SiteDeBucate » Supe, Ciorbe, Borsuri

Retete Supe, Ciorbe, Borsuri

 Supa cu perisoare din ficat Supa cu perisoare din ficat
Se pun la fiert oasele in 1,5 l apa si se indeparteaza spuma. Se curata si se spala legumele. Se scot oasele fierte. Legumele se pun la fiert cu putina sare in supa de oase. Separat, se fierbe ficatul in apa usor sarata. Se scurge ficatul si se lasa ...
 ciorba de fasole ciorba de fasole
se pune uleiul peste se taie zarzavatul marunt si se pune intro oala la calit cand se inmoaie se pune apa,oasele afumate,si fasolea care am puso la inmuiat inainte de a o pune la fiert,o lingura de bulion sare,un pic de piper si se lasa la fiert ...
 Ciorba de cartofi cu costita afumata Ciorba de cartofi cu costita afumata
Intr-un vas mai mare punem uleiul la incins si adaugam apoi ceapa, morcovul si radacinoasele si tulpina de telina taiate cubulete mici. Le saram putin si le lasam la inabusit la foc mic pret de cateva minute. Adaugam apoi apa rece ( 2-3 litri) si ...
 Supa de gaina Supa de gaina
Se curata gaina, se spala bine si se lasa in apa rece.Se pune la fiert apa rece, se adauga bucatile de carne, apoi se pun boabele de piper. Se lasa la fiert cca o ora, cu capac, la foc mic, se ia spuma din cind in cind. Apoi se adauga legumele ...
 Supa cu galuste Supa cu galuste
In zeama in care am fiert in prealabil puiul punem telina taiata bucati, ardeiul gras taiat cubulete, morcovul taiat fasii si cepele taiate in jumatate si lasam sa fiarba.Cand sunt gata fierte, strecuram legumele ( morcovul il putem lasa) si punem ...
 Supa de pui cu taitei Supa de pui cu taitei
Se spala carnea de pasare (2-3 pulpe de pui,depinde de cantitatea pe care o dorim),se pune intr-o oala cu apa rece la foc mic,se spumuieste,se adauga zarzavatul curatat si spalat(2-3 morcovi depinde si de dimensiunea lor,2 radacini de patrunjel,1 ...
 Supa cu galuste Supa cu galuste
Se spala carnea de pasare si se pune la fiert. Se ia spuma pe care o lasa, se adauga ceapa, pastarnacul, morcovul, telina,intregi sau bucati mai mari, curatate si spalate. Se adauga putina sare si se lasa la fiert, la foc mic, acoperite. Dupa un timp ...
 SUPA DE PERISOARE cu piept de pui SUPA DE PERISOARE cu piept de pui
Legumele se taie marunt sau se rad si se pun la fiert intr-un litru si jumatate de apa. Pieptul de pui se toaca la masina de tocat si se amesteca cu orezul si celelalte ingrediente.Se adauga cateva fire de patrunjel tocat in compozitia perisoarelor. ...
 builabesa  Marsilia builabesa Marsilia
Intr-o cratita se pune uleiul, usturoiul, rosiile, ceapa tocate, sare si piper, se adauga pestele taiat in bucatele.Se lasa la marinat 1-2 ore, apoi se pune la foc cu apa calda si se lasa sa fiarba 30 minuteSupa se serveste cu crutoane.Pestele se ...
 ciorba de pui cu legume ciorba de pui cu legume
Se curata legumele se taie cubulete si se pun la fiert. Pieptul de pui de taie se se pune impreuna su legumele la fiert.Dupace sau fiert se adauga se adauga orez, frunzele da patrunjel si se potriveste de sare ...
 Supa de cartofi Supa de cartofi
Cureti ceapa, ardeii de samburi,morcovii si cartofii. Tai toate legumele in cubulete mici in afara de cartofi pe care ii tai mai mari.Pui intr-o oala 3 linguri de ulei si adaugi ceapa, morcovii si ardeii ca sa se caleasca.Intre timp tai sunca, ...
 Supa de galuste. Supa de galuste.
Se spala carnea de pui bine si se pune la fiert.Zarzavatul se taie mai mare.Cand incepe sa fiarba se spumeaza bine.Se adauga zarzavatul.Intre timp se bat ouale cu mixerul bine.Apoi se adauga grisul si se mesteca cu o lingura pana se incorporeaza ...
 Ciorbita de pui cu galuste imperiale Ciorbita de pui cu galuste imperiale
Se pune carne la fiert,iar cand este fiarta pe jumatate se adauga legumele taiate cubulete(sau cum doriti) si se lasa la fiert.Galustele: Ouale se bat impreuna cu cascavalul,se adauga untul moale,faina si grisul(amestecate in prealabil) si se ...
 supa de galusti supa de galusti
Se pun maruntaiele intr-o oala la fiert si cand sau fiert pe jumatate se scoate intr-o farfurie si se strecoara supa.Se toaca legumele marunt ,eu tai cartofi in 6 bucatele,si se pun toate la fiert in supa ,se adauga si carnea.Se lasa sa fiarba si se ...
 Supa de pui cu galuste Supa de pui cu galuste
