SiteDeBucate » Supe, Ciorbe, Borsuri

Retete Supe, Ciorbe, Borsuri

 Supa de curcan cu rosii si galusti de branza Supa de curcan cu rosii si galusti de branza
Bucatile de carne (coaste, aripi) se portioneaza, se spala si se dau in clocot. Se arunca apa cu spuma, se spala carnea si se pune la fiert in apa rece. Se lasa sa fiarba acoperit jumatate de ora. Intre timp se curata legumele si se taie cubulete, ...
 Ciorba cu coasta afumata si lapte batut Ciorba cu coasta afumata si lapte batut
Coasta se portioneaza si se pune la fiert. Ceapa se toaca amrunt, morcovii si telina se dau pe razatoare, apoi se pun toate la calit in putin ulei. Apoi se adauga peste carnita si se lasa sa fiarba impreuna. La jumatatea fierberii se pun si cartofii ...
 Ciorba din piept de porc Ciorba din piept de porc
 Dupa ce am curatat si spalat legumele, Se pregatesc astfel: -ceapa taiata cubulete -Morcovul taiat cubulete -gogosarii taiati cubulete - pastarnacul taiat fasii mai groase -telina taiata-n 4  Pieptul de porc se spala bine, se opareste si ...
 Ciorba de perisoare Ciorba de perisoare
Se pun legumele la fiert, morcovul si pastarnacul date prin razatoare, ceapa si ardeiul tocate marunt. intre timp facem perisoarele: amestecam carnea cu painea inmuiata ,punem orezul spalat,oul,smantana,sarea, piperul,parunjelul,si ceapa ramasa. ...
 Ciorba radauteana Ciorba radauteana
Pieptul de pui se pune intr-o oala cu apa la fiert.Cand fierbe se ia spuma si se scoate pieptul de pui,care se taie bucati.Ceapa se toaca marunt,ardeiul si morcovul cubulete si se pun toate in oala inclusiv carnea.Cand au fiert legumele se adauga ...
 Ciorba de conopida Ciorba de conopida
se pune carnea la fiert si se spumeaza pana nu mai scoate spuma deloc. acum se adauga o parte din zarzavat: ceapa intreaga si telina( e f bun si radacina de patrunjel, din pacate eu aici nu am). se lasa la fiert cam 20min, apoi se adauga si ...
 Supa de pui cu galuste Supa de pui cu galuste
Carnea se spala , se portioneaza ,se pune in oala, se acopera cu apa ,se sareaza si se lasa sa dea in cateva clocote.Se arunca prima apa ,se spala carnea si se pune la fiert in apa rece cu putina sare.Se spumeaza.Se lasa circa 30 min la fiert timp in ...
 Zupa de chimen Zupa de chimen
Se curata si se spala zarzavatul si legumele si se pun la fiert in aprox. doi litri de apa. Cand au fiert se scot cu spumiera. Se incinge uleiul, se adauga faina si chimenul, se amesteca mereu pana se rumeneste faina. Se stinge cu un pahar de apa ...
 Ciorba de perisoare Ciorba de perisoare
In carnea tocata(amestec vita+porc)am pus o mana de orez pe care l-am spalat bine si cele doua albuse batute cu putina sare si piper.Am amestecat bine compozitia dupa care am pus-o in frigider la rece. Cele 2 galbenuse le frecam cu 2 lg.de otet ...
 Ciorbita de pui Ciorbita de pui
carnea se spala bine si se pune la fiert cu putina sare intr-o oala de 3,5 litri(asa am folosit eu).se da un clocot si apoi se strecoara sau se ia spuma fara a mai fi strecurata.in acest timp am pregatit legumele(le-am spalat,curatat si apoi le-am ...
 Supa de legume cu galuste Supa de legume cu galuste
Dupa ce am curatat si spalat legumele, le pregatim astfel: ceapata taiata cubulete, ardeii taiati cubulete, morcovul taiat cubulete, telina lasata intreaga. Intr-o oala punem apa la fiert, cand a inceput sa clocoteasca punem toate legumele in apa ...
 Ciorba de varza creata simpla Ciorba de varza creata simpla
se taie ceapa marunt si ardeiul si se pun intr-o oala cu apa la fiert. se adauga si radacina si frunzele de telina, foile de dafin , si putina sare. se lasa la fiert cam 15 min apoi se adauga varza taiata marunt, morcovii rondele, marar, un pic de ...
 Ciorba de burta Ciorba de burta
Se spala bine oasele si se pun la fiert in oala cu apa.se spumuiesc,apoi se adauga burta taiata fideluta. Zarzavatul se curata si se da pe razatoarea mare si se pune la calit in ulei. Se scot oasele si se curata de eventuala carnita care se pune ...
 Ciorba de pui a la grec Ciorba de pui a la grec
am pus carnea la foc in cca 3 l apa, am lasat sa iasa spuma si am curatat-o bine. am adaugat telina si ceapa intreaga, boabele de piper si am adaugat putina sare, am lasat sa fiarba domol.cand carnea a fiert pe trei sferturi am adaugat morcovii ...
 Ciorba de fasole boabe cu ciolan afumat si tarhon(in Kukta) Ciorba de fasole boabe cu ciolan afumat si tarhon(in Kukta)
