa).Luam spuma.Soatem pulpele ,le lasam sa se scurga bine de apa,le saram si piperam si le lasam deoparte.In oala unde ne-am ramas zeama de la pulpe adaugam cubul gallina,cartofii spalati ...
 Supa cu galuste de orez Supa cu galuste de orez
Se alege si se spala orezul.Se pune la fiert cu laptele si o bucatica de unt proaspat.Se fierbe mai mult ca orezul cu laptele obisnuit.Se sareaza.Se ia de pe foc si se adauga oul.Cand s-a racit,se ia cu lingurita din pasta si se fac mici cocolosi ...
 Supa de caltabos cu costita Supa de caltabos cu costita
Cureti cartofii, ii speli, ii tai cubulete si ii pui la fiert. Tai felii merele curatate de coaja si simburi si le calesti in unt pana le inmoi. Dupa ce au fiert cartofii, ii scurgi, dar nu arunci zeama, si ii pasezi. Amesteci apoi piureul obtinut cu ...
 Supa de conopida cu smantana si galuste de carne Supa de conopida cu smantana si galuste de carne
Se amesteca bine carnea tocata, oul si pesmetul, se gusta de sare si piper si cu mainile ude se formeaza galuste care se fierb circa 5 minute in apa clocotita cu Delikat. Apoi se lasa sa se scurga. - Se desface conopida buchetele. Cotorul se taie ...
 Supa de pasare cu taitei de casa Supa de pasare cu taitei de casa
Gaina curatata si spalata bine se pune la fiert in apa rece cu putina sare, intr-o oala descoperita, la foc potrivit; dupa primul clocot se ia spuma din supa si, cind carnea este pe jumatate fiarta, se adauga zarzavaturile curatate si spalate si ...
 Supa crema de legume cu crutoane picante Supa crema de legume cu crutoane picante
Se curata legumele, se spala, se taie bucati mari si se pun la fiert in 2,5 litri de apa rece cu putina sare si 10 ml ulei. Dupa 25 minute se adauga zaharul, se lasa sa se racoreasca putin si se mixeaza cu un blender (vezi video).Separat puneti la ...
 Supa crema de morcovi (supa portocalie) Supa crema de morcovi (supa portocalie)
Curatati si spalati toate legumele, taiati-le bucati mari si puneti-le la fiert, la foc mic, in 2 litri de apa rece cu putina sare.Dupa 25 de minute, adaugati bulionul, lasati sa mai fiarba 5 minute si luati vasul de pe foc.Adaugati untul, laptele ...
 SUPA-CREMA DE DOVLECEI SUPA-CREMA DE DOVLECEI
Dovleceii se spala,se taie capetele,se taie cubulete si se fierb intr-un litru de apa in care se va adauga faina inmuiata in apa rece ,patrunjelul,ceapa taiata cubulete,ardeiul gras curatat de seminte,cotor si putin lapte pentru ca dovleceii sa-si ...
 supa de dovleac supa de dovleac
sa curata dovleacul de coja si de seminte se razuie si se lasa sa stea cu sare 5 minuteintro cratita se pune 2 linguri de ulei la incins se pune faina un pic de boia dulce se stinge cu un pic de apa se stoarce duvleacul bine si se pune la fiert se ...
 Supa crema de ardei, rosii si morcovi (supa rosie) Supa crema de ardei, rosii si morcovi (supa rosie)
Curatati morcovii, cartoful, ceapa, telina si pastarnacul, spalati-le si taiati-le bucati mari. Spalati ardeii si rosiile si curatati-le de cotoare si ardeii de seminte, apoi taiati-le bucati mari. Puneti la fiert in 2,5 litri de apa rece cu putina ...
 Supa crema de broccoli si spanac (supa verde) Supa crema de broccoli si spanac (supa verde)
Spalati broccoli si spanacul. Curatati cartoful, ceapa, pastarnacul si telina, spalati-le si taiati-le bucati mari. Puneti la fiert in 2 litri de apa rece toate legumele, broccoli si spanacul (pastrati cateva frunzulite pentru decor), adaugati o ...
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Supe, Ciorbe, Borsuri cu lapte - Pagina 5
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z