SiteDeBucate » Supe, Ciorbe, Borsuri

Retete Supe, Ciorbe, Borsuri

 Supa de legume cu galuste Supa de legume cu galuste
Curatam morcovii, telina, pastarnacul, cartofii, ardeiul si ceapa le spalam le taiem in doua si le punem la fiert impreuna cu 4 litri de apa. Dupa ce toate s-au fiert scoatem legumele le punem la scurs si le pastram pentru o salata beof. In apa ...
 Ciorba de spanac Ciorba de spanac
Apa+ceapa tocata marunt si morcovul taiat rondele le punem la foc. Curatam si tocam marunt spanacul. Cand morcovul e fiert adaugam spanacul, bulionul de rosi, sarea, uleiul, acreala si mararul tocat, lasam 5 minute sa fiarba dupa care turnam oul ...
 Ciorba de cocos Ciorba de cocos
Se da in fiert carnea, se spumeaza, apoi se adauga legumele taiate marunt. Dupa 30 min. se adauga sucul de rosii, iar cand sunt aproape fierte se adauga si zeama de varza. Se potriveste de sare, se adauga si fideaua si se mai lasa pe foc 15 min si se ...
 Ciorba de miel cu smantana si bors Ciorba de miel cu smantana si bors
Se pune carnea la fiert cu putina sare.Prima apa se arunca,dupa care se lasa sa fiarba pana apa devine laptoasa si carnea se desprinde usor de pe oase.Cand e aproape fiarta se adauga zarzavaturile tocate marunt,borsul si sarea dupa gust.La sfarsit se ...
 Groszek ptysiowy - fulgi pufosi pentru supa Groszek ptysiowy - fulgi pufosi pentru supa
Pasul 1: Se pune apa la fiert si in ea se pune untul si un pic de sare. Cand untul e topit si apa fierbe se adauga faina si se amesteca bine cu un tel, sa nu ramana cocoloase. Se ia de pe foc si se lasa la racit. Se amesteca din cand in cand. Pasul ...
 Supa crema de brocoli si dovlecel Supa crema de brocoli si dovlecel
 Pasul 1: Am spalat bine legumele. Am taiat ceapa, morcovul, radacina de patrunjel si telina in bucati mici si le-am pus la fiert cu vreo 2 litri de apa, un pic de ulei de masline si un praf de sare. Cam dupa 20 minute am adaugat brocoli ...
 Ciorba acra cu galuste Ciorba acra cu galuste
Punem la foc apa impreuna cu dlikatul,tocam marunt ceapa,morcovul si ardeiul si le punem in apa,cand sunt fierte facem galustele sin cele 2 oua si gris,le punem in ciorba cand aceasta fierbe  apoi adaugam 2lg de pasta de rosii si acreala,sare ...
 Ciorba de cartofi Ciorba de cartofi
Se curata  ceapa ,morcovul, telina, pastanacul si ardeii, se spala bine si se calesc in uleiul incins bine intr-o oala de 3-4 litrii. Dupa ce s-au inmuiat legumele se adauga cele 3 cani de apa ,sarea si piperul se acopera cu un capac si se lasa ...
 Supa de mazare Supa de mazare
Se taie marunt ceapa si se inabusa in ulei impreuna cu morcovii taiati tot marunt. Cand s-au calit, se sting cu apa necesara pentru supa. Se adauga mazarea si se lasa sa fiarba pana se inmoaie. Se potriveste de sare si se serveste cu verdeata pe ...
 Supa nemteasca Supa nemteasca
Fierbem carnea bine, apoi adugam legumele taiate buc mai mari se drege cu sare Galuste: batem cele doua oua dupa care in ploaie adaugam grisul si branza , galustele se fierb separat in apa cu unt . ...
 Supa cu smantana Supa cu smantana
Se rumeneste faina in uleiul incins iar apoi se adauga apa.Se curata legumele si se taie marunt apoi se pun la fiert si cu foaia de dafin. Cand zarzavatul este fiert se da gust supei cu o lingurita/ lingura de otet ( dupa gust) si sare iar apoi se ...
 Ciorba de legume cu zeama de varza Ciorba de legume cu zeama de varza
se toaca zarzavatul(eu prefer cubulete) si se adauga in apa ce fierbe pe foc  intai ceapa morcovul telina pastarnacul apoi rosiile si cartofii .cand sunt fierbe se adauga treptat zeama de varza in functie de gust si aveti grija sa nu adaugati ...
 Bors de peste Bors de peste
se pun legumele pe rand in apa ce fierbe .cand sunt fierte se adauga borsul fierbinte si apoi pestele si se mai lasa la fiert cam 10 min se adauga  leusteanul tocat dupa ce se stinge focul ...
 Ciorba de perisoare Ciorba de perisoare
Se pune o oala cu 5 l de apa la fiert la foc mare. Se pun legumele curatate si taiate cubulete la fiert (pastrati 1/3 din ceapa pentru perisoare). Pregatesc carnea pt perisoare amestec carnea cu patrunjelul , oul , ceapa , sare . Se uda mainile si se ...
 Supa de somon Supa de somon
