Prajitura cu portocale
Eu am folosit ½ din cantitati pentru ca am folosit o forma mai mica.Se presara putina sare si zahar peste galbenusuri si se lasa cateva minute dupa care se freaca cu restul de zahar si coaja de portocale (eu am mai adaugat 1 lingurita de ...
Tort Magic Moments
BLATUL: Ouale se bat cu doua linguri de apa fierbinte, zahar, coaja si esenta de lamaie pana la onsistenta unei creme.Se amesteca faina cu amidonul si praful de copt,apoi se cern peste crema de ou.Se adauga fulgii de cocos si se ...
Batoane Dots
Se pune branza , zaharul, vanilia , untul si sucul de portocale intr-un bol si se mixeaza cu blenderul pana devine o pasta. Se pune compozitia intr-un cornet si se toarna pe o folie sau pe o hartie de copt bari de grosimea dorita (care o da ...
Briose cu jeleu de visine
Pregatim mai intai jeleul. Punem intr-un vas compotul ,zaharul si praful de budinca. Amestecam bine si fierbem amestecul ,amestecand continuu pana se ingroasa. Daca folosim suc natural de visine vom pune zahar numai daca este nevoie. Oprim focul si ...
Cocktail de fructe
Ingredientele se amesteca si se adauga cateva cuburi de gheata si miere dupa gust.
Puteti sa folositi si cateva cirese ca decor
Este excelent rece. ...
Aperitiv cu ton
Fierbi cartofii cu tot cu coaja in apa cu sare.Scurgi apa, inlaturi coaja si ii tai cuburi.Scurgi sosul din conserva de ton, tai pestele bucati si il adaugi peste cartofi.Adaugi ceapa taiata rondele subtiri, maslinele taiate in doua, patrunjelul ...
Aperitiv rece cu ton
Se fierb cartofii cu tot cu coaja in apa cu sare. Se scurge apa, se curata de coaja si se taie cubulete. Se scurge tonul din corserva de ton, se taie pestele bucati si se adauga peste cartofi. Se adauga ceapa taiata rondele subtiri, maslinele taiate ...
SARLOTA CU RODII
1.Se amesteca ouale cu sarea ,se presara 250g.zahar si se amesteca continuu cu mixerul pana cand zaharul se dizolva ,apoi se adauga faina amestecata cu amidonul alimentar.Se pregatesc 2 tavi.Pe o tava se pune o hartie de copt cu diametrul de 18 ...
Spaghete cu sos Bolognese
Se taie ceapa si usturoiul marunt.Ardeii se taie julien.Morcovul se curata de coaja si se taie marunt.Se incinge uleiul de masline intr-o cratita anti aderenta si se calesc ceapa, usturoiul, ardeii si morcovul cca 5 minute.Se adauga carne macinata de ...
Tort de post
Intr-un castron se amesteca apa minerala,uleiul si zaharul,pana se topeste zaharul.Faina,cacaua si praful de copt se amesteca si ele si se toarna in compozitia de mai sus.Se pune si esenta de rom,se amesteca bine,se toarna intr-o tava tapetata cu ...
SUC NATURAL DIN CITRICE
Fructele se spala,se sterg bine,se taie pe jumatate si se storc bine la storcatorul pentru citrice.Se serveste rece sau la temperatura camerei in functie de preferinte. ...
Tort de ciocolata neagra
Se spumeaza untul cu zaharul, se adauga ouale pe rand, apoi faina amestecata cu praful de copt, cacaoa si miroasele. Se tapeteaza forma de tort cu hartie de copt si se rastoarna aluatul. Se da la cuptor pentru 40min. la 180gr.. Se lasa la racit ...
Tort cu struguri si budinca de fragi
1.Bati spuma tare albusurile cu un praf de sare,adaugi zaharul,zaharul vanilat si esenta de portocale,iar la sfarsit faina si praful de copt,mestecand incet cu lingura de lemn de jos in sus pentru a nu se lasa compozitia.Torni compozitia intr`o tava ...
1