SiteDeBucate » suc de rosii

Retete cu suc de rosii

 Mancare cu linte si costita afumata Mancare cu linte si costita afumata
Speli lintea in mai multe ape si o lasi sa se inmoaie timp de 5 ore in apa. Fierbi lintea la foc mic, in apa usor sarata, timpul de fierbere fiind diferit in functie de soiul de linte.Dupa ce boabele de linte au fiert, cureti ceapa si usturoiul, le ...
 Supa cu fasole si costita afumata Supa cu fasole si costita afumata
Pui fasolea la inmuiat cu o seara inainte de preparare. A doua zi, schimbi apa si fierbi boabele in cateva clocote, apoi inlocuiesti din nou apa cu 2 litri de apa fierbinte si continui fierberea la foc mic, pentru 1 1/2 ore. Indepartezi periodic ...
 Plachie din salau Plachie din salau
Tavaliti prin faina pestele spalat si portionat, presarat cu sare, apoi prajiti-l in ulei incins. Puneti-l intr-un vas termorezistent. Caliti ceapa taiata solzisori, apoi adaugati usturoiul zdrobit, sucul de rosii si condimentele. Fierbeti 4 minute, ...
 Fasole cu rondele de ceapa Fasole cu rondele de ceapa
Curatati ceapa si taiati-o in rondele cu grosimea de 0,5 mm. Treceti rondelele printr-un amestec obtinut din faina alba, malai, sare si piper. Prajiti in ulei fierbinte rondelele de ceapa infainate, pe ambele parti si scoateti-le pe servetele pentru ...
 Vitel cu telina Vitel cu telina
Curatati carnea de pielite si de partile grase in exces. Puneti-o pentru 2 ore intr-o marinata din vin, sare, piper, boia, cele 2 cuburi concentrat pentru carne de vita, folosite ca baza si ceapa.Curatati telina si morcovii, spalati-le si taiati-le ...
 Crap la cuptor pe pat de cartofi Crap la cuptor pe pat de cartofi
Eviscerezi pestele si-l cureti de solzi. Apoi il speli, il scurgi de apa si il presari cu sare. Lasi pestele deoparte. Cureti cartofii si ii tai in sferturi, apoi ii prajesti putin. Cand sunt gata, scoti cartofii si ii sarezi putin. Tai ardeii in 2, ...
 Bors ardelenesc Bors ardelenesc
Cureti toate zarzavaturile, tai legumele cubulete si fideluta, iar morcovii ii razi. Pui ulei in oala de ciorba si calesti ceapa, morcovii si dovlecelul, dupa care pui si celelalte zarzavaturi si lasi sa se inabuse putin. Pui 1 cana de apa calduta si ...
 Ardei umpluti cu orez si ciuperci Ardei umpluti cu orez si ciuperci
Se spala orezul si se pune la fiert intr-o craticioara impreuna cu supa de legume fierbinte. Se amesteca din cand in cand pana se absoarbe lichidul si orezul s-a inmuiat. Exista soiuri de orez care fierb mai greu si atunci este nevoie de mai mult ...
 Ciorba de rosii cu orez Ciorba de rosii cu orez
Pui 2 l de apa sa clocoteasca, adaugi ceapa, gulia si morcovii intregi, curatati si spalati in prealabil. Dupa ce au fiert, scoti legumele cu spumiera si le pui intr-un castron, in zeama ramasa, pui orezul si 2 lingurite de concentrat de legume si ...
 Zacusca de vinete Zacusca de vinete
Vinetele, gogosarii si ardeiul gras se curata si se pun la scurs. Ceapa curatata, spalata si tocata se pune la calit in uleiul incins, pana devine aurie. Se adauga gogosarii si ardeii taiati dupa preferinta (mai mari sau mai mici). Se calesc impreuna ...
 Zacusca de ghebe Zacusca de ghebe
Ciupercile sau ghebele, gogosarii si ardeiul gras se curata si se pun la scurs. Ceapa curatata, spalata si tocata se pune la calit in uleiul incins, pana devine aurie. Se adauga gogosarii si ardeii taiati dupa preferinta (mai mari sau mai mici). Se ...
 Supa de rosii I Supa de rosii I
Se curata legumele, apoi ceapa se taie solzisori, ardeiul gras se taie fideluta, iar radacinoasele se dau prin razatoare.Se calesc toate in ulei incins, pana se inmoaie. Se stinge cu sucul de rosii, se lasa sa dea intr-un clocot, apoi se toarna ...
 Cuscus cu pui Cuscus cu pui
Prajesti pulpele in putin ulei, adaugi usturoiul taiat bucati, boia, piper si sare dupa gust.Torni vinul si lasi pe foc pana se inmoaie carnea.Scoti pulpele, le dezosezi si asezi  carnea intr-o tigaie, cu tot cu sos.Tai ardeiul si ceapa bucati ...
 Bloody Mary Bloody Mary
Se adauga gheata intr-un pahar inalt, sosurile, votca, sucul de lamaie si sucul de rosii. Deasupra se presara sare si piper. Se amesteca usor. Se cu o crenguta de telina si felie de lamaie, obtional. ...
 Baja Tomato Baja Tomato
Se adauga toate ingredientele intr-un shaker cu gheata, se amesteca energic. Se varsa apoi intr-un pahar de whisky rece. Se decoreaza cu o bucata de ananas. ...
 SARATELE SARATELE
Se face un aluat mai moale,se intind foile(potrivite).Se ung cu compozitia obtinuta dintr-un ou batut cu putin suc de rosii,se presara cascaval ras si se taie betisoare.Tava se unge cu putin ulei si se tapeteaza cu faina. ...
 Crap umplut Crap umplut
IAveam un crap de vreo 3 kg si nu stiam ce sa fac cu el. L-am spalat si curatat si l-am "masat" pe toate partile cu condimente pentru peste si vegeta inclusiv burtica si l-am lasat la odihnit. Am tocat mai multa ceapa ca doar e pestele mare si am ...
 SOTE DE FRUCTE DE MARE PE PAT DE OREZ SOTE DE FRUCTE DE MARE PE PAT DE OREZ
Fructele de mare se soteaza ( asa congelate cum sunt)intr-o tigaie cu unt, ceapa, usturoi, oregano, capere. Cand s-au inmuiat, se stinge preparatul cu putin vin alb si se adauga sucul de rosii, sucul de lamaie, sarea. Se amesteca si se mai lasa sa se ...
 Ciorba de perisoare cu legume deshidratate Ciorba de perisoare cu legume deshidratate
Puneti la fiert legumele deshidratate in 3 litri de apa rece cu putina sare. Spalati orezul si lasati-l sa stea in apa rece la inmuiat, sa se umfle putin.Intre timp curatati si spalati ceapa si cartofii. Taiati cepele in doua si feliati-le foarte ...
 Ciorba de perisoare acrita cu bors Ciorba de perisoare acrita cu bors
Dupa ce am spalat si am curatat legumele le dam pe razatoarea mare si le punem la calit in vasul in care facem ciorba. Dupa cateva minute le stingem cu apa calda. Le lasam sa fiarba la foc mic si ne ocupam de perisoare. Dam pe razatoare o ceapa, o ...
1-1011-2021-3031-34
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu suc de rosii - Pagina 21
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z