SiteDeBucate » Supe, Ciorbe, Borsuri

Retete Supe, Ciorbe, Borsuri cu faina

 Ciorba de cartofi dreasa cu smintina Ciorba de cartofi dreasa cu smintina
Se curata zarzavatul, se spala si se da pe razatoarea de zarzavat. Se prajeste usor in unt sau ulei, adaugind si faina. Se toarna apa, se adauga cartofii taiati cuburi nu prea mari, sarea si se lasa sa fiarba incet pina cind cartofii sint aproape ...
 Ciorba de sfecla Ciorba de sfecla
Se curata sfecla, se spala si se da pe razatoarea de zarzavat. Se fierbe cu apa timp de 30-40 minute(in oala acoperita). Se strecoara si in zeama strecurata se adauga sarea, zaharul si otetul. Dupa ce a dat 1-2 clocote, se pune untul frecat cu faina ...
 Ciorba de perisoare cu varza murata si marar Ciorba de perisoare cu varza murata si marar
Se calesc in ulei morcovii,patrunjelul telina, ardeiul si gogosarul taiate cubulete mici, se adauga apa, cuburile Knor si ceapa si se lasa sa fiarba aprox.20 de minute. Se taia varza murata marunt si se fierbe separat intr-o cana cu apa.Se fac ...
 Ciorba de cartofi cu smintina si legume Ciorba de cartofi cu smintina si legume
Se fierb in doi litri de apa morcovul, patrunjeii si telina. Dupa ce au fiert circa ½ ora, se strecoara zeama in alta oala, se adauga cartofii curatati, spalati si taiati in mici cuburi, impreuna cu o lingura de sare si se lasa sa fiarba. Separat, ...
 Ciorba de cartofi cu rintas Ciorba de cartofi cu rintas
Se fierbe in 2 l de apa morcovul, patrunjeii, ½ de telina, foile de dafin si piperul. Dupa ce au fiert cca ½ ora, se strecoara zeama in alta oala, punind in ea cartofii curatati, spalati si taiati in mici cuburi; se pune o lingura de sare. Pina ...
 Supa de spate de curcan cu morcovi caliti si taitei de casa Supa de spate de curcan cu morcovi caliti si taitei de casa
Taiati spatele de curcan in 4-5 bucati si puneti-le in apa rece 10-15 minute ca sa iasa sangele. Aveti grija sa indepartati camera de grasime de la tartita.Intre timp preparati un aluat vartos de taitei din ou, o masura de apa (o jumatate de coaja de ...
 Luscos Luscos
Se taie varza pe un platou de lemn. Afumatura se taie bucati potrivite, ciolanul se poate taia si mai marunt cubulete dupa dorinta.Se pune la fiert intr-o oala afumatura si varza cu o lingurita de sare. Dupa 45 minute se verifica si se mai sareaza ...
 Ciorba radauteana Ciorba radauteana
Intr-o oala se pune la fiet pieptul de pui,se i-a spuma de la suprafata,se adauga morcovul,ceapa si radacina de patrunjel,acestea fiind taiate in bucati mai mari.Dupa ce au fiert acestea se scoate pieptul de pui si legumele pentru a strecura supa ...
 Supa de curcan cu taitei de casa Supa de curcan cu taitei de casa
1.Se spala aripile de curcan, se curata bine si se portioneaza.2.Se pun la fiert in apa cu sare. Cand s-a ridicat spuma se strange cu grija.3.Se lasa la fiert 30 de minute.4.Apoi se adauga zarzavaturile si se mai lasa la fiert inca 30 ...
 Supa cu oua ochiuri si pulpe cu usturoi Supa cu oua ochiuri si pulpe cu usturoi
Punem pulpele la fiert 1 h cu apa si sare(cca 2,5 litri apa).Luam spuma.Soatem pulpele ,le lasam sa se scurga bine de apa,le saram si piperam si le lasam deoparte.In oala unde ne-am ramas zeama de la pulpe adaugam cubul gallina,cartofii spalati ...
 Supa de taitei Supa de taitei
Carnea portionata se fierbe in apa cu sare,spumanduse de cate ori este nevoie,dupa care se adauga legumele taiate in sferturi sau cuburi dupa preferinta si se lasa sa fiarba pana se inmoaie bine atat carnea cat si zarzavatul.Intre timp preparam ...
 Supa de ardei umplut Supa de ardei umplut
Mai intai se curata zarzavatul. Se curata morcovul, patrunjelul si telina, se spala si se scot cotorii de la ardei. Morcovul, patrunjelul si telina se taie in 4 si se pun la fiert intr-o oala cu 5 litri de apa. Intr-un castron se amesteca carnea ...
 Supa de gaina cu taitei de casa Supa de gaina cu taitei de casa
1. Tacamurile sau carnea de gaina se spala bine si se da intr-un clocot (pt a se duce mizeria)si se arunca aceasta apaSe fierbe apoi impreuna cu radacinoasele taiate in jumatati si ceapa intreaga(curatata de foi si spalata)Se spumeaza de cate ori e ...
 Supa de rata cu taitei Supa de rata cu taitei
Se framanta un aluat din faina cernuta, ou, sare si cca 60 ml apa calduta. Se intinde aluatul pe planseta, apoi se ruleaza si se taie fasii subtiri. Se lasa taiteii sa se usuce. Carnea de pasare se portioneaza si se pune la fiert in 1,5 l apa cu ...
 Supa cu perisoare din ficat Supa cu perisoare din ficat
Se pun la fiert oasele in 1,5 l apa si se indeparteaza spuma. Se curata si se spala legumele. Se scot oasele fierte. Legumele se pun la fiert cu putina sare in supa de oase. Separat, se fierbe ficatul in apa usor sarata. Se scurge ficatul si se lasa ...
 Ciorbita de pui cu galuste imperiale Ciorbita de pui cu galuste imperiale
Se pune carne la fiert,iar cand este fiarta pe jumatate se adauga legumele taiate cubulete(sau cum doriti) si se lasa la fiert.Galustele: Ouale se bat impreuna cu cascavalul,se adauga untul moale,faina si grisul(amestecate in prealabil) si se ...
 Ostropel de peste Ostropel de peste
Dupa ce curatati pestele,puneti o tigaie cu ulei la incins si adaugati pestele tras prin faina.Intre timp puneti apa la fiert impreuna cu condimentele si cu usturoiul(pisat sau dat prin razatoare).Dupa primul clocot se adauga pestele si rosiile ...
 Supa de gulas Supa de gulas
Carnea se taie bucatele,toci ceapa marunt si le calesti impreuna in 50 gr unt.Adaugi sare,boia iute,chimen si usturoiul pisat.Cand carnea sa inmuiat,adaugi o lingura cu varf de faina si amesteci pana se coloreaza.Stingi cu zeama de carne si lasi sa ...
 ciorba de burta ciorba de burta
Amestecul pentru ciorba de burta se fierbe cca 6 ore,in 8 litri de apa si se spumeaza, dupa care se adauga morcovii, ceapa, radacina de telina, piperul, usturoiul intreg si sarea. Dupa fierbere, carnea se taie fasii subtiri, lungi de 5 cm. Zeama se ...
 ciorba cu praz ciorba cu praz
Supa de oase se fierbe impreuna cu morcovii, telina, pastarnacul, radacina de patrunjel , ardei gras, ceapa si prazul inabusite in ulei.Se adauga orezul si compozitia preparata din smantana cu faina si se continua fierberea. Se adauga apoi leustean ...
1-1011-15
Filtreaza retetele
Tara:
 
Sterge Filtru:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Supe, Ciorbe, Borsuri cu faina - Pagina 11
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z