SiteDeBucate » Supe, Ciorbe, Borsuri

Retete Supe, Ciorbe, Borsuri cu ceapa verde

 Ciorba de Pui Aurie Ciorba de Pui Aurie
Ia puiul si spala-l( doar daca vrei) si pune-l intr-o oala cu 3 litri de apa, fa cateva exercitii fizice apoi ia spuma .Intr-o tigaie ( sa fie mai noua daca vrei sa postezi reteta pe gustos.ro), pune untul la incins . Daca tot l-ai pus , pune si ...
 Ciorba de loboda cu afumatura si zdrente de ou Ciorba de loboda cu afumatura si zdrente de ou
Puneti la fiert in 3 litri de apa rece afumatura taiata bucati mai mici si 1-2 bucati mai mari.In timp ce fierbe curatati zarzavaturile, spalati loboda, taiati morcovii, telina si patrunjelul feliute subtiri, tocati ceapa, ardeiul, verdeturile, ceapa ...
 Ciorbica de verdeturi Ciorbica de verdeturi
Morcovii se curata si se taie rondele. Ceapa verde se taie marunt si se caleste in putin ulei apoi se adauga morcovii pina uleiul prinde putina culoarea galbena.Se adauga supa de carne, stevia si varza taiate fideluta apoi partunjelul si gulia taiate ...
 Ciorba din piept de pui Ciorba din piept de pui
Se spala pieptul de pui, se dezoseaza si se taie cubulete. Se pune intr-o oala la fiert , se acopera cu apa si se adauga putina sare. Se spumeaza, se lasa sa dea in cateva clocote si apoi se arunca apa. Se spala carnea si se pune la fiert in apa ...
 CIORBA DE COCOS CIORBA DE COCOS
Se curata cocosul, se spala si se pune la fiert in oala minune cu o lingurita sare dar in prealabil se spumuieste oala si se pune la fiert sub presiune cam 40-50 min. Intr-o alta oala se pune ulei ceapa morcov se undeste cam 4-5 min.Dupa ce a fiert ...
 Ciorba taraneasca cu carne de porc si zarzavat de primavara Ciorba taraneasca cu carne de porc si zarzavat de primavara
Intro oala punem carnea la fiert in 3 litri apa. Cand este aproape fiarta, adaugam morcovii taiati cubulete, orezul spalat, ceapa si usturoiul taiate marunt, cartofii curatati, spalati, taiati cubulete, rosioarele oparite(ca sa le putem decoji). Cand ...
 Ciorba de spanac aromata cu patrunjel verde Ciorba de spanac aromata cu patrunjel verde
Se spala spanacul in cateva ape.Intro oala de 4 litri, se pune uleiul la incins, se adauga ceapa verde taiata marunt, se caleste usor, apoi se adauga spanacul rupt sau taiat bucati(al meu a fost cu frunze f. mari), se caleste alaturi de ceapa pana se ...
 Ciorba de miel - reteta casei Ciorba de miel - reteta casei
Gatul,partile mai subtiri ale picioarelor, capatana, cateva bucati de coasta,se spala bine,se portioneaza corespunzator si se pun la fiert cu apa rece.Eu pun si cateva intestine spalate,curatate foarte bine si taiate marunt.Sunt delicioase.Dupa ce a ...
 Ciorba de zarzavat Ciorba de zarzavat
Se curata legumele iar radacinoasele se taie rondele.Pentru culoare, morcovii impreuna cu ceapa taiata marunt se calesc in putin ulei.Se adauga si celelalte legume si se adauga apa, sare, piper, putin Knorr.Cind sunt toate legumele fierte, galbenusul ...
 Ciorba taraneasca de stir Ciorba taraneasca de stir
Punem o oala cu 3 l de apa la fiert.Cand apa da in clocot punem morcovul,ceapa si usturoiul taiate marunt,orezul spalat si lasam sa fiarba.Corcodusele si prunele se spala sise rup coditele apoi se pun separat safiarba in 0.5 l apa.Cand s-au inmuiatse ...
