SiteDeBucate » Supe, Ciorbe, Borsuri

Retete Supe, Ciorbe, Borsuri

 Bors de pui Bors de pui
-Spalam pulpele de pui, le taiem in cate doua bucati si le punem la fiert. Cand se aduna spuma, o adunam cu ajutorul unei linguri. -Adaugam ceapa taiata marunt si radacinoasele date pe razatoarea mica. Lasam 15 minute sa fiarba impreuna apoi adaugam ...
 Supa imperiala Supa imperiala
-Amestecam ouale cu parmezanul ras, apoi adaugam untul. -Se inglobeaza si faina, grisul, nucsoara, sarea si piperul. -Omogenizam compozitia cu ajutorul mixerului. -Compozitia rezultata se intinde in tava tapetata cu hartie de copt. -Lasam timp de 12 ...
 Ciorba de varza cu afumatura Ciorba de varza cu afumatura
Taiem coastele in bucati potrivite le spalam si le punem la fiert.Cand sunt pe jumatate fierte adaugam ceapa taiata marunt,morcovul taiat rondele , ardeiul gras taiat cubulete si varza taiata un pic mai mare.Lasam sa fiarba la foc potrivit sub ...
 Supa de varza cu ciolan afumat Supa de varza cu ciolan afumat
Se pune la fiert ciolanul afumat . Intre timp se curata zarzavaturile si se taie bucatele mici (mai putin patrunjelul, sotului nu-i place si eu il pun intreg, apoi il arunc dupa ce e gata supica), si varza julien . Cand e aproape fiert ciolanul, se ...
 Supa de gaina cu galuste imperiale Supa de gaina cu galuste imperiale
Gaina curatata, spalata si portionata se pune la fiert in 4 litri de apa impreuna cu zarzavatul curatat si legatura de verdeata, sare si cateva boabe de piper. Se fierbe cca o ora la foc potrivit.  Ouale se bat bine impreuna cu cascavalul, sare ...
 Ciorba de burta Ciorba de burta
Se pun oasele la fiert  (se poate pune si carnita de vita la fiert cu oasele si cand a fiert se taie bucatele si se pun in ciorba)eu nu am avut si am pus numai oase dar a iesit buna, cand incep sa fiarba se spumeaza si ne ocupam de restul. ...
 Supa-crema de dovleac Supa-crema de dovleac
curatam dovleacul si cartofii si ii taiem cubulete .curatam ceapa si o tocam marunt,o punem intr-o cratita la innabusit cu putin ulei,apoi adaugam cubuletele de dovleac si cartofi si acoperim cu apa. punem capacul si lasam sa fiarba la foc mic pana ...
 Supa din rasol de vitel cu zdrente de ou Supa din rasol de vitel cu zdrente de ou
Rasolul de vitel se spala si se da in fiert pana iese toata spuma, se arunca apa si se spala bine cu apa rece, apoi se pune la fiert in 3 litri de apa cu sare si se fierbe acoperit pana se inmoaie bine carnea (vreo ora jumatate). Legumele se curata, ...
 Ciorbita de pui cu legume Ciorbita de pui cu legume
Se pune apa la fiert intr-o oala si se pune sa fiarba carnea de pui spalata . Se ia spuma ce se formeaza. Se aduga ceapa tocata marunt,morcovul tocat,ardeii sau gogosarii tocati.sa lasa sa fiarba si apoi se adauga pe rand in oala cartofii,mazarea si ...
 Ciorba de burta Ciorba de burta
Dupa ce a fost burta spalata bine o mai lasam cam 30 min in apa rece cu otet ca sa-i mai ia din miros ,dupa care o punem la fiert impreuna cu osul de vita ,dupa 30 min  adaugam si legumele curatate dar intregi , le lasam sa fiarba toate la ...
 Ciorba de puiut de la tara Ciorba de puiut de la tara
Se spala carnea bine si se curata de puf sau cotoare. Se pune la fiert intr-o oala cu apa. Se spumeaza de cate ori este nevoie Intre timp curatam ceapa, morcovii, patrunjelul si ardeii. Se taie toate marunt. Dupa ce carnea a dat cateva clocote si am ...
 Ciorba de afumatura Ciorba de afumatura
Se spala bine oasele afumate si apoi se dau intr-un clocot. Intre timp, pregatim legumele: morcovii taiati cubulete, ceapa taiata cubulete, ardeii taiati cubulete, telina taiata-n doua, cartoful taiat cubulete. Dupa ce am oparit oasele, le scoatem ...
 Ciorba de burta Ciorba de burta
Se spala burta bine, se curata daca mai este nevoie, apoi se pune in apa cu 5-6 linguri otet de seara pana a doua zi dimineata. Se pun oasele la fiert , se arunca prima apa si se lasa la fiert 3-4 ore. Dupa 2 ore se pun legumele intregi si boabele de ...
 Ciorba de cartofi cu smantana si afumatura Ciorba de cartofi cu smantana si afumatura
legumele se curata si se spala . afumatura se portioneaza , se spala si se opareste cu apa clocotita [ nu va mai fi asa sarata si nu va avea gustul prea pregnant de afumat ] ceapa si ardeiul se taie cubulete si se calesc  usor 1-2 min in ulei + ...
 Ciorba de pui (in Kukta) Ciorba de pui (in Kukta)
