Supa crema de legume
Se curata si se spala legumele,apoi se taie in bucati potrivite.Se pune uleiul intr-o oala iar cand sa incins se adauga legumele si se lasa sa se caleasca la foc mic,acoperite cu capac ,amestecand din cand in cand,pana incep sa se ...
Ciorba cu ciupercute
Carnea se pune la fiert. Se toaca legumele si se calesc in ulei de masline.Se adauga si ciupercile spalate si taiate.Peste legume se adauga supa in care a fiert carnea ce a fost strecurata in prealabil.Lasam sa fiarba adaugand si sare si ...
Ciorba de ciuperci cu carne de pui
Speli carnea de pui si ciupercile si le pui impreuna la fiert. Adaugi ardeiul, ceapa, curatate si taiate marunt.Morcovii si usturoiul ii tai marunt si ii adaugi peste carne si ciuperci, care au fiert in prealabil timp de 5 minute.Cand sunt fierte ...
Supa de pui si ciuperci cu smantana
Aripioarele se pun la fiert, se spumeaza. Intr-o tigaie, punem la inabusit ceapa tocata marunt, impreuna cu ardeiul gras taiat cubulete. Dupa cateva minute adaugam si ciupercile feliute, presaram cimbru, putina sare si piper si lasam pe foc cam 5 ...
Supa-crema de ciuperci
1. Ciupercile se curata,se spala si se toaca. 2. Ceapa se toaca marunt si se caleste in putin ulei,apoi se adauga ciupercile si se calesc si ele. 3. Se adauga ardeiul tocat si morcovul.Se acopera cu cateva cani de apa calda si se lasa sa ...
Supa de ciuperci
Orezul se lasa in apa rece. Ciupercile se curata, se spala si se taie in felii, apoi se oparesc si se scurg.
Legumele se taie in bucatele.
Intr-o oala cu 1 l apa se pun la fiert, pe rand, morcovii, telina, cartofii, ciupercile, ceapa si ...
Bors de post
Curatati ceapa, morcovii si usturoiul. Tocati-le si caliti-le 15 minute in ulei, la foc potrivit. Curatati ciupercile, taiati-le in jumatati si puneti-le peste celelalte legume. Amestecati in vas si turnati 2 l apa calda. Tineti vasul la foc ...
Supa de ceapa cu tempeh
Mai aveti nevoie si de 300 de g de tempeh si 2 lingurite de miso hatcho.
Curatati ceapa si taiati-o pestisor. Sfarmati catelul de usturoi in uleiul de masline infierbantat si prajiti ceapa. Inmuiati ciupercile shiitake in apa calduta timp de 10 ...
Supa de ciuperci
Ciupercile se curata si se taie in feliute. Morcovii se curata, se spala si se taie rondele.
Ceapa se taie marunt. Mararul se curata, se spala si se taie marunt.
Patrunjelul radacina se curata, se si se taie marunt.
Morcovul, patrunjelul ...
Supa de ciuperci
Curatati zarzavatul si puneti-l la fiert in 2l apa sarata. Curatati ciupercile si taiati-le in jumatati. Caliti-le 10 minute in unt, apoi turnati deasupra lor apa in care au fiert zarzavaturile. Faceti un piure din zarzavaturile fierte, treceti-l ...
Ciorba de gaina
Se spala gaina si se pune la fiert in apa rece. Se indeparteaza spuma de fiecare data cand se formeaza si se fierbe incet. Intre timp, se curata zarzavaturile, se taie bucati si se pun in supa impreuna cu ceapa intreaga, dar curatata. Se ia spuma din ...
Ciorba de ciuperci
Pui apa la fiert, iar cand clocoteste adaugi morcovii intregi curatati, ciupercile taiate felii si condiment dupa gust. Cand sunt toate fierte tragi oala deoparte pentru 20 de minute, lasi sa se raceasca si scoti morcovii.Intr-un castron bati bine ...
Supa de vita cu spanac
Speli carnea de vitel si o tai bucati foarte mici pe care le pui la fiert. Tai ciupercile fasii si le adaugi in oala de supa. Cureti morcovul, ardeiul si cartoful si ii tai marunt. Apoi calesti cartoful impreuna cu morcovul si ardeiul timp de 1 minut ...
Supa dreasa cu pitoance uscate
Cu o zi inainte de preparare, pui ciupercile la inmuiat in apa rece. A doua zi le scurgi, le tai in fasii inguste si le calesti putin in ulei. Stingi cu apa fierbinte, in care ai dizolvat condimentul din legume uscate. Continui sa le fierbi timp de ...
Ciorba de burta
Morcovul si patrunjelul le dai pe razatoarea cu ochiuri mai mari. Ardeiul, ceapa, ciupercile le tai cubulete, iar patrunjelul il toci marunt. Pui zarzavatul impreuna cu burta dezghetata intr-o oala cu 4 litri de apa si lasi sa fiarba pana burta este ...
Ciorba de pleurotus
Pui buretii pe foc cu ceapa, cu ulei si apa si lasi sa fiarba. Adaugi si 1 lingura de faina si lasi pana se inmoaie bine. Adaugi morcovul dat pe razatoare si condimentele, verdeturi, usturoi si lasi sa fiarba bine. Cand este gata, se drege ciorba cu ...
Ciorba de ciuperci cu smantana
Ceapa si ardeiul se curata si se toaca, morcovul se da prin razatoare, iar rosiile se decojesc si se taie cubulete. Legumele se pun la fiert cu un praf de sare si putin ulei. Se lasa 20 de minute, la foc potrivit. Ciupercile se curata, se spala, se ...
Bors cu ciuperci pleurotus
Incingem uleiul in vas, adaugam legumele date pe razatare sau la robot.Unduim impreuna 5 minute, adaugam apa,lasam sa fiarba 15 minute.Intre timp curatam, spalam si tocam marunt ciupercile.Le adaugam in vas la fiert impreuna 15 minute, apoi adaugam ...
Ciorba de perisoare cu legume deshidratate
Puneti la fiert legumele deshidratate in 3 litri de apa rece cu putina sare. Spalati orezul si lasati-l sa stea in apa rece la inmuiat, sa se umfle putin.Intre timp curatati si spalati ceapa si cartofii. Taiati cepele in doua si feliati-le foarte ...
Ciorba de ciuperci pleurotus 2
Spalati ciupercile si lasati-le stea in apa rece. Curatati si spalati legumele si zarzavaturile, apoi tocati ceapa solzisori si puneti-o la calit in ulei intr-o oala mai mare. Adaugati morcovii taiati felii subtiri, albitura cubulete mici, cartofii ...