Se spala legumele, se curata. Ceapa se taie cubulete fine, morcovul de da pe razatoarea mica, apoi se calesc in untul topit. Din cand in cand se adauga putina apa, sa se inabuseasca. Dupa 5 minute se adauga 1 l de apa. Cartofii se spala bine, cu ...
 Supa de linte rosie Supa de linte rosie
Ceapa se toaca marunt, catelul de usturoi se zdrobeste, se aseaza in oala si se dustuiesc scurt in putin ulei de masline pana isi lasa putin miros. Se adauga lintearosie care inainte a fost lasata minim 30 minute in apa calda ...eu o las cam 1 ora, ...
 Ciorba de loboda Ciorba de loboda
Am spalat toate legumele, am tocat marunt morcovul,pastranacul si le-am pus la fiert  in apa calda ,am adaugat sarea si uleiul si dupa 10 minute ceapa tocata marunt si gogosarul, am lasat sa fiarba la foc mediu inca 10 minute si am adaugat ...
 Ciorba de praz Ciorba de praz
Se curata radacinoasele ,se spala, se dau pe razatoare si se pun la fiert. Prazul se spala ,se taie, dupa preferinta  rondele sau marunt ,si se pune peste radacinoase. Se lasa la fiert 10 -15 minute, se adauga sucul de rosii, apoi zeama de varza ...
 Ciorba de porc cu zeama de varza Ciorba de porc cu zeama de varza
Punem carnea la fiert si o spumuim bine,o mai lasam putin si schimbam apa.Dupa ce am schimbat apa punem sare si lasam sa fiarba bine.Cand aproape a fiert punem legumele date pe razatoare.Cand au fiert legumele punem cartofi,piperul si zeama de varza ...
 Ciorba din aripioare de pui cu legume Ciorba din aripioare de pui cu legume
Am pus aripioarele(taiate jumatati) la fiert,am luat spuma.Separat am calit radacinoasele si ceapa tocate in putin ulei apoi le-am adaugat in oala cu carne.Cand s-au inmuiat am pus pe rand,fasolea verde,mazarea,ardeiul si rosiile taiate cubulete.Cand ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-7071-8081-90
Filtreaza retetele
Ingredient:
porc (127) cimbru (121) tarhon (120)
suc de rosii (117) dafin (114) mazare (113)
ceapa verde (111) boia (109) gris (108)
verdeata (101) zahar (91) iaurt (90)
ciuperci (90) fasole verde (88) praz (84)
fidea (78) carne tocata (77) conopida (71)
piept de pui (66) gaina (60) galbenus (60)
peste (60) ardei iute (56) spanac (52)
gogosar (50) dovlecei (43) loboda (41)
supa de pui (38) paste (37) patrunjel radacina (36)
cascaval (35) busuioc (35) carne de porc (31)
chimen (30) sfecla rosie (29) fasole boabe (28)
branza (28) carne de vita (27) ciolan afumat (25)
stevie (25) costita afumata (24) slanina (23)
porumb (23) pulpe de pui (23) vin (21)
bacon (21) piper boabe (19) parmezan (18)
crap (18) taietei (18) salata verde (17)
bicarbonat (16) broccoli (15) menta (15)
menta (15) ketchup (15) nucsoara (14)
coriandru (14) carnati (14) sunca (14)
untura (13) margarina (13) gulii (13)
ghimbir (12) castraveti (12) lapte batut (12)
mere (12) hrean (11) nuca (11)
curry (11) macris (11) vin alb (11)
oregano (10) pesmet (10) amidon (10)
ardei kapia (10) carne de miel (10) scortisoara (9)
cuisoare (9) carne de pasare (9) maghiran (9)
sparanghel (8) aripioare de pui (8) rozmarin (8)
mustar (7) pasta tomate (7) cafea (7)
apa minerala (7) ficat (7) franzela (7)
carne de vitel (7) frisca (7) carne de curcan (6)
salau (6) portocale (6) somon (6)
suc de lamaie (5) ienibahar (5) albus (4)
sos de soia (4) praf de copt (4) varza rosie (4)
malai (4) vanilie (4) visine (4)
suc de lamaie (4) leurda (4) bagheta (3)
struguri (3) feta (3) fenicul (3)
mozzarella (3) smantana dulce (3) miere (3)
drojdie proaspata (3) file de peste (2) cirese (2)
anason (2) banane (2) sofran (2)
zahar vanilat (2) vin rosu (2) telemea (2)
ananas (2) ridichi (2) kaiser (2)
arpagic (2) gutui (2) melci (2)
salvie (2) susan (2) aluat (2)
spaghetti (1) coaja de lamaie (1) mac (1)
sirop (1) varza de bruxelles (1) ciocolata (1)
telemea de oaie (1) esenta de vanilie (1) icre (1)
stafide (1) crenvusti (1) branza topita (1)
supa instant (1) compot (1) pepene verde (1)
prosciuto (1) tortellini (1) cacao (1)
drojdie uscata (1) mozarella (1) muschi de porc (1)
capsuni (1) fulgi de ovaz (1) vinete (1)
pepene galben (1) rom (1) zahar pudra (1)
castraveti murati (1) alune (1) branza de vaci (1)
caise (1) salam (1)
+ vezi toate
 
Tara:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Supe, Ciorbe, Borsuri - Pagina 7
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z