Am spalat bine bucatile de pui.Ceapa,ardeiul si rosiile(decojite)le-am taiam marunt,morcovii si telina le-am dat pe razatoarea mica,cartofii i-am taiat cubulete.Am pus carnea si legumele in Kukta,am adaugat apa rece cat trebuie la ...
 Ciorbita de fasole cu ciolan afumat Ciorbita de fasole cu ciolan afumat
Se pune la fiert fasolea spalata in prealabil si ciolanul afumat(fasolea rosie fierbe mai repede circa 30-40 min. cel mult).Dupa ce s-au fiert fasolea si ciolanul se trece la partea ardeleneasca a mancarii:se toaca ceapa si se pune,intr-o oala cu ...
 Bors de cartofi cu afumatura si leustean Bors de cartofi cu afumatura si leustean
- ceapa se toaca marunt - morcovelul se curata, spala si se taie cubulete mici - cartofii se curata, se spala si se taie cuburi nu foarte mici, dar nici foarte mari - legumele se pun la fiert in apa - cand apa fierbe se adauga cubuletul de Knorr, ...
 Ciorba acra mexicana Ciorba acra mexicana
- se pune apa la fiert - se adauga legumele congelate - separat se fierbe orezul - in oala mare se pun cubuletele de legume - cand totul e fiert, se adauga orezul, sare, piper, cubuletele de bors - se inchide focul, se presara patrunjel si marar si ...
 Ciorba de fasole boabe noi cu marar Ciorba de fasole boabe noi cu marar
Fasolele le spalam bine. Le punem intr-o oala cu apa la fiert ,la foc potrivit. Ceapa o curatam,o spalam si o tocam marunt. Morcovul il curatam,il spalam si il dam pe razatoarea cu ochiuri mari. Gogosarul si ardeiul il spalam si il taiem cubulete. ...
 Supa crema de rosii (reteta rapida) Supa crema de rosii (reteta rapida)
Se curatate legumele se taie dupa preferinta si se pun la fiertt in 2 l apa. Cand sunt gata legumele, se lasa un pic sa sa raceasca si se pun la blender . Crema obtinuta se pune iarasi la fiert se adauga sucul de rosii, foaia de dafin, codiandru ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-7071-8081-90
Filtreaza retetele
Ingredient:
porc (127) cimbru (121) tarhon (120)
suc de rosii (117) dafin (114) mazare (113)
ceapa verde (111) boia (109) gris (108)
verdeata (101) zahar (91) ciuperci (90)
iaurt (90) fasole verde (88) praz (84)
fidea (78) carne tocata (77) conopida (71)
piept de pui (66) peste (60) gaina (60)
galbenus (60) ardei iute (56) spanac (52)
gogosar (50) dovlecei (43) loboda (41)
supa de pui (38) paste (37) patrunjel radacina (36)
busuioc (35) cascaval (35) carne de porc (31)
chimen (30) sfecla rosie (29) fasole boabe (28)
branza (28) carne de vita (27) stevie (25)
ciolan afumat (25) costita afumata (24) pulpe de pui (23)
slanina (23) porumb (23) vin (21)
bacon (21) piper boabe (19) parmezan (18)
crap (18) taietei (18) salata verde (17)
bicarbonat (16) broccoli (15) menta (15)
menta (15) ketchup (15) carnati (14)
coriandru (14) sunca (14) nucsoara (14)
margarina (13) gulii (13) untura (13)
mere (12) castraveti (12) ghimbir (12)
lapte batut (12) macris (11) vin alb (11)
hrean (11) nuca (11) curry (11)
carne de miel (10) oregano (10) pesmet (10)
amidon (10) ardei kapia (10) scortisoara (9)
cuisoare (9) maghiran (9) carne de pasare (9)
sparanghel (8) aripioare de pui (8) rozmarin (8)
carne de vitel (7) frisca (7) mustar (7)
pasta tomate (7) cafea (7) apa minerala (7)
ficat (7) franzela (7) somon (6)
carne de curcan (6) salau (6) portocale (6)
ienibahar (5) suc de lamaie (5) suc de lamaie (4)
leurda (4) albus (4) sos de soia (4)
praf de copt (4) varza rosie (4) malai (4)
vanilie (4) visine (4) smantana dulce (3)
miere (3) drojdie proaspata (3) bagheta (3)
struguri (3) feta (3) fenicul (3)
mozzarella (3) arpagic (2) gutui (2)
melci (2) salvie (2) susan (2)
aluat (2) file de peste (2) anason (2)
cirese (2) banane (2) sofran (2)
zahar vanilat (2) vin rosu (2) telemea (2)
ananas (2) ridichi (2) kaiser (2)
zahar pudra (1) castraveti murati (1) alune (1)
branza de vaci (1) caise (1) salam (1)
coaja de lamaie (1) spaghetti (1) mac (1)
sirop (1) varza de bruxelles (1) ciocolata (1)
telemea de oaie (1) esenta de vanilie (1) icre (1)
stafide (1) crenvusti (1) branza topita (1)
supa instant (1) compot (1) pepene verde (1)
prosciuto (1) tortellini (1) cacao (1)
drojdie uscata (1) muschi de porc (1) mozarella (1)
capsuni (1) pepene galben (1) fulgi de ovaz (1)
vinete (1) rom (1)
+ vezi toate
 
Tara:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Supe, Ciorbe, Borsuri - Pagina 32
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z