SiteDeBucate » Supe, Ciorbe, Borsuri

Retete Supe, Ciorbe, Borsuri cu faina

 Ciorba radauteana Ciorba radauteana
Se spala puiul si se pune intr-o oala de 3l cu apa si se pune la foc,dupa ce se ia spuma se adauga zarzavatul intreg,se adauga condimentele si se lasa pe foc pana ce se desprinde carnea de pe oase. Se scoate puiul si se lasa la racit iar zarzavatul ...
 Supa cu taitei de casa Supa cu taitei de casa
incep prin a apune la fiert carnea de pui pe care am curatat-o si spalat bine. Intr-un castron se bate bine 1 ou cu putina sare dupa care se adauga faina in ploaie cat sa iasa un aluat tare pe care intindem cu sucitorul pana la grosimea dorita se ...
 Ciorba cu perisoare din peste Ciorba cu perisoare din peste
Se toaca carnea de peste si se amesteca cu ceapa tocata,oua,orezul,pasta de tomate,verdeata si faina.Se framanta bine.Din acest amestec se formeaza mici perisoare care se tavalesc prin faina sa nu se desfaca la fiert. Se pune o oala la foc cu 2-3 ...
 Supa crema de ciuperci Supa crema de ciuperci
Se taie felii subtiri ciupercile si se opresc cateva mici intregi pentru décor. Se pune ulei in cratita si se incinge. Se topeste untul in el. Se toaca ceapa si usturoiul si se calesc. Se adauga ciupercile si se calesc bine inca 5 minute. Se ...
 Ciorbita de pui cu galuste imperiale Ciorbita de pui cu galuste imperiale
Se pune carne la fiert,iar cand este fiarta pe jumatate se adauga legumele taiate cubulete(sau cum doriti) si se lasa la fiert. Galustele:Ouale se bat impreuna cu cascavalul,se adauga untul moale,faina si grisul(amestecate in prealabil) si se ...
 Ficatei pane Ficatei pane
1. Ficateii se spala si se curata de pielite. 2. Ouale se bat cu sare si se integreaza faina, ca pentru snitele. Cel mai usor este sa se prepare amestecul din 1 - 2 oua, se adauga faina pana obtinem o pasta groasa in care cocoloasele se sfarama usor ...
 Ciorba de varza cu afumatura - luscos Ciorba de varza cu afumatura - luscos
legumele se curata si se spala . costita se lasa la desarat in apa rece . intr-o oala cu 4 litrii de apa fierbinte se  pune costita taiata feliute , morcovul razuit , ceapa maruntita , boia , pasta de ardei , cimbru si marar. dupa 15 min de ...
 Ciorba de burta Ciorba de burta
 Preparare: eu folosesc oala sub presiune pentru a fierbe burta pentru ca se face mult mai repede , la fel si pentru a fierbe carnea de vita. Intr-o oala cu 4,5 l apa punem la fiert burta intreaga, cu sare si cateva foi de dafin si o lasam sa ...
 Supa de chimion (chimen )-post Supa de chimion (chimen )-post
Se curata  morcovul si radacina de patrunjel se taie in 4-6 si se pun sa fierba impreuna cu 1 ceapa intr-o oala cu apa(4-5 litri apa eu atat am facut) iar apoi se pune ardeiul Intre timp se pune intr-o craticioara uleiul si faina sa se prajeasca ...
 Ciorba de salata Ciorba de salata
Se spala salata frunza cu frunz si se taie in fasii de 1 cm latime Slaninuta se taie cubulete si se pune la prajit in oala in care v-om pregati ciorbica.Cand e prajita bine se adauga frunzele de salata si se calesc putin.Se adauga 3-4 l de apa ,sare ...
 Supa simpla, de chimion Supa simpla, de chimion
Punem la fiert 3 litri apa, cand fierbe, adaugam zarzavatul maruntit. Cand este fiert zarzavatul, separat intro tigaie, incingem uleiul, adaugam faina, rumenim usor, apoi stingem rantasul cu apa rece(cam 250 ml apa) amestecam bine la foc mic, sa nu ...
 Supa de cartofi cu smantana si foi de dafin Supa de cartofi cu smantana si foi de dafin
Se curata cortofi si se taie cubulete apoi se pun la fiert cu morcovi curatati si taiati rondele,telina bucatele si ardeiul rosu bucati mai mari,ceapa intrega,sare si putin delikat si se lasa sa fiarba. Se caleste in putin ulei faina si apoi se pune ...
 Supa-crema de mazare Supa-crema de mazare
telina se curata si se taie cubulete.painea se taie cubulete si se rumeneste la cuptor.beiconul se taie fasiute marunte si se rumeneste intr-o tigaie fara grasime. telina se pune la fiert in apa cu putina sare.cand este pe jumatate fiarta se adauga ...
 Ciorba de stevie cu ou Ciorba de stevie cu ou
Se toaca legumele si se pun la fiert in apa cu sare / delikat si 30 ml. ulei de masline( sau de floarea soarelui ). Rosiile se adauga mai tarziu, pentru ca celelalte legume sa se fiarba mai usor ;) . Stevia se opareste in apa fiarta cu putina sare, ...
 Ciorba cu perisoare de peste Ciorba cu perisoare de peste
Zarzavatul si legumele se curata,se spala si se dau pe razatoarea mare sau se taie cubulete si se calesc in ulei 2-3 minute. Se sting cu supa de peste sau de legume si se lasa sa fiarba la foc mic pana se pregatesc perisoarele. Fileurile de peste se ...
 Ciorba de gaina cu taietei de casa Ciorba de gaina cu taietei de casa
 Se portioneaza gaina, se spala si se pune la fiert cu putina sare. Se spumeaza, se lasa sa dea in cateva clocote si se arunca prima apa. Se spala carnea si se pune in oala cu apa calduta si un strop de sare. Se lasa sa fiarba pana cand carnea ...
 Bors de pasare cu taitei de casa Bors de pasare cu taitei de casa
Se curata legumele , se toaca si se pun la fiert in apa cu sare / delikat . Rosiile se adauga mai tarziu, pentru ca celelalte legume sa se fiarba mai usor. Adaugam carnea de pasare (oparita in prealabil, pentru a evita scurgerea sangelui si formarea ...
 Supa de pui cu taitei de casa Supa de pui cu taitei de casa
Pulpele se pun la fiert in apa rece. La jumatatea fierberii se adauga legumele curatate, spalate si taiate mare. Se prepara pastele : din ou, faina  si putina sare se framanta un aluat . Se intinde o foaie subtire si se taie bastonase fine. Se ...
 Supa de pui cu taietei de casa Supa de pui cu taietei de casa
taieteii:ouale se bat cu un praf de sare,apoi se adauga faina treptat si se framanta un aluat tare.Se intinde ff bine(sa fie foaia subtire) si se taie fasii de marimi potrivite,formand taieteii.Se lasa sa se usuce pe hartie de copt(eu i-am facut ...
 Supa crema de ciuperci Supa crema de ciuperci
Ciupercile, telina, ceapa curatate, taiate si spalate le-am sotat vreo 5 minute in unt. Am adaugat faina si am amesteat bine, pe urma laptele si supa, condimentele dupa gust si am lasat sa fiarba la foc mic vreo 25-30 de minute. Pe urma am pasat ...
1-1011-15
Filtreaza retetele
Tara:
 
Sterge Filtru:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Supe, Ciorbe, Borsuri cu faina - Pagina 3
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z