SiteDeBucate » Supe, Ciorbe, Borsuri

Retete Supe, Ciorbe, Borsuri cu cascaval

 Supa de rosii cu orez Supa de rosii cu orez
Speli rosiile si le tai in felii. Cureti si toci marunt ceapa. Pui la incalzit apa.Topesti untul in oala pentru supa. Calesti ceapa si feliile de rosii, apoi stingi cu apa fierbinte si continui fierberea timp de 10-15 minute.Intre timp, alegi si ...
 Supa cu figurine de ou Supa cu figurine de ou
Pentru figurine, bati ouale cu laptele si cu un praf de sare. Torni compozitia obtinuta intr-o punga specials pentru congelator (este mai rezistenta) si o asezi apoi intr-un vas in care ai turnat, in prealabil, apa fierbinte. Lasi circa 25 de minute ...
 Supa de ceapa Supa de ceapa
Se pun untul, uleiul si zaharul intr-o cratita sau oala incapatoare, pe foc. Cand se infierbanta, se adauga ceapa taiata rondele subtiri si se caleste, la foc potrivit, amestecand din cand in cand, pana capata o culoare galbuie.Se adauga supa, se ...
 Supa de cartofi noi cu branza Supa de cartofi noi cu branza
Speli cartofii noi, ii tai cubulete si ii pui sa fiarba in 500 ml apa.Cand sunt fierti, ii scurgi de apa, iar pe aceasta o pastrezi.Separat, calesti in unt ceapa verde tocata foarte marunt, impreuna cu ardeiul taiat si el foarte marunt.Adaugi apoi ...
 Ciorba de praz acrita cu zeama de lamaie Ciorba de praz acrita cu zeama de lamaie
Curatam prazul, il spalam , il scurgem de apa apoi il taiem rondele pe care le taiem apoi in doua.Curatam si ceapa verde si usturoiul si le taiem marunt.Morcovul curatat il dam pe razatoarea cu gauri mici.In doua linguri de ulei calim putin morcovul ...
 Ciorbita de pui cu galuste imperiale Ciorbita de pui cu galuste imperiale
Se pune carne la fiert,iar cand este fiarta pe jumatate se adauga legumele taiate cubulete(sau cum doriti) si se lasa la fiert.Galustele: Ouale se bat impreuna cu cascavalul,se adauga untul moale,faina si grisul(amestecate in prealabil) si se ...
 Supa de rosii cu galuste imperiale Supa de rosii cu galuste imperiale
Galuste:Se amesteca ouale cu cascavalul, apoi se adauga untul, se amesteca bine si, la sfarsit, se adauga faina impreuna cu grisul. Ca masura, in lipsa unui cantar de bucatarie, 1 lingura cu varf de faina/gris are aproximativ 25g.Se potriveste de ...
 Supa frantuzeasca de ceapa Supa frantuzeasca de ceapa
Ceapa se curata,se taie rondele,marund,cum doriti sa o eveti in supa. Uleiul se incinge si ceapa se prajeste usor,pina prinde culoare. (eu aici pun si 1lingurita zahar si las sa se caramelizeze,impreuna cu ceapa.) Se stinge cu otet sau zeama de ...
 Supa de rosii cu orez Supa de rosii cu orez
Rosiile se spala si se taie felii; ceapa se curata si se toaca marunt. Se pune la topit untul, se caleste ceapa si feliile de rosii apoi se stinge totul cu apa fierbinte si se continua fierberea timp de 15 minute. Se paseaza supa prin sita si se da ...
 Supa de ceapa cu cascaval Supa de ceapa cu cascaval
Se curata ceapa, se taie rondele si se rumeneste cu untul sau margarina intr-un vas termorezistent timp de 8 minute la putere maxima.Se adauga apoi faina, frecata bine sa nu existe cocoloase, se toarna zeama de carne. se pune capacul pe vas si se ...
 Supa crema de legume Supa crema de legume
Legumele se fierb intr-un litru si 1/2 de apa apoi se strecoara.Se paseaza toate (, inafara de ceapa care se da deoparte)cu unt,cascaval ras,smantana si ou batut.Se adauga la supa acest piure de legume.Se da intr-un clocot si se serveste calda cu ...
 Supa crema de rosii Supa crema de rosii
Se toaca ceapa si se caleste usor in unt. Se adauga rosiile taiate felii, putina apa si se fierb impreuna 10-15 minute, dupa care se ia oala deoparte si se trece amestecul prin sita. Separat se fierbe orezul in apa si cind este gata se scurge si se ...
12
Filtreaza retetele
Tara:
 
Sterge Filtru:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Supe, Ciorbe, Borsuri cu cascaval - Pagina 2
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z