SiteDeBucate » Supe, Ciorbe, Borsuri

Retete Supe, Ciorbe, Borsuri cu ardei iute

 Zama de cartofi cu carnati afumat si moare de varza Zama de cartofi cu carnati afumat si moare de varza
Curatam si apoi spalam toate legumele.Le taiem apoi le punem intr-o oala cu putin ulei si le sotam putin.Acoperim cu apa si lasam sa fiarba.Carnatul il taiem felii subtiri si il adaugam in ciorba sa fiarba la foc mic. Adaugam cimbru si sare cand sunt ...
 Ciorba de cartofi cu carnati si galuste Ciorba de cartofi cu carnati si galuste
Se toaca ceapa marunt si se pune la foc impreuna cu carnaciorii si cartofii taiati cubulete.Cand s-a inmuiat ceapa si s-au rumenit carnaciorii se adauga boiaua si se stinge imediat cu apa.Se mai adauga apa ,aprox 4 litri si se lasa sa fiarba aprox ...
 Ciorba din teci galbene de fasole Ciorba din teci galbene de fasole
Ceapa se taie pestisori,morcovul in forma de pana ,se calesc putin dupa care se adauga tecile date in citeva clocote mai inainte si rosiile razuite. Se adauga zeama in care au fiert tecile,sare dupa gust.Se serveste cada sau rece cu cimbru ,ardei ...
 Ciorba de perisoare. Ciorba de perisoare.
Ceapa taiata marunt, morcovul si telina trecute prin razatoare, ardeii taiati feliute se calesc cu 3 linguri ulei si cu un praf de sare cateva minute. Se umple cu apa si se fierbe pana se inmoaie legumele. Se adauga cartofii taiati in cubulete mici. ...
 Ciorba de burta Ciorba de burta
Rasolul de vita se spala bine si se pune pe fundul unei oale,dupa care punem burta de vita,o lingura de sare si apa cit sa acopere bine oasele si burta. Se pune la fiert la foc mic pina se desprinde carnea de os. Se scot oasele,se ia carnea de pe ele ...
 Ciorba de peste Ciorba de peste
Ceapa se taie cubulete si se caleste in ulei pana se inmoaie putin. Se adauga ardeiul(gras si iute) taiat tot cubulete peste care se adauga restul de zarzavat pana ce uleiul capata putina culoare, mai ales de la morcov.Se stinge cu trei litri de ...
 Ciorba de afumatura Ciorba de afumatura
Se spala ciolanul si se pune la fiert in 2-2,5 l apa rece. Se fierbe incet pana cand carnea se inmoaie. Apoi se scoate ciolanul, zeama se pastreaza. Carnea se lasa sa se raceasca, se scoate osul si se taie bucati mici. Ceapa taiata marunt se ...
 Bors de fasole galbena Bors de fasole galbena
Preparare : punem intr-un vas inalt uleiul la incins si cand este incins adaugam ceapa taiata cubulete si morcovii si lasam sa se caleasca cateva minute. Daca doriti puteti sa adaugati si o tija de telina verde taiata cubulete, eu nu am pus ca am ...
 Ciorba de peste Ciorba de peste
Se caleste ceapa, telina si morcovii pina incep sa se imoaie, se toarna apa incalzita in prealabil,se adauga cartofii taiatii cubulete.Cand sint aproape fierte, se pune pestele taiat bucati, zeama de varza, otetul. Inainte de a se lua de pe foc, se ...
 Ciorba de burta Ciorba de burta
Daca nu avem burta prefiarta, atunci curatam burta bine si o punem la fiert cu o ceapa si putina sare, timp de aproximativ 4 ore.In alta oala punem oasele de vita la fiert cu putina sare - se fierbe cca 2 ore.Intre timp curatam zarzavaturile si dam ...
 Zama gulas (Gulyas Leves) Zama gulas (Gulyas Leves)
Este varianta de gulas pe care o servim la felul I.Intr-o oala se fierb oasele si se spumeaza de cateva ori. Se adauga zarzavatul intreg si se continua fierberea pana carnea se desprinde de pe oase. Se scot oasele si legumele din oala.In timp ce ...
 Supa de pui si ou Supa de pui si ou
oul se sparge int-o farfurie se fierbe in apa cu putin otet pana se coaguleaza albusul(aproximativ 2 minute). Separat se trag in baie de ulei incins (aproximativ 1 minut)pieptul de pui,ciupercile taiate feliute, prazul taiat rondele,brocoli desfacut ...
 Supa-crema ecologica cu crutoane Supa-crema ecologica cu crutoane
Fiind in perioada postului m-am gandit sa pregatesc ceva rapid, usor si sanatos...Uitandu-ma prin frigider sa vad ce pot pregati pentru astazi mi-a venit ideea sa prepar o supita, iar aceasta supa-crema verde a iesit delicioasa si v-o recomand cu ...
 Supa de legume pasate cu porumb Supa de legume pasate cu porumb
Se curata toate legumele, se spala si se pun la fiert intr-o oala.Dupa ce s-au fiert ,pastram apa in care au fiert si le bagam la blender sa le pasam.Adaugam o ceasca de lichid in care au fiert legumele si mai pasam,ca sa devina mai fluid ...
 Supa crema de dovleac Supa crema de dovleac
Dovleacul se firbe, se scurge de apa si se da prin blender(mixer) sau se paseaza pana devine o pasta. Dovleacul pasat se amesteca cu apa in care a fiert, se adauga delikat-ul, gogosarii taiati felii subtiri, ghimbir, scortisoara, nucsoara, sarea, ...
 Supa de pui cu cartofi dulci si varza kale Supa de pui cu cartofi dulci si varza kale
Este o supa consistenta, numai buna pentru sezonul rece care tocmai incepe. Varza Kale este un super-aliment, plina de nutrienti, o adevarata hrana pentru creier. Cantitatile sunt pentru sase portii. Sarati carnea si puneti-o deoparte cat ...
123
Filtreaza retetele
Tara:
 
Sterge Filtru:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Supe, Ciorbe, Borsuri cu ardei iute - Pagina 3
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z