SiteDeBucate » Supe, Ciorbe, Borsuri

Retete Supe, Ciorbe, Borsuri cu iaurt

 Ciorba de miel Ciorba de miel
Preparare: taiem carnea de miel bucatele mici si o clatim bine cu apa rece.Ceapa se toaca fin si morcovul se curata si se da pe razatoare. Intr-o oala mai mare calim intr-o lingura de ulei ceapa si morcovul si dupa cateva minute adaugam si bucatelele ...
 ciorba de salata verde ciorba de salata verde
salata se spala in mai multe ape si se toaca marunt.se calaste impreuna cu ceapa si cu morcovii.se fierbe 15 minute si se adauga smantana amestecata cu oul si iaurtul.se mai pune leustean verde tocat .se mai poate adauga dupa gust zarzare verzi. ...
 Ciorba de loboda Ciorba de loboda
Spalati si alegeti foarte bine loboda frunza cu frunza, impreuna cu varfurile fragede. In acest timp fierbeti 2 litri de apa in care adaugati ceapa tocata si orezul . Cand acestea sunt aproape gata, puneti loboda taiata mai mare si lasati sa ...
 Ciorba de ciuperci Tradaro Ciorba de ciuperci Tradaro
Ciupercile se curata, se spala foarte bine si se pun la fiert 30 de minute. Borsul se fierbe sa dea de 2 ori in clocot si se culege spuma. Se pun la fiert cartofii taiati cubulete. Se taie ceapa cat mai marunt. Radacina de patrunjel, pastarnac, ...
 CIORBA DE MIEL CIORBA DE MIEL
Pentru o ciorba de 3-4 l, este suficient capul, daca acesta este intreg, cu putin git si capetele osoase ale pulpelor,sau circa 1/2 kg alta carne cu mai mult os (piept).Capul intreg cu 1/3 din git, plus capetele osoase ale pulpelor se pun intr-o oala ...
 CIORBA DE POTROACE CIORBA DE POTROACE
Carnea taiata bucati se pune la fiert in 3 l apa rece cu un virf de lingurita de sare. Cind clocoteste , se adauga zarzavatul ras prin razatoare cu gauri mari, sau taiat in forma de chibrit, si ceapa taiata marunt. Cind toate sint aproape fierte, se ...
 Ciorba de burta ca in Oltenia Ciorba de burta ca in Oltenia
Se spala burta foarte foarte bine si se pune la fiert. Dupa ce a dat doua/trei clocote se arunca apa, se spala din nou si se repeta din nou operatia. Dupa ce a fost spalata si a fiert a doua oara se pune din nou la fiert cam in 4 l de apa si se lasa ...
 Ciorba radauteana Ciorba radauteana
Se fierbe pieptul de pui impreuna cu morcovul, ceapa, telina si cuburile knorr. Separat se face un sos din smantana, iaurt, 4 galbenusuri si usturoiul pisat.Se scoate pieptul din oala in care a fiert si se rupe fasii subtiri. De asemenea se si ...
 Ciorba de burta, reteta de restaurant Ciorba de burta, reteta de restaurant
Intr-o oala se pune burta spalata si curatata in prealabil la fiert in apa cu sare (sau poate sa fie si burta gata fiarta, se gaseste in comert). Cand este fiarta pe jumatate se pune ceapa taiata in 4 si se mai fierbe pana cand burta devine moale. Se ...
 Ciorba de burta Ciorba de burta
Burta si picioarele de vaca se curata de pielite si tendoane, se spala bine, se oparesc, apoi se spala din nou cu apa rece si se asaza intr-o oala. Picioarele se sparg punindu-le la fundul vasului, iar burta se ruleaza si se aranjeaza peste picioare. ...
 Ciorba de potroace Ciorba de potroace
Carnea taiata bucati se pune la fiert in 3 l apa rece cu un virf de lingurita de sare. Cind clocoteste, se adauga zarzavatul ras prin razatoare cu gauri mari, sau taiat in forma de chibrit, si ceapa taiata marunt. Cind toate sint aproape fierte, se ...
 CIORBA DE PERISOARE CIORBA DE PERISOARE
Zarzavatul si ceapa se rad prin razatoarea cu gauri mari si se calesc 2 minute, cu 2 linguri de untdelemn, ca sa-si dezvolte aroma, apoi totul se stinge cu 2 l de apa fierbinte sau rece (in caz ca se pun si oasele de la carne)si se adauga o lingurita ...
 Ciorba de burta - Bucovina Ciorba de burta - Bucovina
Se curata burta bine si se pune la fiert cu legumele taiate in patru si ceapa la fel dupa ce s-a fiert burta, se scot legumele si burta. Burta se taie fidelute dupa care se paseza legumele prin sita deasupra la apa in care a fiert burta, dupa care se ...
 Ciorba de loboda Ciorba de loboda
Se spala bine loboda in 2-3 ape reci, apoi se rup frunzele si virfurile tinere, se taie si se pune loboda impreuna cu ceapa tocata in 1 ½ -2 l de apa clocotita. Se lasa sa fiarba la foc potrivit 30 de minute. Se adauga o lingurita de "Vegeta", un ...
 Ciorba de cartofi cu iaurt Ciorba de cartofi cu iaurt
Cartofii se curata, se taie cuburi si se fierb in apa sarata. Se pun rosiile taiate marunt, ardeiul si se lasa sa fiarba pina se inmoaie, apoi se pune leusteanul tocat, se drege cu iaurt.Se serveste cu zeama de lamiie ...
 Bors cu carne de vita si tarhon Bors cu carne de vita si tarhon
Se spala carnea, se taie in bucati si se pune la fiert in 2 ½-3 l de apa. Se ia spuma, se adauga putina sare si zarzavaturile bine spalate si tocate marunt. Zarzavaturile pot fi date prin razatoarea mare, calite in ulei 2 minute, apoi puse in vasul ...
 Supa de cartofi Supa de cartofi
Cureti ceapa, ardeii de samburi,morcovii si cartofii. Tai toate legumele in cubulete mici in afara de cartofi pe care ii tai mai mari.Pui intr-o oala 3 linguri de ulei si adaugi ceapa, morcovii si ardeii ca sa se caleasca.Intre timp tai sunca, ...
 Bors  de  Sfecla Bors de Sfecla
Se spala si se curata legumele: ceapa(cubulete mici), ardei(cubulete), morcovi, telina si pastarnacul(se curata si se da pe razatoarea mare), prazul se taie normal. Legumele se pun in tigaie in care a fost pus uleiul si se calesc un pic, dupa care se ...
 supa de dovleac supa de dovleac
sa curata dovleacul de coja si de seminte se razuie si se lasa sa stea cu sare 5 minuteintro cratita se pune 2 linguri de ulei la incins se pune faina un pic de boia dulce se stinge cu un pic de apa se stoarce duvleacul bine si se pune la fiert se ...
 Supa-crema de porumb Supa-crema de porumb
Ceapa,tocata marunt,se prajeste(sa fie colorata,putin) in cele 3 linguri de ulei;se pune,apoi,peste ceapa,usturoiul batut.Dupa ce se prajeste putin,se pune porumbul(scurs),morcovul,untul,faina.Dupa ce se mesteca totul,se pune supa de carne si se ...
Filtreaza retetele
Tara:
 
Sterge Filtru:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Supe, Ciorbe, Borsuri cu iaurt - Pagina 4
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z