SiteDeBucate » Supe, Ciorbe, Borsuri

Retete Supe, Ciorbe, Borsuri cu ardei gras

 Ciorba de fasole cu ciolan afumat Ciorba de fasole cu ciolan afumat
Alegem fasolea si o punem la inmuiat in apa rece de seara. Spalam ciolanul si il taiem cubulete,sau feliute sau cum doreste fiecare.Se pune la fiert intr-o oala cu apa. Ceapa,ardeiul,morcovul si telina se taie cubulete.Cand ciolanul aproape a fiert ...
 Supa crema de legume cu dovleac Supa crema de legume cu dovleac
Se curata toate legumele, se spala si se taie cubulete. Se pun toate la fiert in apa cat sa fie acoperite. Se picura si putin ulei. Cand sunt bine fierte se strecoara de zeama, fara ca aceasta sa se arunce.  Legumele se paseaza la robot si ...
 Ciorba cu perisoare din piept de pui Ciorba cu perisoare din piept de pui
Ceapa, ardeiul si morcovul se toaca marunt si se calesc in ulei, apoi se pune apa, orezul si delikatul. Cand incepe sa fiarba se adauga perisoarele facute din: carne, putin orez si putin delikat. Cand ciorba este fiarta se adauga bors magic dupa ...
 Bors de peste Bors de peste
Se toaca ceapa marunt, morcovul se da prin razatoarea mare, telina la fel, ardeiul se taie fideluta si toate se pun la fiert in apa rece. Se pune ulei si se lasa sa fiarba pana cand zarzavatul e fiert pe jumatate. Se pune apoi orezul si sucul de ...
 Supa de galuste cu carne de pui Supa de galuste cu carne de pui
Se pune puiul la fiert, se adauga legumele tocate si se lasa sa fiarba. Se freaca uleiul cu ouale si apoi se adauga grisul putin cite putin (in ploaie) amestecind mereu cu lingura. Se obtine o pasta care trebuie sa aiba consistenta unei smantane ...
 Ciorba de fasole Ciorba de fasole
Fasolea se spala bine si se pune la fiert cu apa rece (cam....4L) Dupa ce da in clocot se scurge si se pune alta apa, fierbinte. Cand e fiarta aproape de tot, (se mai completeaza cu apa fierbinte) se scoate cu un polonic o parte din ea si se face o ...
 Supa greceasca de pastrav cu masline si feta Supa greceasca de pastrav cu masline si feta
Pasul 1: Se taie ceapa, ardeii, rosiile si cozile de ceapa verde si se pun la fiert. Se pune intr-o oala apa la fiert si cand da in clocot, se adauga legumele si se tin la foc mediu timp de 10 minute.   Pasul 2: Se adauga la fiert si maslinele, ...
 Ciorba taraneasca cu afumatura Ciorba taraneasca cu afumatura
Sunculita se taie felii si se inabuseste cu ceapa rosie taiata cubulete. Se adauga tijele de telina taiate rondele subtiri si se mai lasa putin la inmuiat. Restul legumelor se curata, se spala si se taie. Se adauga o cescuta de apa calda. Cand incepe ...
 Ciorba cu iz american Ciorba cu iz american
puiul se portioneaza si se fierbe in apa cu sare circa 20 minute. separat se caleste in ulei ceapa tocata marunt,morcovul dat pe razatoare,ardeiul gras taiat fasii si vanata taiata rondele.se lasa circa 5 minute cat sa le patrunda uleiul,se adauga ...
 Bors de peste Bors de peste
Va povesteam in reteta - ceapa umpluta cu  icre de crap    despre Conul Costache Labusca- om al Deltei si mare amator de mancaruri pescaresti. Iata ce stia  acesta  despre borsul de peste:     " Cand ...
 Ciorbita de pui cu smantana Ciorbita de pui cu smantana
Se taie pieptul de pui cubulete mici si se pune la fiert in apa, cand pieptul de pui sa fiert si ati luat si spuma de deasupra, se pun legumele taiate marunt in oala, se adauga ulei, sare, piper, si se mai lasa sa dea cateva clocote se adauga si ...
 Ciorbita de pui a la grec Ciorbita de pui a la grec
Se pun pulpele la fiert in apa,se inspumeaza, separat se taie legumele, morcovul dat pe razatoare si ceapa la fel, ardeiul si telina se taie cubulete mici, si cartoful tot cubulete, cand pulpele sau fiert se scot pe un fund de lemn si se taie fasii ...
 Ciorba de fasole pastai cu corcoduse Ciorba de fasole pastai cu corcoduse
Primul lucru pe care il facem este sa curatam pastaile de varfuri si codite, eventual si de atele de pe margine. Rupem pastaile in 2 sau bucati. Curatam morcovii si ii dam prin razatoare. Tocam apoi ardeiul gras si ceapa.Intr-o tigaie calim ceapa si ...
 BORS DE HRIBI BORS DE HRIBI
Pt inceput se spala legumele,se taie ca pt ciorba ( marunt ) se pun in oala la fiert, se va pune ceapa ardeiul,telina,morcovul daca folositi mazare si fasole din conserva le ve-ti pune cand sunt aproape fierte legumele celelalte , dupa ce s-au fiert ...
 Supa de linte rosie cu praz Supa de linte rosie cu praz
Puneti lintea la fiert in 2 l apa sarata in care ati pus si otetul. Curatati partea alba a prazului si taiati-o in rondele. Taiati in cubulete morcovul si ardeii grasi curatati de cotoare si seminte. Caliti prazul, ceapa taiata marunt si ardeii in ...
 Ciorba de pui cu smantana Ciorba de pui cu smantana
Ceapa se toaca foarte marunt. Telina si morcovul se dau pe razatoarea mica. Ardeii se toc si ei. Se pun aceste ingrediente la fiert intr-o cratita de 5 litri plina cu apa. De ce se pune apa multa de la inceput? Pentru ca legumele sa de-a gust in ...
 Gaspacho Gaspacho
Ardeiul gras se curata de seminte si se taie in fasii. Ceapa verde se curata si se taie in rondele. Castravetii se spala, se curata si se taie in cubulete. Se curata si usturoiul. Intr-un vas inalt se paseaza cu blenderul usturoiul, ceapa si ...
 Crema de legume cu pui Crema de legume cu pui
Curatati legumele, spalati-le bine, taiati-le in bucatele si puneti-le la fiert in 3 l apa si 1 lingurita sare grunjoasa. Fierbeti legumele 40-45 de minute, apoi scurgeti-le de apa, apa pastrati-o, dupa care pasati-le trecandule printr-o sita deasa. ...
 Ciorba de zarzavat Ciorba de zarzavat
Zarzavatul se taie marunt si se caleste in 2 linguri de ulei intr-o oala de aproximativ 2,5 litri. Se pune apa, se fierbe zarzavatul si orezul timp de o jumatate de ora. Rosiile se curata, se taie marunt si se pun la fiert cu borsul ...
 Ciorbita de porc Ciorbita de porc
Taiati carnea in bucati potrivite, spalati-o si puneti-o la fiert in 4 l apa cu 1 lingurita sare. Cand incepe sa dea in clocot, luati spuma si dupa 30 de minute puneti legumele taiate in cubulete, mai putin ceapa. Ceapa curatata, spalata si ...
1-1011-16
Filtreaza retetele
Tara:
 
Sterge Filtru:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Supe, Ciorbe, Borsuri cu ardei gras - Pagina 6
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z