SiteDeBucate » Sosuri

Retete Sosuri cu tarhon

 Sos remoulade Sos remoulade
1. Puneti caperele tocate, castraveciorii si fileul de ansoa intr-un castron mic si amestecati-le 2. Adaugati maioneza, mustarul si verdeata tocata si amestecati bine. Asezonati dupa gust cu sare si piper, se serveste rece. ...
 Sos tartar Sos tartar
1. amestecati intr-un castron castraveciorii cu caperele, adaugati maioneza si amestecati bine bine, apoi incorporati smintina 2. incorporati otetul si verdeata, amestecati bine 3. acoperiti vasul si puneti-l la rece 30 de minute inainte de a servi ...
 Sos Tartar Sos Tartar
Tocati marunt castraveciorii, caperele, tarhonul si patrunjelul. Intrun castron se amesteca totul cu maioneza si smintina, adaugati otetul, sarea si piperul si amestecati bine, dupa care il dati la rece pe 30 de min. Se serveste cu carne, peste, ...
 Sos bolognez Sos bolognez
Se taie ceapa in cubulete si se rumeneste in uleiul de masline. Se adauga ramurile de telina si usturoiul, taiat cat mai marunt. Se taie in cubulete rosiile decojite si se adauga in vas. Se lasa vasul la foc mic 15 minute. Se adauga supa de vita, ...
 Sos de rosii Sos de rosii
Se taie in cubulete ceapa si se prajeste in 4 linguri unt. Se adauga morcovii, taiati cat mai marunt. Se acopera vasul si se lasa sa se caleasca 15 minute. Se pun in vas rosiile curatate de coaja si taiate in cubulete sau pasta de tomate. Se adauga ...
 Sos de tarhon Sos de tarhon
Se prepara supa concentrata din cubulete concentrate sau din condimente uscate. Se aleg frunzele de tarhon, bine spalate, se pun intr-un castron dupa ce s-au taiat marunt (pastrati cateva intregi pentru ornare). Se toarna peste ele vinul si se pun la ...
 Sos de tarhon cu mustar Sos de tarhon cu mustar
Se amesteca mustarul cu zaharul praf si se adauga apoi uleiul, turnat picatura cu picatura, ca la maioneza, amestecand mereu cu o lingura de lemn.Cand s-a adaugat tot uleiul, se condimenteaza, dupa gust, se adauga zeama de lamaie si se adauga ...
 SOS    VINAIGRETTE   SAU    VINEGRETA SOS VINAIGRETTE SAU VINEGRETA
Se pun intr-un vas uleiul,zaharul sau mierea de albine , otetul de mere,otetul balsamic,otetul din vin,sucul de grapefruit sau zeama de lamaie ,putina apa fiarta si racita sau apa plata .Dupa ce se amesteca bine continutul(baza sosului) ramane la ...
 Otet aromat cu patru ierburi Otet aromat cu patru ierburi
Otetul are un gust excelent, daca folositi urmatoarele plante aromate: cimbru, usturoi, tarhon si lavanda. Se pun toate aceste ingrediente pe fundul unui borcan, dupa ce in prealabil au fost spalate si usor zdrobite, turnandu-se deasupra o jumatate ...
 sos remulat sos remulat
Maioneza se amesteca treptat cu: castravetii, tarhonul, patrunjelul, otetul, piperul si mustarul. Se amesteca totul bine, pana se omogenizeaza compozitia. ...
 Sos Remoulade (rece) Sos Remoulade (rece)
Ouăle se toacă mărunt, castraveţii se curăţă de coajă şi seminţe, apoi se taie marunt şi se scurg de zeama. Se amestecă maioneza cu muştarul, oţetul, castraveţii, ouăle, patrunjelul, tarhonul, piperul macinat şi sarea. Se recomandă ...
1
Filtreaza retetele
Sterge Filtru:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Sosuri cu tarhon
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z