SiteDeBucate » Supe, Ciorbe, Borsuri

Retete Supe, Ciorbe, Borsuri

 Supa crema de spanac Supa crema de spanac
Se fierbe spanacul in apa cu sare si se pune la scurs.Separat se fierbe telina, morcovul si cartofii. Se scurg, se taie cubulete si se pun impreuna cu spanacul intr-un bol, se da cu blenderul adaugindu-se lapte putin cite putin. Se mai adauga ulei de ...
 Supa crema de ciuperci. Supa crema de ciuperci.
• Curatam ciupercile si le tocam marunt. Pastram doua palarii pentru ornat. Le taiem felii.• Incingem 4-5 linguri de ulei intr-o cratita si punem ciupercile taiate marunt. Le lasam la foc mic, pana ce scad. • Transformam ciupercile in piure, ...
 Supa de sfecla rosie cu hrean Supa de sfecla rosie cu hrean
Se strecoară sfecla şi se taie în fâşii subţiri. Zeama rămasă se amestecă apoi cu 1 litru apă şi se dă în clocot. Smântâna se toarnă în supa clocotindă, puţin câte puţin, amestecând încontinuu apoi adaugam si hreanul. Se lasă ...
 Supa de rosii cu orez Supa de rosii cu orez
Rosiile se spala si se taie felii; ceapa se curata si se toaca marunt. Se pune la topit untul, se caleste ceapa si feliile de rosii apoi se stinge totul cu apa fierbinte si se continua fierberea timp de 15 minute. Se paseaza supa prin sita si se da ...
 Supa de ceapa Supa de ceapa
Ceapa se curata, se taie solzisori, se caleste in ulei si se adauga putin cite putin faina, amestecindu-se mereu. Zarzavaturile se curata, se dau pe razatoare si se fierb intr-un litru de apa cu sare. Dupa ce s-au fiert, se strecoara si zeama se pune ...
 Supa de legume cu galuste Supa de legume cu galuste
Se pune apa la foc,se curata legumele,se taie feliute,ceapa intreaga,cartofi in 4 si le punem la fiert,punem o lingura de ulei si sare dupa gust.Apoi intr-o cratita punem apa la fiert dar nu plina,si o lingurita de sare.Separat patem cele 2 oua in ...
 Supa crema de dovleac Supa crema de dovleac
Dovleacul se firbe, se scurge de apa si se da prin blender(mixer) sau se paseaza pana devine o pasta. Dovleacul pasat se amesteca cu apa in care a fiert, se adauga delikat-ul, gogosarii taiati felii subtiri, ghimbir, scortisoara, nucsoara, sarea, ...
 SUPA - CREMA DE SPARANGHEL SUPA - CREMA DE SPARANGHEL
Sparanghelul se curata, se spala si se taie in bucati mari. Se opresc cateva capete cu floare , care se fierb putin in apa cu sare.Intr-o oala se pune unt, se adauga ceapa taiata pestisori si sparanghelul bucati. Se soteaza , dupa care se adauga ...
 Supa de ceapa cu cascaval Supa de ceapa cu cascaval
Se curata ceapa, se taie rondele si se rumeneste cu untul sau margarina intr-un vas termorezistent timp de 8 minute la putere maxima.Se adauga apoi faina, frecata bine sa nu existe cocoloase, se toarna zeama de carne. se pune capacul pe vas si se ...
 Supa alba Supa alba
Curatati cartofii, puneti intr-o oala untul, caliti fasolea si cartofii taiate cubulete pt citeva minute.Varsati lapte si dupa ce amestecati adaugati si supa si lasati sa fiarba la foc mediu. Lasati sa fiarba pt 10 minute cu capacul pus sau cit e ...
 Tom Yum Kung (Supa iute si acra) Tom Yum Kung (Supa iute si acra)
Se curata crevetii si se cresteaza pe lung;Se curata usturoiul, frunzele de lamai, kaffir lime si apoi ciupercile, si se taie in bucati;Se pun lemon grass si kaffir lime int-un vas cu supa pe foc pentru 3 minute, se adauga crevetii, ciupercile, ...
 Supa de GUTUI Supa de GUTUI
Se pun la fiert 2,5 l apa cu putina sare, se curata si se taie feliute gutuile, se pun la fiert.,se adauga si cuisoarele.Dup a ce s-au fiert fructele se drege supa cu galbenus amestecat cu smintina si se adauga zaharul vanilat.Supa se poate prepara ...
 Supa de linte (petru cura de slabire) Supa de linte (petru cura de slabire)
Lintea se pune in apa rece, se da in fiert si prima apa se arunca.Apoi se pune iarasi in apa rece si se adauga morcovul, rosia, ceapa, usturoiul si telina taiate cubulete.Se lasa la fiert aproximativ 20 minute.Dupa ce se stinge la supa se adauga ...
 supa de galuste supa de galuste
Eu primul lucru pe care il fac,sunt galustele.Se bat 2 oua,cu o lingurita de ulei,sare,pier si gris..eu nu am masura la gris,il pun la ochi:compozitia sa fie de consistenta moale,dar sa nu curga din furculita!dupa ce le-am facut le lasam la ...
 Ciorba improvizata Ciorba improvizata
