SiteDeBucate » Supe, Ciorbe, Borsuri

Retete Supe, Ciorbe, Borsuri

Supa-crema Excelsior
Se curat si se spala spranghelul dupa care se taie in bucati potrivite, dupa care se pune la foc in 0,5 l apa.Odata inmuiat se baga la blender se adauga la supa de arpacas zeama si piureul de sparanghel si se fierbe 10 min la foc mic. ...
Supa crema de macris
Se spala si se curat macrisul dupa care se caleste in uleiul incins, dupa care se toarna supa de carne clocotita.Se las la fiert 20 min. ...
Supa de mere
Se curata merele de coaja si de samburi, se taie felii si se pun la fiert in 2l de apa cu sare ...
Supa crema englezeasca
Zarzavatul curatat, spalat si taiat rondele se soteaza in 30 g unt. Se drege supa de mazare luata de pe foc cu smanatana si galbenusurile batute. ...
Supa crema Balzac
La supa crema de arpacas se adauga 250 g telina care a fost facuta piure.Prazul si restul de telina taiate in bucati potrivite se sotaza in 40 g de unt. ...
Supa Westfalia
Se fierbe inabusit ceapa taiata marunt, in margarina si putina apa.Se adauga restul de apa, prunele uscate, zahar dupa gust si se fierb cca 20 minute. ...
Supa Julienne
Este o supa care se pregateste cu legume de sezon. Legumele spalate, curatate si taiate marunt, se fierb in putina pa cu margarina. ...
Supa Ambasador din legume
Se pune la inmuiat mazarea, se scurge de apa si se pune la fiert impreuna cu ceapa in pa rece, la foc mic. ...
Supa de napi
Se pun la fiert in apa rece, la foc slab, legumele taiate si painea, timp de 1 ora si jumatate. ...
Supa Camaro
Puiul se pune la fiert, cand este gata se adauga patrunjelul si hasmatuchiul taiat marunt si ceapa intreaga.Dupa o jumatate de ora se adauga orezul. ...
 Supa de linte Supa de linte
-se spala lintea -apa se pune la fiert, cand clocoteste se adauga sarea, uleiul si lintea - se fierbe in jur de 20 min -dupa 20 de minute de fiert se adauga ceapa taiata, usturoiul si condimentele. -se fierbe pana se inmoaie lintea. ...
 Bors moldovenesc acru Bors moldovenesc acru
Carnea se pune la fiert si se spumuieste de cate ori este nevoie. Se sareaza mai putin decat este necesar,potrivindu-se dupa gust in timpul fiertului. Se va pune de la inceput o cantitate mai mare de apa,aceasta scazand in timpul fiertului.Se fierbe ...
 Ciorba de porc cu smantana si usturoi Ciorba de porc cu smantana si usturoi
Carnea se taie fasii subtiri si se pune la fiert. Ceapa se toaca marunt si se caleste in putin ulei. Se adauga carnea fiarta, ardeiul iute tocat si trei litri de apa. Se adauga apoi morcovul dat pe razatoarea cu gauri mici, gogosarul murat tocat ...
Ciorba taraneasca
Tot zarzavatul se taie marunt si se pune la fiert in apa cu sare,aproximativ jumatate de ora. Se adauga cartofii si rosia  cubulete si foaia de dafin. Cand au fiert si cartofii se acreste cu bors,se adauga verdeata si se potriveste de sare. Se ...
 ciorbita de pui ciorbita de pui
Carnea se spala si se lasa in apa cu sare 30 min.apoi se puna la fiert. INtre timp pregatim legumele , le curatam si le dam prin razatoarea mare, ceapa se taie marunt, iar ardeiul gras cubulete. cand e aproape gata carnea se pune ceapa la fiert apoi ...
 Ciorba de salata verde cu jumari de ou si costita Ciorba de salata verde cu jumari de ou si costita
Legumele se taie marunt si se pun la fiert in supa de carne sau apa. Dupa 7-8 minute, se adauga salata verde spalata si taiata fideluta. Costita se pune intr-o tigaie teflonata, fara a adauga alta grasime, si se lasa la rumenit cateva minute, dupa ...
 Ciorba cu conopida si mazare Ciorba cu conopida si mazare