Am pus de seara fasolea la inmuiat in apa rece. Am taiat carnea afumata bucatele si am pus-o in apa rece ca mi s-a parut cam sarata.Am taiat ceapa marunt,morcovii si telina le-am ras,ardeii i-am taiat cubulete. Am pus carnea in Kukta(de 8l),am ...
 Supa de mazare cu spetzli Supa de mazare cu spetzli
Supa:   Ceapa se toaca fin si se caleste usor in cratita cu putin unt cat sa devina sticloasa.Se pune apa la fiert impreuna cu ceapa si cand clocoteste se adauga mazarea ,  se potriveste focul- sa fie domol. Se lasa la fiert pana ...
 Supa crema de dovleac Supa crema de dovleac
Dovleacul se curata si se taie cubulete. Prazul se  taie rondele si usturoiul fasiute. Se pun la calit prazul si usturoiul apoi se adauga si dovleacul si se calesc putin . se acopera cu apa dovleacul si se lasa la fiert 15-20 min pana se ...
 Ciorba de fasole cu ciolan afumat Ciorba de fasole cu ciolan afumat
Alegem fasolea si o punem la inmuiat in apa rece de seara. Spalam ciolanul si il taiem cubulete,sau feliute sau cum doreste fiecare.Se pune la fiert intr-o oala cu apa. Ceapa,ardeiul,morcovul si telina se taie cubulete.Cand ciolanul aproape a fiert ...
 Supa crema de legume cu dovleac Supa crema de legume cu dovleac
Se curata toate legumele, se spala si se taie cubulete. Se pun toate la fiert in apa cat sa fie acoperite. Se picura si putin ulei. Cand sunt bine fierte se strecoara de zeama, fara ca aceasta sa se arunce.  Legumele se paseaza la robot si ...
 Supa cu galuste Supa cu galuste
se pun legumele la fiert;se scot cand sunt gata,apoi se fac galustele dintr-un ou cu ulei si grisul, se adauga in supitza si se lasa la fiert; cand s-au fiert suficient se adauga in supitza putin ulei,se potriveste de sare,si se adauga patrunjelul. ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-7071-8081-90
Filtreaza retetele
Ingredient:
porc (127) cimbru (121) tarhon (120)
suc de rosii (117) dafin (114) mazare (113)
ceapa verde (111) boia (109) gris (108)
verdeata (101) zahar (91) iaurt (90)
ciuperci (90) fasole verde (88) praz (84)
fidea (78) carne tocata (77) conopida (71)
piept de pui (66) galbenus (60) peste (60)
gaina (60) ardei iute (56) spanac (52)
gogosar (50) dovlecei (43) loboda (41)
supa de pui (38) paste (37) patrunjel radacina (36)
cascaval (35) busuioc (35) carne de porc (31)
chimen (30) sfecla rosie (29) branza (28)
fasole boabe (28) carne de vita (27) ciolan afumat (25)
stevie (25) costita afumata (24) slanina (23)
porumb (23) pulpe de pui (23) bacon (21)
vin (21) piper boabe (19) crap (18)
taietei (18) parmezan (18) salata verde (17)
bicarbonat (16) menta (15) menta (15)
ketchup (15) broccoli (15) nucsoara (14)
coriandru (14) carnati (14) sunca (14)
untura (13) margarina (13) gulii (13)
mere (12) ghimbir (12) castraveti (12)
lapte batut (12) macris (11) vin alb (11)
hrean (11) nuca (11) curry (11)
ardei kapia (10) carne de miel (10) oregano (10)
pesmet (10) amidon (10) cuisoare (9)
carne de pasare (9) maghiran (9) scortisoara (9)
sparanghel (8) aripioare de pui (8) rozmarin (8)
pasta tomate (7) cafea (7) apa minerala (7)
ficat (7) franzela (7) carne de vitel (7)
frisca (7) mustar (7) salau (6)
portocale (6) somon (6) carne de curcan (6)
suc de lamaie (5) ienibahar (5) praf de copt (4)
varza rosie (4) malai (4) vanilie (4)
visine (4) suc de lamaie (4) leurda (4)
albus (4) sos de soia (4) feta (3)
fenicul (3) mozzarella (3) smantana dulce (3)
miere (3) drojdie proaspata (3) bagheta (3)
struguri (3) banane (2) sofran (2)
zahar vanilat (2) vin rosu (2) telemea (2)
ananas (2) ridichi (2) kaiser (2)
arpagic (2) gutui (2) melci (2)
salvie (2) susan (2) aluat (2)
file de peste (2) cirese (2) anason (2)
esenta de vanilie (1) icre (1) stafide (1)
crenvusti (1) branza topita (1) supa instant (1)
compot (1) pepene verde (1) prosciuto (1)
tortellini (1) cacao (1) drojdie uscata (1)
mozarella (1) muschi de porc (1) capsuni (1)
fulgi de ovaz (1) vinete (1) pepene galben (1)
rom (1) zahar pudra (1) castraveti murati (1)
alune (1) branza de vaci (1) caise (1)
salam (1) spaghetti (1) coaja de lamaie (1)
mac (1) sirop (1) varza de bruxelles (1)
ciocolata (1) telemea de oaie (1)
+ vezi toate
 
Tara:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Supe, Ciorbe, Borsuri - Pagina 33
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z