SiteDeBucate » Sosuri

Retete Sosuri

 Sos de hrean Sos de hrean
Hreanul proaspat se rade pe razatorea cea mai fina;daca este prea iute , se pune pentru cateva minute(5) in cuptor.Smantana se amesteca cu faina ,adaugam hreanul ras si supa.Amestecam bine si condimentam cu sare, zahar si suc de lamaie sau otet, dupa ...
 Otet aromat cu patru ierburi Otet aromat cu patru ierburi
Otetul are un gust excelent, daca folositi urmatoarele plante aromate: cimbru, usturoi, tarhon si lavanda. Se pun toate aceste ingrediente pe fundul unui borcan, dupa ce in prealabil au fost spalate si usor zdrobite, turnandu-se deasupra o jumatate ...
 Chutney de coriandru( Dhania chutney) Chutney de coriandru( Dhania chutney)
Se amesteca in blender sau in robot ingredientele in afara de sare si sucul de lamaie cu putina apa cat sa se faca o pasta fina.Se adauga sarea si sucul de lamaie si se amesteca.Nu trebuie sa fie lichid.Se poate folosi cu mancaruri care contin ...
 Sos Huli Huli pentru pui Sos Huli Huli pentru pui
Se topeşte zahărul în sosul de soia. Se adaugă restul şi se lasă la fiert(foc mic) câteva minute. ...
 Sos de fructe pentru inghetata Sos de fructe pentru inghetata
Pasezi in blender fructele cu siropul si lichiorul, adaugi smantana. Servesti peste inghetata de fructe sau de vanilie ...
 sos remulat sos remulat
Maioneza se amesteca treptat cu: castravetii, tarhonul, patrunjelul, otetul, piperul si mustarul. Se amesteca totul bine, pana se omogenizeaza compozitia. ...
 Mujdei de usturoi Mujdei de usturoi
Se curata usturoiul, se piseaza pe urma se pune intr-un castron impreuna cu vegeta se toarna cate un pic de ulei amestecandu-se pana ce se obtine o pasta, pe urma se pune smantana, se adauga menta si leusteanul taiate foarte marunt, totul se amesteca ...
 Sos de iaurt cu usturoi Sos de iaurt cu usturoi
Se amesteca toat ingredientele in ordinea mentionata. Acest sos va scoate in evidenta aroma frigaruilor. Primavara, usturoiul folosit la sos poate fi inlocuit cu leurda. ...
 sosul maioneza sosul maioneza
Se freaca galbenusurile cu o lingura de lemn si se adauga ulei cate putin,picatura cu picatura sau se toarna in fir foarte subtire si se freaca continuu pana ce compozitia devine groasa.Se adauga zeama de lamaie si se amesteca bine,apoi se adauga un ...
 Sos Remoulade (rece) Sos Remoulade (rece)
Ouăle se toacă mărunt, castraveţii se curăţă de coajă şi seminţe, apoi se taie marunt şi se scurg de zeama. Se amestecă maioneza cu muştarul, oţetul, castraveţii, ouăle, patrunjelul, tarhonul, piperul macinat şi sarea. Se recomandă ...
 Sos maioneza Sos maioneza
Intr-un castron de portelan se pun galbenusuri crude, se sareaza si se freaca cu o lingura de lemn sau cu un tel. Se toarna ulei in cantitati mici(la inceput cite o picatura apoi cite 1 lingurita), amestecind de fiecare data bine cu galbenusurile. ...
 Mujdei de usturoi Mujdei de usturoi
Se curata cantitatea de usturoi aleasa dupa preferinta, se piseaza bine cu putina sare, pana cand devine ca o crema. Se pune in sosiera si se amesteca bine cu o cantitate de apa potrivita. ...
 Bechamel Bechamel
...
 Maioneza Maioneza
...
1112
1-1011-12
Filtreaza retetele
Ingredient:
+ vezi toate
 
Tara:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Sosuri - Pagina 11
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z