SiteDeBucate » Supe, Ciorbe, Borsuri

Retete Supe, Ciorbe, Borsuri

 Supa crema de broccoli si branza Supa crema de broccoli si branza
Se pune broccoli la fiert cu apa (cat sa acopere un pic) si un pic de sare, timp de 15 minute. Se scoate broccoli si se opreste apa. Intr-o cratita se topeste untul si se calesc putin ceapa, telina si usturoiul. Se adauga apoi ...
 Supa de pui cu zdrente Supa de pui cu zdrente
Se prepara o supa limpede de pui. Supa se strecoara si legumele se taie cubulete sau rondele, dupa preferinta. Se adauga din nou in supa si se pune cratita la foc mic. Ouale se bat cu un praf de sare si se amesteca cu faina. Rezulta un aluat ...
 supa crema de conopida supa crema de conopida
Conopida se desface buchetele si se lasa in apacu cu sare ~ 20 min. Celelente legume se curata si se taie cubulete. si se pun sa fiarba. Dupa ce au fiert se trec legumele printr-o sita deasa( se pastreaza cateva buchetele de conopida), apoi se pune ...
 FASOLE CU CIOLAN AFUMAT FASOLE CU CIOLAN AFUMAT
Am pus fasolea la fiert,am clocotit-o cam o  ora la foc potrivit dupa care am schimbat apa.am pus din nou la fiert,cand a inceput sa clocoteasca am adaugat carnea si legumele tocate si le-am lasat sa fiarba la foc potrivit aproximativ o ora. am ...
 Ciorba de varza acra cu ciolan Ciorba de varza acra cu ciolan
Ciolanul se pune la fiert,se spumeaza apoi cand este pe jumatate fiert se adauga varza taiata fideluta,piper ,foi de dafin.Intr-o craticioara am calit radacinoasele cu ceapa le-am stins cu putina apa si le-am fiert separat .Cand varza si carnea ...
 Ciorba de vacuta Ciorba de vacuta
Carnea de vita se pune in apa rece circa o ora, schimbandu-se din cand in cand apa. Acest proces se face pentru a iesi sangele  Se fierbe bine carnea de vita, spumand din cand in cand. Eu am avut niste pulpla de vita cu os asa ca am sectionat in ...
 Ciorbita de cocos Ciorbita de cocos
Carnea de spala si se portioneaza, se pune la fiert 30 minute,  se spumeaza cand este nevoie. Legumele le tocam marunt, eu folosesc robotul de bucatarie, si punem pe rand in ciorba radacinoasele, dupa 5 minute, adaugam ceapa si ardeiul, dupa 10 ...
 Supa crema de linte Supa crema de linte
Curatam toate legume, le taiem in bucatele (mai putin rosiile) si le punem la fiert impreuna cu lintea si 2 linguri ulei de masline. Cand legumele au fiert adaugam rosiile date pe razatoare si condimentam cu sare, piper si boia. Lasam sa mai fiarba ...
 Supa de ardei umpluti Supa de ardei umpluti
Mai intai se curata zarzavatul; se curata morcovul, patrunjelul si telina, se spala si se scot cotorii de la ardei. Morcovul, patrunjelul si telina se taie in 4 si se pun la fiert intr-o oala cu 5 litri de apa. ...
 Ciorba de gasca Ciorba de gasca
Carnea se spala si se pune la fiert. Cand incepe sa dea in clocot se spumeaza (la mine nu a fost nevoie). Cand s-a fiert carnea (eu am dezosat pieptul si l-am taiat bucatele mici), se adauga zarzavatul taiat cubulete sau dat pe razatoare. Dupa ce au ...
 Ciorba de porc cu oase garf afumate Ciorba de porc cu oase garf afumate
Am pus carnea la fiert,dupa  ce a fiert cat de cat am adaugat legumele tocate marunt.le-am lasat sa fiarba si am adaugat  borsul.borsul l-am fiert separat si l-am adaugat in ciorba.am adaugat bulionul,dupa cateva clocote am adaugat ...
 Supa crema de legume cu svaiter Supa crema de legume cu svaiter
Legumele se curata de coaja, se spala si se taie cuburi mari. Se pun intr-o oala adanca, se adauga 2 l de apa si se lasa sa fiarba cam 30 de minute, pana ce toate legumele sunt moi. Se ia oala de pe foc si se paseaza legumele cu mixerul vertical, ...
 Supa de pastai cu smantana Supa de pastai cu smantana
Se caleste ceapa tocata in putin ulei, se adauga ardeiul tocat, morcovii taiati rondele, se adauga apa, se condimenteaza si se lasa la fiert. Se adauga apoi pastaii si ceapa verde tocata si se lasa pe foc pana cand legumele sunt fierte. Se adauga ...
 Supa crema de legume Supa crema de legume
Se caleste ceapa, se adauga morcovul, gulia si dovlecelul taiate cubulete. Se adauga apa, se condimenteaza si se lasa la fiert. Cand legumele sunt aproape fierte se adauga pastaii. Se fierbe in continuare pana toate legumele sunt moi. Se lasa sa se ...
 supa creme de legume cu stelline supa creme de legume cu stelline
