SiteDeBucate » Supe, Ciorbe, Borsuri

Retete Supe, Ciorbe, Borsuri cu lapte

 Supa crema combinata Supa crema combinata
Speli oasele, le fierbi in 2 l de apa rece timp de 2 ore, dupa care le strecori. Zarzavatul curatat si trecut prin razatoare il inabusi in 75 g unt, dupa care il adaugi in zeama de oase si il lasi sa fiarba pana cand este foarte bine patruns. Dai ...
 Supa de cartofi noi cu branza Supa de cartofi noi cu branza
Speli cartofii noi, ii tai cubulete si ii pui sa fiarba in 500 ml apa.Cand sunt fierti, ii scurgi de apa, iar pe aceasta o pastrezi.Separat, calesti in unt ceapa verde tocata foarte marunt, impreuna cu ardeiul taiat si el foarte marunt.Adaugi apoi ...
 Ciorba de varza dulce cu afumatura Ciorba de varza dulce cu afumatura
Punem la foc o oala cu apa, in care adaugam o lingurita de sare. Intre timp taiem varza fideluta si cand apa fierbe, adaugam varza pe care o lasam cam 5’ la oparit, apoi o scoatem intr-o strecuratoare. Curatam legumele si le taiem cubulete. Intr-o ...
 Ciorba de salata Ciorba de salata
Se spala salata frunza cu frunz si se taie in fasii de 1 cm latimeSlaninuta se taie cubulete si se pune la prajit in oala in care v-om pregati ciorbica.Cand e prajita bine se adauga frunzele de salata si se calesc putin.Se adauga 3-4 l de apa ,sare ...
 Ciorba de salata verde - ca la mama acasa! Ciorba de salata verde - ca la mama acasa!
Se spala salata, si se taie nu foarte marunt.Se taie feliute slaninuta, se pune o lingura de ulei de masline intr-o cratita si se pune slaninuta la prajit. Se ia de pe foc cratita, se adauga cei 3 catei de usturoi pisati, se amesteca repede si se mai ...
 Zama acra din spinare de porc afumata Zama acra din spinare de porc afumata
Aceasta reteta e veche de cand lumea .E o ciorba consistenta si in acelasi timp racoroasa.E o ciorba in care se combina iarna cu primavara si iese o vara racoroasa.Iar de laptele de oaie ce sa zic...el face savoarea si gustul unei ciorbe ...
 Ciorba de perisoare Ciorba de perisoare
Se pune oala cu apa la fiert si intre timp se curata ceapa care se taie marunt,morcovul care se da pe razatoarea mare,ardelulu care se taie cubulete,telina si pastarnacul care se taia marunt.Eu am facut fara pastarnac pentru ca nu am avut.Se pun ...
 Ciorba de vacuta in farfurie comestibila Ciorba de vacuta in farfurie comestibila
Mod de preparare pentru ciorba de vacuta:1.Se taie carnea cubulete si se pune la fiert intr-o oala cu apa si sare.Cand incepe sa fiarba, aruncam prima apa si punem una noua.2.Se adauga ceapa tocata marunt cand carnea este pe jumatate fiarta.3.Toate ...
 Ciorba din cuburi de omleta de ou cu spanac Ciorba din cuburi de omleta de ou cu spanac
Se pune la fiert costita cu morcovul, ceapa si un pic de vegeta.Separat se bat ouale , se adauga 4 linguri faina si vegeta.Spanacul se spala ,se opareste, se scurge si se taie marunt, dupa care se adauga peste ouale batute si se amesteca bine.Se fac ...
 Ciorba  de salata cu leustean, absolut senzationala! Ciorba de salata cu leustean, absolut senzationala!
Curatam salata si o spalam in 3-4 ape. Intro oala de 3 litri, punem uleiul la incins, adaugam salata taiata bucati si o calim la foc domol pana se inchide la culoare(eu asa am invatat de la mama ca prin calire se pierde din amareala salatei). Adaugam ...