Ceapa si ardeiul se toaca marunt si se calesc in putin ulei. Se adauga morcovii taiati rondele si apa. Buchetelele de conopida se desfac marunt si se adauga la ciorba. Se adauga delikat si se lasa la fiert. Cand conopida este fiarta se adauga mazarea ...
 Ciorba cu perisoare Ciorba cu perisoare
1 ceapa si 1 rosie taiate marunt se inabusa in putin ulei.Se lasa racit,dupa care se adauga peste pieptul de pui tocat.Se adauga si oul,putina verdeata marunt tocata si orezul spalat.Se potriveste gustul de sare. Se pune apa la fiert si in momentul ...
 Ciorba de salata verde Ciorba de salata verde
-Am spalat salata verde si am taiat-o bucatele mici, apoi am pus-o la fiert. -Intre timp am batut ouale si am facut o omleta pe care am taiat-o bucatele deasemenea. -Sunculita taiata feliute se prajeste in ulei incins apoi se lasa deoparte. ...
 Supa crema de legume cu morcovi tineri Supa crema de legume cu morcovi tineri
Punem intr-o oala apa la fiert, cam 3 kg de apa, iar cand da in fiert punem toate legumele.  Le lasam sa fiarba bine bine....  Scoatem telina si cartofii din oala si ii lasam sa se raceasca. Apoi ii punem in blender si punem si putina supa ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-7071-8081-90
Filtreaza retetele
Ingredient:
porc (127) cimbru (121) tarhon (120)
suc de rosii (117) dafin (114) mazare (113)
ceapa verde (111) boia (109) gris (108)
verdeata (101) zahar (91) iaurt (90)
ciuperci (90) fasole verde (88) praz (84)
fidea (78) carne tocata (77) conopida (71)
piept de pui (66) gaina (60) galbenus (60)
peste (60) ardei iute (56) spanac (52)
gogosar (50) dovlecei (43) loboda (41)
supa de pui (38) paste (37) patrunjel radacina (36)
cascaval (35) busuioc (35) carne de porc (31)
chimen (30) sfecla rosie (29) fasole boabe (28)
branza (28) carne de vita (27) ciolan afumat (25)
stevie (25) costita afumata (24) pulpe de pui (23)
slanina (23) porumb (23) vin (21)
bacon (21) piper boabe (19) parmezan (18)
crap (18) taietei (18) salata verde (17)
bicarbonat (16) broccoli (15) menta (15)
menta (15) ketchup (15) nucsoara (14)
coriandru (14) carnati (14) sunca (14)
gulii (13) untura (13) margarina (13)
castraveti (12) ghimbir (12) lapte batut (12)
mere (12) vin alb (11) hrean (11)
nuca (11) curry (11) macris (11)
oregano (10) pesmet (10) amidon (10)
ardei kapia (10) carne de miel (10) scortisoara (9)
cuisoare (9) maghiran (9) carne de pasare (9)
sparanghel (8) aripioare de pui (8) rozmarin (8)
carne de vitel (7) frisca (7) mustar (7)
pasta tomate (7) cafea (7) apa minerala (7)
ficat (7) franzela (7) carne de curcan (6)
salau (6) portocale (6) somon (6)
suc de lamaie (5) ienibahar (5) leurda (4)
albus (4) sos de soia (4) praf de copt (4)
varza rosie (4) malai (4) vanilie (4)
visine (4) suc de lamaie (4) bagheta (3)
struguri (3) feta (3) fenicul (3)
mozzarella (3) smantana dulce (3) miere (3)
drojdie proaspata (3) aluat (2) file de peste (2)
cirese (2) anason (2) banane (2)
sofran (2) zahar vanilat (2) vin rosu (2)
telemea (2) ridichi (2) ananas (2)
kaiser (2) arpagic (2) gutui (2)
melci (2) salvie (2) susan (2)
salam (1) spaghetti (1) coaja de lamaie (1)
mac (1) sirop (1) ciocolata (1)
varza de bruxelles (1) telemea de oaie (1) esenta de vanilie (1)
icre (1) stafide (1) branza topita (1)
crenvusti (1) supa instant (1) compot (1)
pepene verde (1) prosciuto (1) tortellini (1)
cacao (1) drojdie uscata (1) muschi de porc (1)
mozarella (1) capsuni (1) fulgi de ovaz (1)
vinete (1) pepene galben (1) rom (1)
zahar pudra (1) alune (1) castraveti murati (1)
branza de vaci (1) caise (1)
+ vezi toate
 
Tara:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Supe, Ciorbe, Borsuri - Pagina 2
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z