Legumele se curata se taie bucati potrivite . Intr-o oala se pune ulei de masline se pun legumele si se "ametesc" un pic, apoi se pun apa ~2 l. si se lasa sa fiarba. Cand sunt gata se paseaza, eu am folosit un blender. Apoi se pune din nou la fiert, ...
 Ciorba cu perisoare de peste Ciorba cu perisoare de peste
Morcovul,telina,pastarnacul le-am dat pe razatoarea mare.am tocat gogosarul,ceapa,cartofii.le-am pus la fiert impreuna cu orezul,eu am pus dupa ochi:). am pregatit perisoarele:am tocat (la robot sau masina de tocat)pestele,o ceapa,un morcov mai ...
 Ciorba de burta Ciorba de burta
Se spala burta si osul. Se pune burta la fiert. Dupa ce da un clocot se arunca apa si se pune iar la fert, de data aceasta impreuna cu osul. Dupa ce da in 2-3 clocote se arunca si aceasta apa. Apoi, burta si osul se pun la fiert impreuna cu ...
 Supa de pui cu galuste de gris Supa de pui cu galuste de gris
Pulpele de pui se spala , se curata de pielite(fiindca pulpele mele aveau lasata multa grasime si fiindca le-am folosit la supa am lasat din 2 pulpe si ceva grasime pe ele nu am curatat-o odata cu pielitele jos) si se pun la fiert in oala cu apa ...
 Ciorba de legume/zarzavat cu perisoare din carne de vita Ciorba de legume/zarzavat cu perisoare din carne de vita
Ceapa, usturoiul, morcovii tocati,varza alba, cea rosie,varza de brussel, tulpina de telina tocata , ardeiul,se pun toate in oala in putin ulei de masline amestecandu-se si se lasa la dustuit pana cand legumele incep sa-si lase miros. Se adauga apa, ...
 Supa de cartofi cu ciuperci Supa de cartofi cu ciuperci
Se caleste ceapa in putin ulei, se adauga ardeiul tocat, apoi morcovii taiati rondele. Se adauga apa si cartofii taiati cubulete si se condimenteaza. Se lasa la fiert, iar cand legumele sunt pe jumatate fierte se adauga ciupercile si ceapa verde ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-7071-8081-90
Filtreaza retetele
Ingredient:
porc (127) cimbru (121) tarhon (120)
suc de rosii (117) dafin (114) mazare (113)
ceapa verde (111) boia (109) gris (108)
verdeata (101) zahar (91) iaurt (90)
ciuperci (90) fasole verde (88) praz (84)
fidea (78) carne tocata (77) conopida (71)
piept de pui (66) gaina (60) galbenus (60)
peste (60) ardei iute (56) spanac (52)
gogosar (50) dovlecei (43) loboda (41)
supa de pui (38) paste (37) patrunjel radacina (36)
cascaval (35) busuioc (35) carne de porc (31)
chimen (30) sfecla rosie (29) branza (28)
fasole boabe (28) carne de vita (27) ciolan afumat (25)
stevie (25) costita afumata (24) slanina (23)
porumb (23) pulpe de pui (23) bacon (21)
vin (21) piper boabe (19) parmezan (18)
crap (18) taietei (18) salata verde (17)
bicarbonat (16) menta (15) menta (15)
ketchup (15) broccoli (15) nucsoara (14)
coriandru (14) carnati (14) sunca (14)
untura (13) margarina (13) gulii (13)
lapte batut (12) mere (12) castraveti (12)
ghimbir (12) curry (11) macris (11)
vin alb (11) hrean (11) nuca (11)
pesmet (10) amidon (10) ardei kapia (10)
carne de miel (10) oregano (10) scortisoara (9)
cuisoare (9) maghiran (9) carne de pasare (9)
sparanghel (8) aripioare de pui (8) rozmarin (8)
pasta tomate (7) cafea (7) apa minerala (7)
ficat (7) franzela (7) carne de vitel (7)
frisca (7) mustar (7) salau (6)
portocale (6) somon (6) carne de curcan (6)
suc de lamaie (5) ienibahar (5) albus (4)
sos de soia (4) praf de copt (4) varza rosie (4)
malai (4) vanilie (4) visine (4)
suc de lamaie (4) leurda (4) struguri (3)
feta (3) fenicul (3) mozzarella (3)
smantana dulce (3) miere (3) drojdie proaspata (3)
bagheta (3) anason (2) cirese (2)
banane (2) sofran (2) zahar vanilat (2)
vin rosu (2) telemea (2) ananas (2)
ridichi (2) kaiser (2) arpagic (2)
gutui (2) melci (2) salvie (2)
susan (2) aluat (2) file de peste (2)
sirop (1) varza de bruxelles (1) ciocolata (1)
telemea de oaie (1) esenta de vanilie (1) icre (1)
stafide (1) crenvusti (1) branza topita (1)
supa instant (1) compot (1) pepene verde (1)
prosciuto (1) tortellini (1) cacao (1)
drojdie uscata (1) mozarella (1) muschi de porc (1)
capsuni (1) fulgi de ovaz (1) vinete (1)
pepene galben (1) rom (1) zahar pudra (1)
castraveti murati (1) alune (1) branza de vaci (1)
caise (1) salam (1) coaja de lamaie (1)
spaghetti (1) mac (1)
+ vezi toate
 
Tara:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Supe, Ciorbe, Borsuri - Pagina 6
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z