SiteDeBucate » Supe, Ciorbe, Borsuri

Retete Supe, Ciorbe, Borsuri

 Supa de ceapa Supa de ceapa
Ceapa poate sa fie doar alba sau puteti sa puneti si ceapa rosie. Se curata ceapa si se taie in doua , apoi se taie rondele subtiri. Curatam si usturoiul si unul il taiem marunt. Punem la topit untul si calim ceapa si catelul de usturoi pina devine ...
 Ciorba de pui cu legume proaspete Ciorba de pui cu legume proaspete
Carnea de pui se taie dupa preferinta si se spala cu apa rece iar apoi se pune la fiert,adunand din cand in cand spuma.Intre timp se curata si se spala legumele iar apoi morcovul,ardeii,rosiile si telina se toaca cubulete, iar ceapa se toaca ...
 Bors moldovenesc cu bureti uscati Bors moldovenesc cu bureti uscati
Pui buretii la inmuiat in apa fiarta. Morcovii, ceapa si ardeii se taie cubulete iar apoi se pun la calit, in ulei incins si stins cu putina apa. Pui apa si lasi sa fiarba legumele. Adaugi si frunze de telina legate cu o ata. Dupa ce legumele au ...
 Supa cu razalai Supa cu razalai
Se cerne faina intr-un bol, se adauga ouale si un praf de sare si se framanta aluatul care trebuie sa fie destul de tare. Se razuie aluatul pe razatoarea mare deasupra unui prosop curat de bucatarie si se lasa la uscat 2-3 ore. Se curata ceapa si se ...
 Supa de vita cu fidea Supa de vita cu fidea
speli bine oasele de vita si le pui la fiert intr-o oala cu apa rece.spumezi bine de cate ori este nevoie. cand carnea este pe jumatate fiarta se adauga legumele intregi curatate si spalate inainte.se fierbe pana se desprinde carnea de pe oase apoi ...
 Ciorba de mazare cu piept de pui Ciorba de mazare cu piept de pui
Se calesc zarzavaturile tocate marunt in putin ulei  apoi se pune apa, 2,5-3 litri aproximativ,  pieptul de pui taiat cubulete,ceapa intreaga si cubuletele de vageta naturale se lasa sa fierba bine toate . Daca mazarea e din cutie o puneti ...
 Ciorba de perisoare Ciorba de perisoare
Pentru ciorba: Taiem prazul, rondele, ciapa si ardeiul cubulete, iar restul legumelor le dam pe razatoarea mare. Punem uleiul la incins intr-o oala de 5-6L si adaugam legumele la inabusit, cam 5’. Apoi acoperim totul cu apa, punem capacul si ...
 Supa de curcan cu galuste de gris Supa de curcan cu galuste de gris
se pune osul la fiert cu frunze de telina si leustean si ceapa. eu frunzele le leg cu ata, asa nu se imprastie prin supa si le pot scoate usor la final.se adauga putina sare, ca sa dea gust carnitii. cand e aproape fiert osul se scot frunzele si ...
 Supa cu ardei umpluti Supa cu ardei umpluti
Ceapa,morcovii,patrunjelul,telina taiate felii se pun la fiert in apa,se adauga sare,piper,boia dupa gust.Intre timp ardeii se spala si se curata de cocean.Se amesteca,carnea tocata,oul,orezul spalat,boia,saresi piper dupa gus.Se umple ardeii cu ...
 Ciorba de perisoare cu smantana Ciorba de perisoare cu smantana
intr-o oala se pun la fiert ceapa, frunzele de telina si leustean, radacina de telina si ardeiul intreg. se lasa sa fiarba bine. cu putina sare. se prepara carnea cu oul, orezul, pesmetul si patrunjelul si se sareaza putin si se pipereaza. se ...
 Supa de gulii Supa de gulii
Se curata ceapa, guliile, telina, se spala si se taie cubulete. Se pun 3 litri de apa la incalzit intr-o oala. In alta oala se caleste ceapa in ulei amestecand din cand in cand. Cand ceapa devine sticloasa se adauga telina si guliile si se mai calesc ...
 Ciorba radauteana Ciorba radauteana
Carnea impreuna cu ceapa morcovul si delikatul se pun la fiert.Cand carnea este fiarta se da deoparte si se strecoara. Zeama rezultata se pune in oala, pieptul se dezoseaza si se taie fideluta.Se rastoarna carnea in oala si se mai fierbe2-3 ...
 Ciorba de cocos zdravan Ciorba de cocos zdravan
        Dupa ce jupuim cocosul, il parlim si-l portionam, spalam bine toate bucatile si le punem la fiert ( mai putin pulpele, din care fac o fripturica :D ) in apa cu sare, avand grija sa spumuim din cand in cand, pana ...
 Ciorbita de dovlecei Ciorbita de dovlecei
1. Se curata dovleceii de coaja , se spala si se taie cubulete . Se pun intr o cratita  la fiert  timp de 15-20min. 2. Prazul se spala , se taie rondele . Ardeii grasi se spala, se curata de seminte si se taie patratele. 3. Toate ...
 Supa de fasole verde cu carnita de pui Supa de fasole verde cu carnita de pui