Ciupercile se curăţă şi se taie felii. Se călesc singure în wok, presărate cu puţină sare. Ele îşi lasă apă. Când apa s-a evaporat se pune puţin ulei şi se mai călesc.Ceapa tăiată mărunt se pune cu guliile tăiate beţigaşe la ...
 Supa-crema de dovlecei Supa-crema de dovlecei
Morcovul si ceapa taiate marunt se prajesc putin (doar pt a-si dezvolta aroma). Se pune apoi apa si sare (si Vegeta sau Velikat) iar cind clocoteste se pun toate celelalte legume, taiate marunt. Cind sint moi, se iau de pe foc si se pun in blender.Se ...
 Supa-crema de Squash (dovlecel) Supa-crema de Squash (dovlecel)
40g unt se topeste si se caleste o ceapa marunta . 500 g squash se taie si se caleste in ceapa circa 5 minute, dupa ce ceapa s-a calitSe adauga 1- 1,250 ml apa si cubulerele de vegeta si se fierbe supa 20 minute.Se adauga piper.Se ia supa de pe foc ...
 Supa crema de legume Supa crema de legume
Legumele se fierb intr-un litru si 1/2 de apa apoi se strecoara.Se paseaza toate (, inafara de ceapa care se da deoparte)cu unt,cascaval ras,smantana si ou batut.Se adauga la supa acest piure de legume.Se da intr-un clocot si se serveste calda cu ...
 SUPA CREMA DE CIUPERCI SUPA CREMA DE CIUPERCI
Se curata bine ciupercile de impuritati si se taie in bucati mari.Intr-o oala se pune uleiul se adauga ciupercile si legumele taiate nu prea mare,se calesc impreuna cu cimbrul tocat.Se adauga si cateii de usturoi putin zrdobiti,se adauga apa,sare si ...
 Supa crema de rosii Supa crema de rosii
Se caleste in ulei telina si morcovul dat pe razatoare,se adauga ceapa ,ardelul si rosiile.Amestecul obtinut se mixeaza pentru a obtine o crema.Se potriveste de gust si se toaca verdeata deasupra(patrunjel tarhon) ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-7071-8081-90
Filtreaza retetele
Ingredient:
porc (127) cimbru (121) tarhon (120)
suc de rosii (117) dafin (114) mazare (113)
ceapa verde (111) boia (109) gris (108)
verdeata (101) zahar (91) iaurt (90)
ciuperci (90) fasole verde (88) praz (84)
fidea (78) carne tocata (77) conopida (71)
piept de pui (66) galbenus (60) peste (60)
gaina (60) ardei iute (56) spanac (52)
gogosar (50) dovlecei (43) loboda (41)
supa de pui (38) paste (37) patrunjel radacina (36)
busuioc (35) cascaval (35) carne de porc (31)
chimen (30) sfecla rosie (29) branza (28)
fasole boabe (28) carne de vita (27) ciolan afumat (25)
stevie (25) costita afumata (24) porumb (23)
pulpe de pui (23) slanina (23) vin (21)
bacon (21) piper boabe (19) taietei (18)
parmezan (18) crap (18) salata verde (17)
bicarbonat (16) ketchup (15) broccoli (15)
menta (15) menta (15) nucsoara (14)
carnati (14) coriandru (14) sunca (14)
untura (13) margarina (13) gulii (13)
mere (12) castraveti (12) ghimbir (12)
lapte batut (12) macris (11) vin alb (11)
hrean (11) nuca (11) curry (11)
carne de miel (10) oregano (10) pesmet (10)
amidon (10) ardei kapia (10) maghiran (9)
carne de pasare (9) scortisoara (9) cuisoare (9)
aripioare de pui (8) rozmarin (8) sparanghel (8)
apa minerala (7) ficat (7) franzela (7)
carne de vitel (7) frisca (7) mustar (7)
pasta tomate (7) cafea (7) somon (6)
carne de curcan (6) salau (6) portocale (6)
ienibahar (5) suc de lamaie (5) vanilie (4)
visine (4) suc de lamaie (4) leurda (4)
albus (4) sos de soia (4) praf de copt (4)
varza rosie (4) malai (4) fenicul (3)
mozzarella (3) smantana dulce (3) miere (3)
drojdie proaspata (3) bagheta (3) struguri (3)
feta (3) vin rosu (2) telemea (2)
ananas (2) ridichi (2) kaiser (2)
arpagic (2) gutui (2) melci (2)
salvie (2) susan (2) aluat (2)
file de peste (2) anason (2) cirese (2)
banane (2) sofran (2) zahar vanilat (2)
cacao (1) drojdie uscata (1) muschi de porc (1)
mozarella (1) capsuni (1) pepene galben (1)
fulgi de ovaz (1) vinete (1) rom (1)
zahar pudra (1) castraveti murati (1) alune (1)
branza de vaci (1) caise (1) salam (1)
coaja de lamaie (1) spaghetti (1) mac (1)
sirop (1) ciocolata (1) varza de bruxelles (1)
telemea de oaie (1) esenta de vanilie (1) icre (1)
stafide (1) crenvusti (1) branza topita (1)
supa instant (1) compot (1) pepene verde (1)
prosciuto (1) tortellini (1)
+ vezi toate
 
Tara:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Supe, Ciorbe, Borsuri - Pagina 82
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z