SiteDeBucate » Supe, Ciorbe, Borsuri

Retete Supe, Ciorbe, Borsuri cu faina

 Ciorba de perisoare Ciorba de perisoare
Se taie ceapa si un morcov cubulete si se calesc in 3 linguri de ulei, celalalt morcov se taie mai mare si se pune si el la calit. Dupa ce se calesc, se adauga apa si se lasa la fiert. Separat se pune carnea tocata cu cimbru, sare, piper, oul si ...
 ciorba die perisoare ciorba die perisoare
Se pune la fiert rasolul de vita si zarzavatul. Intre timp se pregatesc perisoarele: carnea se amesteca cu 2 ceape verzi, cu orezul, cimbrul, sare, ou, faina si se fac gogonele care se pun in ciorba cand apa este fiarta in clocot. Se fierb 15-20 ...
 Ciorba falsa de burta Ciorba falsa de burta
Se curata zarzavatul, se pune la fiert in 4 litri de apa cu sare si dupa ce a fiert se trece pe razatoarea cu ochiuri mici.Se curata ciupercile se taie fasii subtiri (cum se taie burta) si se adauga impreuna cu zarzavatul ras in zeama in care a fiert ...
 Ciorba de miel Ciorba de miel
-se fierbe carnea de miel,(eu am fiert0o la oala cu presiune)dupa ce a fiert, adaugam legumele radacinoase ,maruntite sau date pe razatoare si le fierbem si pe ele cam 15-20 de minute(la oala cu presiune sunt gata in 6 minute ).Carnea o scoatem,o ...
 Ciorba radauteana Ciorba radauteana
In 6 litri de apa se vor pune mai intai ghearele de pui la fiert-acestea vor da consistenta supei. Apoi se adauga pieptii si legumele. Se vor lasa sa fiarba la foc mic, se vor spumui sarguincios asa incat zeama sa fie curata, totul pana cand acestea ...
 CIORBA DE PERISOARE CIORBA DE PERISOARE
Iotro oala de 4 litri, punem la fiert zarzavatul curatat, spalat, taiat cubulete. Intre timp pregatim perisoarele din ingredientele de mai sus, foarte bine omogenizate. Cu mana umezita formam perisoare de marimea unei nuci, pe care le punem la fiert ...
 Ciorba radauteana Ciorba radauteana
Morcovii se taie pe lungime in 2.Cartofii se taie in 2, la fel si cepele.Se pun la fiert, legumele curatate si taiate (ca in descrierea de mai sus) impreuna cu bucatile de piept de pui si foile de dafin, intr-o oala mare de ciorba.Se fierb cca.40-50 ...
 CIORBA RADAUTEANA CIORBA RADAUTEANA
Se pun la fiert legumele curatate si taiate in bucati mari impreuna cu puiul (care trebuie sa aiba obligatoriu piept)si se fierb cam 1ora si 30 de minute(depinde daca este pui de tara sau cumparat,cel de tara fierbe mai grau).Usturoiul il puteti pune ...
 Ciorba Radauteana Ciorba Radauteana
Legumele taiate cubulete, Se lasa sa fiarba. Pe parcurs se aduaga sarea, piperul si condimentele. Cind sunt fierte se se scot legumele se paseaza.Separat se fierbe pieptul de pui, iar cand este gata se adarga in ciorbaSe drege cu smantana in care se ...
 Ciorba radauteana Ciorba radauteana
Se pun la fiert toate ingredientele taiate in bucati mari cu sare si knor. Cand carnea se desprende de pe os, se strecoara supa de carne si legume. Legumele se vor tritura pana se formeaza un piure, carnea separat se separa de oase si se taie in ...
 Ciorba de legume cu galuste de faina Ciorba de legume cu galuste de faina
Cureti toate legumele, le tai marunt si le pui la fiert in apa cu sare, dar opresti 1 ceapa pentru galuste. In timp ce fierb legumele, calesti ceapa si o amesteci cu faina, 5 linguri apa si un praf de sare. Amesteci pana omogenizezi compozitia, apoi ...
 Ciorba deasa de sfecla Ciorba deasa de sfecla
Cureti sfecla, morcovul si cartoful, le tai bucati si le pui la fiert in apa cu sare. Dupa ce au fiert foarte bine, le strecori, dar pastrezi zeama si le treci printr-o sita. Cureti ceapa, o tai marunt si o pui sa se caleasca in margarina topita, pui ...
 ciorba de perisoare ciorba de perisoare
Carnea se da prin masina de tocat si se adauga ceapa taiata marunt, orezul bine spalat, ouale, verdeata, sare si piper, dupa gust. Se amesteca bine compozitia. Cu mana uda, se formeaza perisoare care se tavalesc prin faina. Se pun in oala ardeii, ...
 Ciorba de miel ardeleneasca Ciorba de miel ardeleneasca
mod de prepararese pune o oala la foc cu apa și sare, la care se adauga ceapa morcovi și țelina,curațate și taiate marunt și calite in untura infierbantata. carnea de miel se taie cate o bucata la porție,se spala se oparește și se adauga la ...
 Ciorba de fasole cu ciolan - ca in Ardeal Ciorba de fasole cu ciolan - ca in Ardeal
Ciolanul se pune la fiert in 4-5l de apa impreuna cu telina si pastarnacul. Fasolea se fierbe separat in 2-3 ape.Se caleste ceapa taiata marunt, apoi se adauga o lingurita de boia dulce si morcovii taiati rondele si se calesc in continuare ...
 Ciorba de pui a la grec Ciorba de pui a la grec
Zarzavaturile se curata, se spala, se taie cuburi si se inabusa in ulei cu adaos de apa. Ceapa se curata, se spala, se taie marunt si se pune la fiert in apa cu sare, se adauga zarzavatul inabusit si puiul care a fost trecut prin flacara si spalat. ...
 Ciorba de maruntaie de pasare a la grec Ciorba de maruntaie de pasare a la grec
Zarzavatul se curata, se spala si se taie cuburi; ceapa se curata, se spala si se taie marunt; pipotele si ficatul se curata, se spala si se taie bucatele; orezul se alege de corpuri straine si se spala. Pipotele se pun la fiert intr-un vas cu supa ...
 Ciorba de burta Ciorba de burta
Burta si picioarele de vaca se curata de pielite si tendoane, se spala bine, se oparesc, apoi se spala din nou cu apa rece si se asaza intr-o oala. Picioarele se sparg punindu-le la fundul vasului, iar burta se ruleaza si se aranjeaza peste picioare. ...
 Negrese Negrese
Aluat: Se separa albusurile de galbenusuri. Albusurile se freaca cu zaharul pana se topeste. Galbenusurile se bat cu uleiul,laptele, moniacul stins.(se pot adauga si arome). Apoi se amesteca tot si se pune faina. dupa acetea se pune la cuptor 30min. ...
 Ciorba ruseasca fara carne Ciorba ruseasca fara carne
Morcovul, patrunjelul si ceapa se taie ca taiteii si se pun la fiert. Dupa ce a dat citeva clocote, se adauga fasolea taiata bucati si sfecla ca fideaua. Se lasa sa fiarba ½ ora, apoi se adauga varza si ardeii taiati ca fideaua, sare, rosiile ...
1-1011-15
Filtreaza retetele
Tara:
 
Sterge Filtru:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Supe, Ciorbe, Borsuri cu faina - Pagina 10
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z