 Bors de guvizi de apa dulce Bors de guvizi de apa dulce
Pestele se curata,se spala si se lasa la scurs intr-o strecuratoare.Separat se pun la fiert in borsul diluat cu apa orezul spalat si ales in prealabil, ceapa, usturoiul, ardeiul, albitura,telina curatate,spalate si tocate.Cand sunt fierte se adauga ...
 Ciorba de gaturi de curcan Ciorba de gaturi de curcan
Se pun la fiert intr-o cratita de 5 litri gaturile.Se curata, spala si se taie legumele astfel.- cartoful cuburi - morcovul semirondele- ceapa verde felii de 5 mm- ardeiul gras se taie fidea- patrunjelul se toacaSe verifica si se indeparteaza spuma ...
 Ciorba sanatoasa preparata la rece Ciorba sanatoasa preparata la rece
Legumele se spala si se dau pe razatoare,ceapa si usturoiul se toaca marunt.Verdeata se spala si se toaca si ea marunt.Toate legumele si verdeturile se lasa la macerat in bors 6-8 ore,dupa care se adauga 1-1,5 l apa (in functie de cat de acra doriti ...
 CIORBA DE LOBODA CIORBA DE LOBODA
Loboda se spala foarte bine in cateva ape,se zvanta si mai apoi se rup frunzele si varfurile fragede.Se pun la fiert impreuna cu ceapa tocata marunt, morcovul, albitura,telina taiate cubulete si optional cubulete de cartofi.Cand sunt aproape fierte ...
 Ciorba de untisor Ciorba de untisor
Alege untisorul, il speli si pastrezi numai frunzele pe care le pui la fiert in apa cu sare.Strecori untisorul si il toci fin.Pastrezi zeama ramasa, iar separat calesti ceapa verde taiata marunt,pui zeama in care a fiert untisorul si fierbi din ...
 Supa de dovlecel Supa de dovlecel
Se curata dovlecelul, se rade si se sareaza, lasandu-se asa pana calim ceapa, rosiile si ardeiul.Adaugam apa necesara, sare si vegeta si dovlecelul razuit. Lasam sa fiarba si adaugam mararul verde.Cind sunt fierte toate legumele, adaugam 1/2 l lapte ...
 Ciorba de cartofi dreasa cu smantana Ciorba de cartofi dreasa cu smantana
1. Punem 4 l apa la fiert cu putina sare, cand apa incepe sa fiarba adaugam ceapa tocata marunt; morcovul, telina si pastarnacul date prin razatoarea mare;2. Lasam sa dea in cateva clocote, dupa care adaugam si rosiile taiate cubulete;3. Taiem ...
 Bors de miel cu loboda rosie Bors de miel cu loboda rosie
Se transeaza carnea si se pune la firt .Se spumeaza cu atentie si se continua fierberea.ceapa se curata se spala si se toaca marunt.morcovul spalat, curatat si tocat marunt.ardeiul se spala si se taie cubulete.dupa ce carnea a fost spumata se adauga ...
 Ciorba de miel Ciorba de miel
-se fierbe carnea de miel,(eu am fiert0o la oala cu presiune)dupa ce a fiert, adaugam legumele radacinoase ,maruntite sau date pe razatoare si le fierbem si pe ele cam 15-20 de minute(la oala cu presiune sunt gata in 6 minute ).Carnea o scoatem,o ...
 ciorba  de miel (reteta traditionala) ciorba de miel (reteta traditionala)
se tine carnea o jumatate de ora in apa rece ca sa iasa sangele, dupa care se spala cu apa calda. se pune la fiert , se aduna spuma cand da in fiert dupa care sepune ceapa verde taiata marunt si se lasa sa fiarba.in alt vas se fierb matele dupa ce ...
Filtreaza retetele
Tara:
 
Sterge Filtru:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Supe, Ciorbe, Borsuri cu ceapa verde - Pagina 4
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z