SiteDeBucate » Supe, Ciorbe, Borsuri

Retete Supe, Ciorbe, Borsuri cu busuioc

 Supa crema de bostan Supa crema de bostan
 Se taie bostanul în cuburi mici, se caleste în uleiul încins timp de 2-3 minute, apoi se adauga la calit si restul legumelor taiate cuburi si usturoiul la fel pentru înca 5 minute. Apoi se toarna apa deasupra si ...
 Supa de rosii Supa de rosii
Ceapa si usturoiul se calesc in putin unt. Se pun rosiile, bulionul, zaharul, cimbrul si se lasa pe foc timp de un sfert de ora. Se amesteca din cand in cand, se ia de pe foc si se mai lasa putin sa se raceasca. Totul se pune intr-un vas inalt de ...
 Supa de busuioc Supa de busuioc
Rosiile se oparesc cu tot cu coaja si apoi se curata. Se taie in cubulete. Cartofii se spala, se curata si se taie si ei in cubulete. Apa se pune la fiert cu piper si sare. Cand incepe sa dea in fiert se pun rosiile, cartofii si fasolea. Se mai ...
 Ciorba de legume Ciorba de legume
Fasolea se spala si se lasa la inmuiat pentru o noapte. A doua zi se pune la fiert in apa in care a stat. Se fierbe la foc mic 1 ora si 15 minute.Intre timp, se curata varza si se taie fasii late de 3 cm. Intr-o oala se topeste slanina taiata ...
 Ciorba cu scaririca afumata Ciorba cu scaririca afumata
Cureti morcovul, il dai pe razatoarea mica si il calesti in ulei pana se inmoaie, adaugi busuiocul, scaricica si aproximativ 3 I de apa. Lasi sa fiarba 10-15 minute, nu mai mult, pentru ca scaricica este afumata si fierbe repede. Infierbanti laptele ...
 Supa crema de morcovi Supa crema de morcovi
Speli si tai marunt legumele. Le pui la fiert intr-o oala mai mare cu apa, sare si ulei, pana se sfarama. Cand toate legumele sunt fierte, le scoti si le muti intr-un castron (exceptand ceapa, care se arunca), unde le pasezi pana obtii o crema.Adaugi ...
 Supa de pui cu ciuperci Supa de pui cu ciuperci
Se pun la fiert ciupercile, curatate si taiate felii, in apa cu sare si se fierb circa 15 minute.Pieptul de pui se caleste in uleiul incins aproximativ 3 minute dupa care se scoate si in acelasi ulei se caleste ceapa taiata foarte marunt. Se adauga ...
 supa de rosi  cu crutoane aromate supa de rosi cu crutoane aromate
intr-o olita de 2,5 litri se pune uleiul,zarzavatul curatat ,spalat,si maruntit, inclusiv tijele de telina + orezul, se inabuse 1-2 minute ,se adauga apa si un praf de sare si se lasa la fiert pt 30 minrosile se dezpieliteaza se pun in aparatul de ...
 Supa crema de legume Supa crema de legume
Legumele se curata, se spala si se taie in bucati mari. Punem intr-o oala 2 L de apa, adaugam legumele, punem sare si piper si lasam sa fiarba cam 30’(pana sunt fierte).Scoatem legumele si le pasam, strecuram supa ramasa. Amestecam pasta de legume ...
 Supa crema de rosii Supa crema de rosii
Rosiile, taiate felioare, se fierb cu zarzavatul de supa (ceapa, morcov, patrunjel, pastarnac, telina) si cu semintele de coriandru, apoi zeama se strecoara, zarzavatul si rosiile se dau prin sita si se adauga in supa. Se face putin rantas (din ...
 Supa crema de rosii Supa crema de rosii
Se decojesc rosiile. Se scot si semintele si se pun impreuna cu pielitele de la rosii la fiert in 2 litri de apa, pentru aproximativ 30 minute.Se strecoara apoi apa si se asaza deoparte pentru a fi pusa peste crema de legume. Separat, intr-o cratita, ...
 SUPA DE ROSII SUPA DE ROSII
Se toaca zarzavatul cubulete si usturoiul marunt, se caleste in oala cu uleiul cateva secunde.Se adauga 2 cani de apa,sarea si piperul si se lasa sa dea cateva clocote,apoi se adauga sucul de rosii si se lasa sa fiarba 20 de min.Cand se ia de pe foc ...
 Ciorba de perisoare de curcan Ciorba de perisoare de curcan
Este varianta mai usoare a ciorbei de perisoare clasice, din amestec de porc si vita, dar cu nimic mai putin gustoasa. Iar perisoarele, veti vedea, nu sunt fierte, ci… coapte. Porniti cuptorul. Intr-un bol mare amestecati carnea, ...
 Supa crema de rosii Supa crema de rosii
Este o supa care se face la foc mic, dar asa poti fi sigura ca toate aromele raman si se intrepatrund. Serviti-o cu paine cu usturoi si branza la gratar. Cele mai bune rosii pentru supa sunt rosiile-prunisoare. Incinge o tigaie mare, adauga ...
 Supa minestrone Supa minestrone
O supa clasica a bucatariei italiene. Pastele prefer sa le fierb separat si, pentru a le pastra al dente, le adaug in fiecare bol in momentul servirii. Puneti fasolea la blender impreuna cu o cana din supa de pui si transformati-o intr-un piure. ...
12
Filtreaza retetele
Tara:
 
Sterge Filtru:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Supe, Ciorbe, Borsuri cu busuioc - Pagina 2
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z