Se spala si se taie cuburi pieptul de pui si se pune la fiert impreuna cu restul de legume (morcovii, cepele, pastarnacul si telina) lasate in bucati mari, pentru ca la sfarsit se scot.Cand aproape sa dea in clocot, se pun cele doua linguri de ulei ...
 Supa de taitei Supa de taitei
La noi in Ardeal supa de taitei, se face limpede, cea de sarbatoare nu se serveste la masa cu zarzavatul in ea. Acuma, sarbatorile au trecut, nu am vrut sa mai fac salata de boeuf din zarzavat si atunci l-am taiat bucatele si l-am lasat in supa. Doar ...
 Supa de pui cu ciuperci Supa de pui cu ciuperci
Se pun la fiert ciupercile, curatate si taiate felii, in apa cu sare si se fierb circa 15 minute.Pieptul de pui se caleste in uleiul incins aproximativ 3 minute dupa care se scoate si in acelasi ulei se caleste ceapa taiata foarte marunt. Se adauga ...
 Supa de curcan Supa de curcan
Se fierbe gatul de curcan,dupa care se scoate si se dezoseaza.Carnea se adauga la loc in supa,se adauga legumele si se fierb impreuna aproximativ 20 de minute.Se potriveste de sare .Dupa ce am inchis focul se adauga patrunjelul tocat.Se serveste cu ...
 Ostropel de peste Ostropel de peste
Dupa ce curatati pestele,puneti o tigaie cu ulei la incins si adaugati pestele tras prin faina.Intre timp puneti apa la fiert impreuna cu condimentele si cu usturoiul(pisat sau dat prin razatoare).Dupa primul clocot se adauga pestele si rosiile ...
 Supa a ala grec Supa a ala grec
Spala puiul si indeparteza pielea si grasimeaPune puiul intr-o oala, adauga legumele, dafinul, apa si fierbe acoperit, ca sa nu se evapore apa, pana ce carnea si legumele sunt facute. Scoate spuma cand e necesar.Scoate puiul pe o farfurie. Strecoara ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-7071-8081-90
Filtreaza retetele
Ingredient:
porc (127) cimbru (121) tarhon (120)
suc de rosii (117) dafin (114) mazare (113)
ceapa verde (111) boia (109) gris (108)
verdeata (101) zahar (91) iaurt (90)
ciuperci (90) fasole verde (88) praz (84)
fidea (78) carne tocata (77) conopida (71)
piept de pui (66) gaina (60) galbenus (60)
peste (60) ardei iute (56) spanac (52)
gogosar (50) dovlecei (43) loboda (41)
supa de pui (38) paste (37) patrunjel radacina (36)
cascaval (35) busuioc (35) carne de porc (31)
chimen (30) sfecla rosie (29) branza (28)
fasole boabe (28) carne de vita (27) ciolan afumat (25)
stevie (25) costita afumata (24) slanina (23)
porumb (23) pulpe de pui (23) bacon (21)
vin (21) piper boabe (19) parmezan (18)
crap (18) taietei (18) salata verde (17)
bicarbonat (16) menta (15) menta (15)
ketchup (15) broccoli (15) nucsoara (14)
coriandru (14) carnati (14) sunca (14)
untura (13) margarina (13) gulii (13)
lapte batut (12) mere (12) castraveti (12)
ghimbir (12) curry (11) macris (11)
vin alb (11) hrean (11) nuca (11)
pesmet (10) amidon (10) ardei kapia (10)
carne de miel (10) oregano (10) scortisoara (9)
cuisoare (9) maghiran (9) carne de pasare (9)
sparanghel (8) aripioare de pui (8) rozmarin (8)
pasta tomate (7) cafea (7) apa minerala (7)
ficat (7) franzela (7) carne de vitel (7)
frisca (7) mustar (7) salau (6)
portocale (6) somon (6) carne de curcan (6)
suc de lamaie (5) ienibahar (5) albus (4)
sos de soia (4) praf de copt (4) varza rosie (4)
malai (4) vanilie (4) visine (4)
suc de lamaie (4) leurda (4) struguri (3)
feta (3) fenicul (3) mozzarella (3)
smantana dulce (3) miere (3) drojdie proaspata (3)
bagheta (3) cirese (2) anason (2)
banane (2) sofran (2) zahar vanilat (2)
vin rosu (2) telemea (2) ridichi (2)
ananas (2) kaiser (2) arpagic (2)
gutui (2) melci (2) salvie (2)
susan (2) aluat (2) file de peste (2)
sirop (1) ciocolata (1) varza de bruxelles (1)
telemea de oaie (1) esenta de vanilie (1) icre (1)
stafide (1) branza topita (1) crenvusti (1)
supa instant (1) compot (1) pepene verde (1)
prosciuto (1) tortellini (1) cacao (1)
drojdie uscata (1) mozarella (1) muschi de porc (1)
capsuni (1) fulgi de ovaz (1) vinete (1)
pepene galben (1) rom (1) zahar pudra (1)
alune (1) castraveti murati (1) branza de vaci (1)
caise (1) salam (1) spaghetti (1)
coaja de lamaie (1) mac (1)
+ vezi toate
 
Tara:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Supe, Ciorbe, Borsuri - Pagina 74
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z