SiteDeBucate » Supe, Ciorbe, Borsuri

Retete Supe, Ciorbe, Borsuri cu ceapa verde

 Supa crema cu mazare Supa crema cu mazare
Fierbi cuburile de concentrat in apa, pana se dizolva. Cureti dovleceii, ceapa si mazarea. Tai ceapa marunt, iar dovleceii in cubulete.Inabusi in unt topit, timp de 3 minute, ceapa si dovleceii, acoperind vasul.Torni supa fierbinte, adaugi mazarea si ...
 Supa de conopida Supa de conopida
Desfaceti conopida in buchetele si curatati celelalte legume, apoi spalati-le si taiati-le in cubulete. Caliti toate acestea in ulei la foc iute, apoi dupa 5-6 minute adaugati 4 l apa. Lasati sa fiarba la foc mic circa 30 de minute. La final, ...
 Supa de mazare Supa de mazare
Fierbeti in 2 l apa mazarea, salata, ceapa si celelalte legume proaspete sau uscate). Luati vasul de pe foc si lasati-l putin la racit, apoi pasati supa prin sita metalica. Condimentati supa -crema obtinuta si serviti-o calda cu crutoane si cu 1 ...
 Bors de stevie Bors de stevie
Ceapa verde se curata , se spala si se toaca marunt. Morcovii si telina se dau pe razatoarea mare si se pun la calit impreuna cu ceapa in putin ulei. Se adauga apa si se lasa la fiert.Stevia se spala bine, se toaca  si se pune in oala . Spre ...
 Ciorba de legume cu iaurt Ciorba de legume cu iaurt
Toate legumele se curata , se spala si se toaca.Se pun in apa rece la fiert. Cand sunt aproape fierte se adauga borsul fiert inainte, pasta de tomate si se potriveste gustul cu vegeta si piper. Se mai lasa sa fiarba la foc mic pana cand s-au fiert ...
 Bors de dovlecei Bors de dovlecei
Cureti zarzavatul, il tai marunt si-l pui la fiert in apa rece cu sare. Intre timp, cureti si tai dovleceii cuburi, pe care le adaugi in oala dupa ce au fiert zarzavaturile. Lasi sa fiarba si aproape de final, pui sucul de rosii sau rosii in bulion ...
 Ciorba de salata verde Ciorba de salata verde
Speli cele 4 salate foarte bine si la fel procedezi si cu usturoiul si cu ceapa verde. Intr-o oala de 2 I pui slanina la prajit, taiata patratele mici. Lasi bucatelele de slanina sa se rumeneasca frumos. Adaugi ceapa si usturoiul tocate marunt si le ...
 Ciorba de sfecla Ciorba de sfecla
Tai ceapa, radacina de patrunjel si morcovii marunt si le pui sa fiarba toate in apa cu sare si cateva boabe de ienibahar. Dai sfecla prin razatoarea mare si o pui in oala peste zarzavat. Potrivesti gustul de sare si mai lasi pe foc pana se inmoaie ...
 Ciorbita cu legume Ciorbita cu legume
Cureti toate legumele si le tai marunt sau le razi, dupa preferinta. Calesti morcovii si telina in ulei, stingi cu 3 litri de apa si lasi sa fiarba la foc potrivit. Cand incepe sa clocoteasca, adaugi ceapa si usturoiul, ardeiul si potrivesti gustul ...
 Supa de cartofi noi cu branza Supa de cartofi noi cu branza
Speli cartofii noi, ii tai cubulete si ii pui sa fiarba in 500 ml apa.Cand sunt fierti, ii scurgi de apa, iar pe aceasta o pastrezi.Separat, calesti in unt ceapa verde tocata foarte marunt, impreuna cu ardeiul taiat si el foarte marunt.Adaugi apoi ...
 Bors de legume Bors de legume
Intr-o oala pui la fiert 2 l de apa cu 1 lingurita de concentrat de legume. Cand fierbe apa, adaugi morcovul, telina si radacina de patrunjel curatate si taiate marunt. Cand sunt aproape fierte, adaugi cartofii, ceapa verde si ardeiul, taiate ca ...
 Bors de leurda Bors de leurda
Cartofii se curata, se taie cuburi si se fierb in apa fara sare 10-15 minute. Se adauga apoi leurda taiata marunt si ceapa tocata. Se mai lasa pe foc 15 minute. Dupa aceea se acreste cu bors si se condimenteaza dupa gust cu sare si piper. Cand incepe ...
 Ciorba de salata cu crutoane de ou Ciorba de salata cu crutoane de ou
Ceapa se curata, se spala si se toaca marunt. Se caleste in putin ulei, pana devine aurie, apoi se adauga salata bine spalata si taiata fideluta. Se mai lasa pe foc 2-3 minute, apoi se stinge cu un litru de apa si se lasa la fiert circa 10 minute. Se ...
 Bors cu de toate Bors cu de toate
Calesc usor ceapa, adaug legumele date pe robot, le calesc 2-3 minute impreuna, adaug zeama in care a fiert spanacul,le las sa fiarba. Adaug loboda si leusteanul taiate marunt. Cand legumele sunt fierte,condimentez, acresc dupa gust, presar cu ...
 Bors de gaina cu loboda Bors de gaina cu loboda
Aluatul de taitei:Oul impreuna cu praful de sare si faina se amesteca si se framanta bine.Am folosit ou de tara si taiteii au iesit o culoare galbuie ,frumoasa foc...Se intinde o foaie subtire,se ruleaza si se taie fasii subtiri sau mai groase in ...
 Ciorba de vara Ciorba de vara
1. Cartofii si dovlecelul se taie cuburi potrivite, morcovii, albitura si ½ din sfecla se dau prin razatoarea mare iar restul de sfecla se taie si ea cubulete. 2 .Ceapa si ardeii se toaca marunt, se caleste ceapa in putin ulei, se adauga apoi pe ...
 Ciorba de praz acrita cu zeama de lamaie Ciorba de praz acrita cu zeama de lamaie
Curatam prazul, il spalam , il scurgem de apa apoi il taiem rondele pe care le taiem apoi in doua.Curatam si ceapa verde si usturoiul si le taiem marunt.Morcovul curatat il dam pe razatoarea cu gauri mici.In doua linguri de ulei calim putin morcovul ...
 Zama acra din spinare de porc afumata Zama acra din spinare de porc afumata
Aceasta reteta e veche de cand lumea .E o ciorba consistenta si in acelasi timp racoroasa.E o ciorba in care se combina iarna cu primavara si iese o vara racoroasa.Iar de laptele de oaie ce sa zic...el face savoarea si gustul unei ciorbe ...
 Ciorba ardeleneasca de gulii Ciorba ardeleneasca de gulii
Guliile se curata si se taie julien( putin mai mare).Zarzavatul si ceapa se curata si se taie marunt.1/2 de morcov se rade pe razatoarea cu gauri mici si se caleste cu o lingura cu ulei, impreuna cu ceapa verde.In oala se adauga 4 l apa peste ...
 Ciorba de cartofi Ciorba de cartofi
Se spala legumele si se usuca.Ceapa si morcovul se curata de coaja si taie marunt(eu am dat morcovul pe razatoare).Ardeiul se curata de seminte si se taie in cuburi,telina o taiem marunt .In oala in care o sa preparam ciorba ,adaugam o lingura de ...
Filtreaza retetele
Tara:
 
Sterge Filtru:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Supe, Ciorbe, Borsuri cu ceapa verde - Pagina 3
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z