SiteDeBucate » Supe, Ciorbe, Borsuri

Retete Supe, Ciorbe, Borsuri cu faina

 Supa de ceapa cu crutoane Supa de ceapa cu crutoane
 Cureti si toci marunt ceapa pe care o pui sa se inabuse in ulei. Dupa ce a devenit aurie, pui faina, amesteci si sting cu 2,5 litri de apa rece. Potrivesti de sare si lasi sa fiarba 10 minute. O servesti cu smantana, crutoane si ...
 Supa de visine Supa de visine
Fierbeti visinele impreuna cu un praf de sare, apoi strecurati-le si pasati-le. Caliti in unt ceapa tocata marunt, impreuna cu morcovul dat pe razatoarea mare. Dupa 5 minute, adaugati faina si dupa 2-3 minute stingeti cu 100 ml zeama de visine. ...
 Ciorba aita Ciorba aita
Cureti si speli aripioarele, le pui la fiert intr-o oala cu 3-4 l de apa si sare si spumuiesti din cand in cand. Cureti legumele, tai apoi marunt ceapa, cartofii si 1 morcov, le adaugi in oala o data ; cu orezul spalat si scurs bine si ardeiul taiat ...
 Supa ardeleneasca de cartofi Supa ardeleneasca de cartofi
Morcovii si cartofii ii cureti, ii speli si ii tai cubulete. Ii pui apoi la fiert in 3 litri de apa cu sare. Cand cartofii sunt fierti faci un rantas in felul urmator: rumenesti faina in uleiul incins, apoi adaugi ceapa taiata marunt, boia si stingi ...
 Supa de chimen Supa de chimen
Se topeste untul intr-un vas, apoi se adauga faina si se lasa sa se rumeneasca putin.Se stinge cu zeama de zarzavat sau de carne si se lasa sa dea cateva clocote. Se pune apoi chimenul pisat, se potriveste de sare si se mai lasa la foc mic cam 10-15 ...
 Supa crema de dovlecei cu crutoane Supa crema de dovlecei cu crutoane
Cureti, speli si tai ceapa marunt. Speli si dovleceii foarte bine si ii tai cubulete sau felii pe care le pastrezi in apa rece. Intr-o tigaie pui sa se topeasca untul, adaugi ceapa, o lasi pana ce devine aurie si apoi adaugi faina. Pui si dovleceii ...
 Supa finlandeza Supa finlandeza
Cureti zarzavatul, il speli, il tai in bucatele, iar conopida o desfaci in buchetele si spanacul il maruntesti fideluta.Pui toate legumele la fiert in apa clocotita cu sare si lasi sa fiarba timp de 30 de minute.Separat, desfaci 1 lingura de faina in ...
 Supa rece cu lapte praf si caise Supa rece cu lapte praf si caise
Speli caisele si le tai in sferturi. Torni apa, indulcesti si le lasi la calit pana sunt moi. Amesteci faina cu laptele praf, adaugi apa si amesteci bine. Adaugi treptat apa si amesteci mereu. Lasi sa fiarba si adaugi caisele trecute prin sita, untul ...
 Supa crema de telina Supa crema de telina
Cureti de coaja telina, o speli, apoi o tai felii subtiri pe care le fierbi in apa clocotita. Cand feliile de telina s-au inmuiat, le treci prin sita. Intr-o cratita pui piureul de telina, faina desfacuta in lapte, uleiul si sare dupa gust si lasi sa ...
 Supa cu galuste de gris prajite Supa cu galuste de gris prajite
Cureti zarzavatul, il speli si il pui sa fiarba cu apa si sare. Cand zarzavatul este bine fiert, adaugi rosiile taiate in sferturi. Dupa cateva clocote strecori supa si prepari galustele: pui laptele la fiert cu putina sare, adaugi grisul in ploaie, ...
 Ciorba de carnati afumati si varza acra Ciorba de carnati afumati si varza acra
Speli bine varza, cureti ceapa si le tai marunt. Tai carnatii bucati si-i pui la fiert in apa. Separat, rumenesti faina in ulei stingi cu  bulionul desfacut intr-o ceasca de apa calda si lasi rantasul pe foc cat sa se ingroase. ...
 Supa de praz cu crutoane Supa de praz cu crutoane
Toci marunt prazul si il calesti in unt timp de 2 minute. Presari faina si o amesteci continuu cu o lingura de lemn. Torni supa de pui si vinul alb. Adaugi sare si piper dupa gust. Lasi sa fiarba la foc mic timp de 30 de minute. Pui feliile de paine ...
 Ciorba de fasole cu tarhon Ciorba de fasole cu tarhon
Puneti fasolea la fiert in 2 l de apa. Dupa ce a dat in cateva clocote, varsati apa in care a fiert si puneti alta apa curata si fierbinte. Adaugati carnea, prajita separat, cand fasolea este fiarta. Sarati, adaugati patrunjelul si tarhonul. Separat, ...
 Ciorba de praz cu afumaturi Ciorba de praz cu afumaturi
Cureti prazul, il toci marunt, tai bucatele si costita afumata si le pui la prajit in untura incinsa. Cureti apoi morcovii si pastarnacul, le dai pe razatoarea mare, le adaugi peste costita, le calesti cateva minute impreuna, stingi cu 3 l de apa ...
 Ciorba de burta Ciorba de burta
Morcovul si patrunjelul le dai pe razatoarea cu ochiuri mai mari. Ardeiul, ceapa, ciupercile le tai cubulete, iar patrunjelul il toci marunt. Pui zarzavatul impreuna cu burta dezghetata intr-o oala cu 4 litri de apa si lasi sa fiarba pana burta este ...
 Supa Prier Supa Prier
Alegi spanacul, il speli in mai multe ape si-l pui la foc in apa clocotita. Prajesti putin faina in unt si apoi o stingi cu apa in care ai fiert spanacul. Torni rantasul in oala cu spanac. Treci totul printr-o sita, potrivesti de sare si mai lasi sa ...
 Bors verde Bors verde
Cureti bine si speli stevia, spanacul si salata si le tai fideluta.Intr-o oala cu 2 I apa, pui 2 lingurite de vegeta si lasi sa fiarba. Calesti putin in unt verdeturile, adaugi faina desfacuta in apa si numai dupa ce s-au inmuiat bine, adaugi supa ...
 Supa de cartofi noi cu branza Supa de cartofi noi cu branza
Speli cartofii noi, ii tai cubulete si ii pui sa fiarba in 500 ml apa.Cand sunt fierti, ii scurgi de apa, iar pe aceasta o pastrezi.Separat, calesti in unt ceapa verde tocata foarte marunt, impreuna cu ardeiul taiat si el foarte marunt.Adaugi apoi ...
 Ciorba de pleurotus Ciorba de pleurotus
Pui buretii pe foc cu ceapa, cu ulei si apa si lasi sa fiarba. Adaugi si 1 lingura de faina si lasi pana se inmoaie bine. Adaugi morcovul dat pe razatoare si condimentele, verdeturi, usturoi si lasi sa fiarba bine. Cand este gata, se drege ciorba cu ...
 Supa crema de mazare si spanac Supa crema de mazare si spanac
Fierbi mazarea cu apa si putina sare.Dupa ce a dat in clocot, adaugi si frunzele de spanac.Cand mazarea s-a patruns bine iei vasul de pe foc.Dupa ce s-a racorit, pasezi mazarea si spanacul prin sita cu ajutorul unui blender, adaugi supa strecurata si ...
1-1011-15
Filtreaza retetele
Tara:
 
Sterge Filtru:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Supe, Ciorbe, Borsuri cu faina - Pagina 7
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z