 SUPA DE ROSII CU MARAR SUPA DE ROSII CU MARAR
Intr-o oala se pun la fiert rosiile, ceapa, supa de pui, pasta de rosii, sarea si piperul.Dupa ce da cateva clocote si face focul mic si se mai lasa sa fiarba 15-20 de minute sau pina ceapa este fiarta.Se ia de pe foc si se lasa un pic la racit apoi ...
 Ciorba de varza dulce cu lapte prins Ciorba de varza dulce cu lapte prins
Afumatura se taie in portii si se fierbe in apa cu sare, pasta de gogosari ,ceapa si cimbru.Zarzavatul se curata si se taie cubulete.Varza se taie patratele.In oala in care a fiert afumatura se adauga zarzavaturile si apoi varza, se asezoneaza si se ...
 Ciorba de salata cu zer si lapte batut Ciorba de salata cu zer si lapte batut
Salata verde se desface frunza cu frunza si se spala bine , apoi se pune la scurs.Dupe aceasta , taiem salata in fasii.Slanina se taie feliute si se pune la calit, apoi se adauga usturoiul presat, invartim de doua ori cu lingura de lemn si luam de pe ...
 Ciorbita de dovlecei Ciorbita de dovlecei
Dovlecelul se curata si se da pe razatoarea cu ochiuri mari.Rosia, ardeiul si ceapa se taie marunt si se calesc in putin ulei apoi se adauga pasta de ardei rosu si dovlecelul ras.Adaugam apa necesara, sare , piper si 2 crengute de marar si lasam sa ...
 Ciorba de peste cu perisoare de peste Ciorba de peste cu perisoare de peste
Se curăţă zarzavatul, se taie cubuleţe şi se pune la fiert în apă cu sare, la foc mic.Se dezosează peştele. Separat, capetele şi oasele rămase se pun la fiert în 2 litri apă cu sare. După ce a fiert câteva minute, se strecoară totul ...
 Ciorba de fasole proaspata (fasole galbena) Ciorba de fasole proaspata (fasole galbena)
Intro oala de 3 litri punem apa la fiert. Cand fierbe apa, adaugam ceapa (curatata, spalata, taiata marunt), morcovii ( curatati, spalati, taiati bucatele mici), fasolea (curatata, spalata, taiata sau rupta bucati mici). Cand toate sunt fierte, se ...
 Ciorba de leurda Ciorba de leurda
Leurda de spala si se rup frunzele in doua.Intr-o cratita se incinge putin ulei se sparge peste el un ou, se invarte repede cu lingura de lemn pina se intareste oul si se adauga apa necesara ciorbei. Punem leurda sa fiarba in apa cu ou, potrivim ...
 Supa de dovlecel Supa de dovlecel
Se curata dovlecelul, se rade si se sareaza, lasandu-se asa pana calim ceapa, rosiile si ardeiul.Adaugam apa necesara, sare si vegeta si dovlecelul razuit. Lasam sa fiarba si adaugam mararul verde.Cind sunt fierte toate legumele, adaugam 1/2 l lapte ...
 Ciorba de salata verde-reteta bunicii Ciorba de salata verde-reteta bunicii
Se spala bine salata si se taie pestisori,se taie carnatul cit mai maruntSe rade ceapa mare si morcovul,se pun toate la foc mic in 2l apa cam 45 minute;Se face o omleta din 3 oua,sare boia s se rumeneste bine pe ambele parti,dupa care se taie ...
 Ciorba ardeleneasca Ciorba ardeleneasca
- se taie carnea în bucăți mici, se toacă ceapa, ardeiul gras și morcovul.- punem carnea să fiarbă în apă cu ulei și cu sare. După ce fierbe, luăm spuma.- adăugăm ceapa, ardeiul gras și morcovul. Lăsăm pe foc până când se fierb ...
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Supe, Ciorbe, Borsuri cu lapte - Pagina 4
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z