se pune carnita la fiert intr-o oala cu ceapa si telina, si cand incepe sa fiarba se aduna spuma de deasupra...dupa ce nu mai lasa spuma deloc se pune fasolea si se lasa la fiert, se mai adauga si putina sare. cand a fiert cam 3 sferturise adauga ...
 Supa cu alfabet urias Supa cu alfabet urias
Se curata zarzavaturile se spala bine si taie in 4-6 si se pun la fiert in apa cu sare si o ceapa intreaga. Se pun frunze de patrunjel si telina legate, delikat si se lasa sa fierba bine toate. Cand zarzavaturile sunt fierte se ia supa de pe foc, se ...
 Supa cu taietei Supa cu taietei
Morcovul se taie pai, telina cubulete la fel si ardeiul. Se pune zeama la fiert(supa de pui se obtine prin ferberea carnii de pui), se adugatelina, morcovul si se lasa sa fiarba, cand e semi gata se pune ardeiul, la final se aduga taieteii se lasa sa ...
 Ciorba de tarhon Ciorba de tarhon
Punem la calit ceapa,morcovul si radacina de patrunjel taiate marunt.Dupa ce s-au calit se adauga sare,piper boia,se pune costita taiata se adauga apa si se lasa la fiert.Cand este fiarta carnea,se adauga cuburile de bors si tarhonul taiat marunt ...
 Ciorba de dovlecei dreasa cu ou Ciorba de dovlecei dreasa cu ou
Taiem cubulete dovleceii si ardeiul gras, ceapa o taiem marunt , morcovul il dam prin razatoare si punem la fiert in apa cu putina sare.Eu am avut putina grasime de la o zburatoare de casa(o gaina adica............hihihi) si ...
 Ciorba de salata creata cu bacon Ciorba de salata creata cu bacon
Se curata usturoiul si se piseaza marunt se caleste in ulei cu baconul taiat bucatele. Salata se taie marunt si se pune peste baconul prajit,se lasa sa se caleasca 5 minute dupa care se pun  3 litri de apa si sare. Se lasa sa fiarba 15 minute ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-7071-8081-90
Filtreaza retetele
Ingredient:
porc (127) cimbru (121) tarhon (120)
suc de rosii (117) dafin (114) mazare (113)
ceapa verde (111) boia (109) gris (108)
verdeata (101) zahar (91) ciuperci (90)
iaurt (90) fasole verde (88) praz (84)
fidea (78) carne tocata (77) conopida (71)
piept de pui (66) peste (60) gaina (60)
galbenus (60) ardei iute (56) spanac (52)
gogosar (50) dovlecei (43) loboda (41)
supa de pui (38) paste (37) patrunjel radacina (36)
cascaval (35) busuioc (35) carne de porc (31)
chimen (30) sfecla rosie (29) fasole boabe (28)
branza (28) carne de vita (27) ciolan afumat (25)
stevie (25) costita afumata (24) pulpe de pui (23)
slanina (23) porumb (23) vin (21)
bacon (21) piper boabe (19) parmezan (18)
crap (18) taietei (18) salata verde (17)
bicarbonat (16) broccoli (15) menta (15)
menta (15) ketchup (15) carnati (14)
coriandru (14) sunca (14) nucsoara (14)
gulii (13) untura (13) margarina (13)
mere (12) castraveti (12) ghimbir (12)
lapte batut (12) macris (11) vin alb (11)
hrean (11) nuca (11) curry (11)
carne de miel (10) oregano (10) pesmet (10)
amidon (10) ardei kapia (10) scortisoara (9)
cuisoare (9) maghiran (9) carne de pasare (9)
sparanghel (8) aripioare de pui (8) rozmarin (8)
carne de vitel (7) frisca (7) mustar (7)
pasta tomate (7) cafea (7) apa minerala (7)
ficat (7) franzela (7) somon (6)
carne de curcan (6) salau (6) portocale (6)
suc de lamaie (5) ienibahar (5) suc de lamaie (4)
leurda (4) albus (4) sos de soia (4)
praf de copt (4) varza rosie (4) malai (4)
vanilie (4) visine (4) drojdie proaspata (3)
bagheta (3) struguri (3) feta (3)
fenicul (3) mozzarella (3) smantana dulce (3)
miere (3) arpagic (2) gutui (2)
melci (2) salvie (2) susan (2)
aluat (2) file de peste (2) anason (2)
cirese (2) banane (2) sofran (2)
zahar vanilat (2) vin rosu (2) telemea (2)
ananas (2) ridichi (2) kaiser (2)
branza de vaci (1) caise (1) salam (1)
coaja de lamaie (1) spaghetti (1) mac (1)
sirop (1) ciocolata (1) varza de bruxelles (1)
telemea de oaie (1) esenta de vanilie (1) icre (1)
stafide (1) branza topita (1) crenvusti (1)
supa instant (1) compot (1) pepene verde (1)
prosciuto (1) tortellini (1) cacao (1)
drojdie uscata (1) muschi de porc (1) mozarella (1)
capsuni (1) pepene galben (1) fulgi de ovaz (1)
vinete (1) rom (1) zahar pudra (1)
alune (1) castraveti murati (1)
+ vezi toate
 
Tara:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Supe, Ciorbe, Borsuri - Pagina 29
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z