SiteDeBucate » Supe, Ciorbe, Borsuri

Retete Supe, Ciorbe, Borsuri cu dafin

 Minestrone Minestrone
Punem toate ingredientele la fiert intr-o oala incapatoare, la foc foarte mic-mai putin ultimele doua ingrediente. Cand toate sunt fierte adaugam pastele si fasolea si mai lasam la fiert jumatate de ora.Eu am facut supa la slow cooker. ...
 Bors de peste /somon Bors de peste /somon
Preparare :  punem intr-un vas mai adanc legumele la calit in cele 2 linguri de ulei si le lasam pret de cateva minute. Dupa cateva minute adaugam bucatile de peste si apa , condimentam cu sare i piper si o frunzade dafin si lasam la foc mediu ...
 Supa crema de ciuperci Supa crema de ciuperci
Se taie felii subtiri ciupercile si se opresc cateva mici intregi pentru décor. Se pune ulei in cratita si se incinge. Se topeste untul in el. Se toaca ceapa si usturoiul si se calesc. Se adauga ciupercile si se calesc bine inca 5 minute. Se ...
 Ciorba de pui a la grec Ciorba de pui a la grec
legumele se curata , se spala , se taie cubulete mici si se pun la fiert impreuna cu pulpele de pui, ceapa intreaga  , sarea , foaia de dafin , si crenguta de marar in 3 litrii de apa . in ideea de a face ciorba mai usoara nu am mai prajit ...
 Ciorba de burta Ciorba de burta
 Preparare: eu folosesc oala sub presiune pentru a fierbe burta pentru ca se face mult mai repede , la fel si pentru a fierbe carnea de vita. Intr-o oala cu 4,5 l apa punem la fiert burta intreaga, cu sare si cateva foi de dafin si o lasam sa ...
 Ciorbita de fasole cu afumatura Ciorbita de fasole cu afumatura
Se spala si se pune fasolea in apa rece cu o seara inainte. Se pune fasolea la fiert in aproximativ 1.5-2 litri de apa. Se pune separat la fiert ciolanul spalat cu cateva Frunze de dafin si condimente. Legumele se curata si se toaca marunt. Se calesc ...
 Bors de sfecla ( sfecolinic ) Bors de sfecla ( sfecolinic )
1. carne de pasare s-au de porc 500~700 gr se fierbe aparte supa la o cratita de 5 litri se ea spuma 150 gr fasole se pun sa se umfle peste noapte in apa si se fierb pina cind sint aproape gata apoi se adauga la bulionul de carne. 2. adaugati ...
 Supa de cartofi cu smantana si foi de dafin Supa de cartofi cu smantana si foi de dafin
Se curata cortofi si se taie cubulete apoi se pun la fiert cu morcovi curatati si taiati rondele,telina bucatele si ardeiul rosu bucati mai mari,ceapa intrega,sare si putin delikat si se lasa sa fiarba. Se caleste in putin ulei faina si apoi se pune ...
 Supa de linte Supa de linte
Se pune lintea la fiert si se fierbe circa 30 (la foc mic dupa ce da in fiert). Se taie ceapa, usturoiul si se rumenesc putin in uleiul de masline, dupa care se toarna peste lintea care fierbe. Se curata zarzavaturile si se toaca marunt iar apoi se ...
 Ciorba de peste la ceaun Ciorba de peste la ceaun
Se curata legumele si se toaca (morcovii in fasii subtiri si lunguiete). Se pun la calit in ceaun cu untura, se adauga boiaua si se pune apa peste ,apoi se lasa la fiert.Se adauga orezul si mai tarziu cartoful si frunzele de leustean.   Cand ...
 Ciorba de cartofi cu aripioare de pui Ciorba de cartofi cu aripioare de pui
Se curata bine aripile (am pus doar partea de sus,e cu mai multa carne)apoi se pun sa fiarba in apa cu sare Cand aripile au dat 2-3 clocote se spumeaza bine apoi se pune morcovul taiat rondele si ceapa si se lasa sa fiarba 10 minute dupa care punem ...
 Ciorba radauteana Ciorba radauteana
Se pune pieptul la fiert impreuna cu condimentele.Separat,tai ceapa marunt si o calesti in putin ulei,apoi adaugi si morcovul dat pe razatoare.Cand este carnea fiarta o scoti si o tai cubulete,iar in zeama(strecurata) in care a fiert adaugi legumele ...
 Ciorba de perisoare Ciorba de perisoare
Preparare :  se taie cubulete medii bucatile de carne, eu am pus porc de data aceasta. Prefer sa pun si carne pentru ca da un plus de gust  si  asta este varianta in care conving familia sa manance aceasta ciorba . Eu fierb carnea si ...
 Ciorba de fasole cu ciolan Ciorba de fasole cu ciolan
Prima data va scriu de unde se poate cumpara ciolan afumat. La supermarketul Auchan este un frigider numai cu afumaturi, acolo gasiti si ciolan afumat. Se gasesc sectionate, ceea ce este foarte bine, pentru ca exact de atata carne avem nevoie; de ...
 Supa de usturoi Supa de usturoi
Tocam usturoiul foarte fin si il punem sa se prajeasca in uleiul incins. Adaugam foaia de dafin , putin cimbru (verde, daca avem) si lasam la prajit pana se rumeneste usturoiul. Separat fierbem apa cu sare,vegeta si putin patrunjel tocat,pe care o ...
 Supa de ceapa Supa de ceapa
Cantitatile sunt pentru 4 portii. Se taie ceapa felii si se marunteste usturoiul. In oala in care veti gati supa, puneti ulei de masline si ceapa felii, lasandu-le cam 15 minute la foc mic. Amestecati din cand in cand, ea trebuie sa devina ...
 Cioba cu legume si perisoare de pui Cioba cu legume si perisoare de pui
  Preparare : punem apa la fiert si atunci cand sta sa clocoteasca adaugam legumele maruntite cubulete mici, fasolea verde am taiat-o bucati mici de tot si adaugam lingura de ulei. Saram dupa gust si lasam sa clocoteasca 10 minute cu ...
 Ciorba de burta Ciorba de burta
Rasolul de vita se spala bine si se pune pe fundul unei oale,dupa care punem burta de vita,o lingura de sare si apa cit sa acopere bine oasele si burta.Se pune la fiert la foc mic pina se desprinde carnea de os.Se scot oasele,se ia carnea de pe ele ...
 Supa de fasole cu piept de curcan afumat Supa de fasole cu piept de curcan afumat
Fasolea se pune la inmuiat in apa vreo 6 ore sau de seara pana dimineata, apoi se strecoara si se pune la fiert intr-o cantitate suficienta de apa cu sare si cu foile de dafin. Se fierbe aprox. o ora la foc potrivit.  Se spala ardeiul se curata ...
 Lucicos cu coaste de porc (supa de varza) Lucicos cu coaste de porc (supa de varza)
Se taie costitele si se pun la fiert cu foile de dafin si ceapa intreaga sau taiat in doua. Se curata morcovii si se taie rondele, se pun si ei in apa peste costite si cateva frunze de cimbru uscat si marar(eu nu am avut decat cimbru uscat ,mararul ...
Filtreaza retetele
Tara:
 
Sterge Filtru:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Supe, Ciorbe, Borsuri cu dafin - Pagina 2
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z