SiteDeBucate » Sosuri

Retete Sosuri cu usturoi

 Sos de usturoi cu morcov Sos de usturoi cu morcov
Morcovul se da pe razatoare, pe ochiurile mici, iar usturoiul se piseaza marunt. Galbenusul, lasat la temperatura camerei, se freaca cu usturoiul pisat. Se adauga:  mustarul, sosul de soia si lamaia, alternandu-le. Se amesteca bine doar intr-un ...
 Sos de usturoi (Aioli) Sos de usturoi (Aioli)
Se curata usturoiul si se piseaza. Se amesteca cu mustarul, se adauga galbenusul de ou si apoi uleiul, putin cate putin si se mixeaza bine (ca la maioneza). Adaugam apa si zeama de lamaie si mai mixam putin. La sfarsit se adauga smantana, se amesteca ...
 Sos de marar Sos de marar
Intr-o cratita se pune uleiul, faina si se amesteca, la foc mediu, pentru 3 minute. Se pune mararul tocat marunt si usturoiul. Se ia cratita de pe foc,se amesteca, se adauga apa pana devine mai subtire si se pune iar pe foc. Se serveste cu ...
 Ostropel de pui Ostropel de pui
Pieptul de pui se taie in mai multe bucati si se rumenenesc in ulei. Carnea se scoate si in uleiul ramas se adauga rosiile tocate marunt. Cand incepe sa fiarba se pune sare, zahar si se lasa pe foc sa scada. Se pune la loc carnea si se fierbe ...
 Dressing pentru salata Cezar Dressing pentru salata Cezar
1. Intr-un castron mare din sticla, bateti cu telul sau cu mixerul usturoiul zdrobit si galbenusurile. Incepeti sa adaugati uleiul de masline, picatura cu picatura, sau in suvoi subtire, amestecand continuu, pana cand observati ca dressingul incepe ...
 Sos cu busuioc Sos cu busuioc
Cateii de usturoi se taie in felii. Se calesc in uleiul de masline. Cand prind o culoare aurie, se adauga pulpa de rosii si se lasa la fiert, la foc mic. La sfarsit, se adauga busuiocul si sare dupa gust. ...
 Sos pentru spaghete Sos pentru spaghete
Se taie toate legumele. Se prajeste ceapa, se adauga cateii de usturoi. Cand ingredientele prind o culoare aurie se adauga ardeii grasi si dovleceii. Dupa ce se inmoaie ardeii, se adauga pulpa de rosii si se pune la fiert la foc mic. Inainte de ...
 Sos bolognez Sos bolognez
Se taie ceapa in cubulete si se rumeneste in uleiul de masline. Se adauga ramurile de telina si usturoiul, taiat cat mai marunt. Se taie in cubulete rosiile decojite si se adauga in vas. Se lasa vasul la foc mic 15 minute. Se adauga supa de vita, ...
 Sos de rosii Sos de rosii
Se taie in cubulete ceapa si se prajeste in 4 linguri unt. Se adauga morcovii, taiati cat mai marunt. Se acopera vasul si se lasa sa se caleasca 15 minute. Se pun in vas rosiile curatate de coaja si taiate in cubulete sau pasta de tomate. Se adauga ...
 Tzatziki II Tzatziki II
Castravetii se curata, se taie bucatele mici sau se dau pe razatoare. Se pun intr-o strecuratoare si se lasa la scurs, 30 minute. Se scurg bine, in maini si se pun intr-un bol, se adauga branza, iaurtul, usturoiul pisat, menta tocata fin, sare si ...
 Sos Pesto Sos Pesto
Busuiocul se spala, se scot frunzele de pe tija, se pun pe un prosop sau pe hartie abosrbanta pentru a indeparta apa de la procesul de spalare, trebuie sa fie uscate. Usturoiul se curata si se taie marunt. Se pun intr-un vas, se adauga sare si se ...
 Sos de rosii II Sos de rosii II
Ceapa, usturoiul, telina, se toaca marunt, morcovul se da pe razatoare. Intr-o craticioara se pun la incalzit untul si uleiul, se adauga legumele. Se amesteca 4-5 minute, amestecand din cand in cand. Se adauga rosiile maruntite si sosul lor, sare si ...
 Sos rapid de usturoi Doina Sos rapid de usturoi Doina
Puneti intr-o cana de blender usturoiul curatat si taiat bucati, galbenusul, mustarul zeama de lamaie sau otetul, miezul de paine stors, bicarbonatul, uleiul, condimentati si mixati 15-20 secunde. Adaugati smantana sau iaurtul, dregeti gustul, dupa ...
 Sos de usturoi cu smantana Sos de usturoi cu smantana
Usturoiul se curata si se piseaza bine, se pune sare si piper, se amesteca bine. Se adauga ulei si putin otet si se freaca bine de tot, trebuie sa rezulte o pasta ceva mai grosuta.Se adauga smantana si se amesteca pana se omogenizeaza, la sfarsit se ...
 Sos de usturoi cu morcovi Sos de usturoi cu morcovi
Cand calesc morcovi ca sa ingalbenesc supa, ii folosesc la un sos de usturoi inedit.Daca nu folositi morcovul ras si calit ca sa ingalbeniti supa, il curatati, radeti si caliti in putin ulei special pentru acest sos.Puneti intr-o craticioara 4 ...
 Stufat de vita Stufat de vita
1. Ceapa, morcovul, telina se taie bucati, rondele se pun la calit cu usturoiul in uleiul incins(eu am folosit o cratita de pamant,este ideala pentru stufaturi).2. Carnea se curata de pielite, se spala bine, se sterge cu hartie de bucatarie, se da ...
 Sos de usturoi 2 Sos de usturoi 2
Puneti intr-o craticioara 20 ml ulei, faina, amestecati cu un tel micut, puneti pe flacara mica a aragazului si dupa 2-3 minute adaugati 80-100 ml apa clocotita (lapte), amestecand energic cu telul inca 2-3 minute, pana se ingroasa bine. Lasati sa se ...
 Carnita de taur in sosulet. Carnita de taur in sosulet.
Carnea o spalam si o taiem in bucatele mici si punem sare si piper peste ea.restul ingredientelor ceapa,ardeiul,usturoiul,si rosiile le curatam,le spalam si taiem in juliana si facem o prajela in uleiul de masline(punem prima data ceapa taiata si ...
 Creveti, in sos picant-gampa al pil pil Creveti, in sos picant-gampa al pil pil
Descongelam creveti.In cratita de lut punem uleiul ,usturoiul curatat ,taiat in feliute , ciusca taiata in 3 sau 4 daca este mare si daca ciusca este mica in 2-ua.Lasam sa se rumeneasca putin.Apoi adaugam creveti si invirtim.Intr-un pahar ...
 Lactoneza (maioneza din lapte cu usturoi) Lactoneza (maioneza din lapte cu usturoi)
Se curata cateii de usturoi si se pun in paharul inalt de la blendar, se adauga putina sare si laptele.Se bate cu blendarul putin sa se sfarame usturoiul, si se adauga ulei putin cate putin. La final se adauga sucul de lamaie sau otetul.Aceasta ...
Filtreaza retetele
Tara:
 
Sterge Filtru:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Sosuri cu usturoi - Pagina 3
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z