SiteDeBucate » Sosuri

Retete Sosuri

 Sos pesto rosu Sos pesto rosu
Puneti busuiocul, patrunjelul, semintele de pin si usturoiul taiat marunt, rosiile uscate, pasta de rosii si uleiul de masline intr-un blander pina se amesteca bine si compozitia este destul de omogena Adaugati parmezanul si condimentele si mai ...
 Sos pesto clasic Sos pesto clasic
Puneti busuiocul intr-un mojar impreuna cu semintele de pin, usturoiul si putin ulei Zdrobiti-le cu un pisalog pentru a obtine o pasta. Adaugati treptat uleiul ramas, apoi adaugati parmezanul si asezonati dupa gust cu sare si piper Ca o alternativa ...
 Tzatziki Tzatziki
Curatati castravetii de coaja si taiati-i in sferturi. Cu ajutorul unei lingurite scoateti semintele. Tocati castravetii in bucati de 2,5 cm. Puneti bucatile intr-o strecuratoare si presaratile cu sare din abundenta. Puneti un vas sub strecuratoare ...
 SOS DE CAPSUNI SOS DE CAPSUNI
1.Se spala capsunile si se pun la scurs intr-un strecurator de plastic. 2.Se pun capsunile in blender si se mixeaza.Se adauga zaharul si se amesteca bine pana ce zaharul se dizolva.Se gusta si , daca este necesar, se mai adauga zahar.Se adauga sucul ...
 SOS DE COACAZE SOS DE COACAZE
1Intr-o cratita, se amesteca zaharul, faina,scortisoara,sarea si apa, se fierb pana ce zaharul s-a topit.Se adauga fructele si se continua fierberea pana sosul se leaga.(unele fructe se zdrobesc prin fierbere, altele raman intregi).Se gusta si, daca ...
 Tzaziky Tzaziky
-Eu am procedat asa : am dat castravetele pe razatoarea mare si l-am pus in sita,presandu-l din cand in cand cu o lingura ca sa se scurga apa din el.  -L-am amestecat cu usturoiul pisat si cu celelalte ingrediente si am omogenizat.Normal,din ...
 Sos de rosii si ciuperci Sos de rosii si ciuperci
-Curatam, spalam si taiem marunt cepele, apoi le calim impreuna cu ciupercile in putin ulei. -Adaugam si rosiile taiete marunt, condimentam si mai lasam sa dea cateva clocote. -La sfarsit adaugam patrunjel verde tocat marunt. -Noi l-am servit ...
 Tzatziki Tzatziki
Castravetii ii taiem cubulete sau ii radem pe razatoarea cu ochiuri mari. Usturoiul pisat il amestecam cu putina sare si ulei,pana obtinem o pasta omogena. Castravetii ii amestecam cu sare,piper si pasta de usturoi.Adaugam si smantana,iar la sfarsit ...
  Sos picant a la arrabiata pentru paste Sos picant a la arrabiata pentru paste
Se incinge uleiul intr-o oala mica inalta si se pune peste  ceapa, morcovul si ardeiul capia toate taiate cubulete. Se lasa la foc potrivit  dupa care se adauga apa, sosul de rosii si rosiile taiate cuburi mici. Se lasa sa fiarba ...
 Sos cu hrean Sos cu hrean
Hreanul se da pe razatoarea cu ochiuri mici. Smantana o incalzim pana aproape de punctul de fierbere, dupa care adaugam hreanul. Saram si piperam dupa gust. Se poate servi cu friptura de pui, cartofi la cuptor sau dovlecei crocanti la cuptor. ...
 Sos de usturoi cu maioneza Sos de usturoi cu maioneza
Usturoiul se piseaza si se amesteca bine cu lingura de mustar si putin ulei pana se face o pasta. Peste pasta formata se pun galbenusurile (atentie, gabenusurile trebuie sa fie la temperatura camerei) si se amesteca bine doar intr-un sens, pentru a ...
 Tzatziki Tzatziki
Castravetele se spala, se curata de coaja si se da pe razatoarea cu ochiuri mari. Se amesteca cu usturoiul pisat sau ras si cu mararul tocat fin. Se adauga iaurtul, uleiul d emasline, se condimenteaza si se omogenizeaza. Simplu! ...
 Salsa picanta cu legume Salsa picanta cu legume
Se spala bine sub jet de apa ardeii, ceapa si rosia. Pe o plita incinsa se coc ardeii rosii, verzi si cel iute, apoi se scot si se pun intr-un castron, acoperindu-i cu un capac. Astfel se vor inmuia si se vor curata mult mai repede de coaja. Se lasa ...
 Sos de vinete, iaurt si usturoi Sos de vinete, iaurt si usturoi
Pasul 1: Vinetele se inteapa cu furculita si se coc 45 de minute in cuptorul incins, la temperatura de 190 grade. Din cand in cand se invart de pe o parte pe alta. Cand sunt gata, se scot si se lasa cateva minute la racit. Apoi se taie in 2 si li se ...
 Pasta si sos tahini Pasta si sos tahini
Pasul 1: Semintele de susan se pun intr-o tigaie anti-adeverenta, la foc moderat si se prajesc foarte putin, cat sa devina aurii. Se amesteca mereu cu o paleta de lemn si nu le lasam prea mult pe foc deoarece daca incep sa devina maronii, gustul ...
 Dip cu vanata si pasta tahini Dip cu vanata si pasta tahini
 Vanata se inteapa frumos cu o furculita din loc in loc si se pune la copt in cuptorul incins. O intoarcem din cand in cand, sa nu se arda. Cand este gata, o scoatem pe o farfurie la racit. Dupa ce s-a racit aproape de tot, o taiam in doua si ii ...
 Sos de usturoi cu smantana Sos de usturoi cu smantana
se storc cateii de usturoi si se sareaza si pipereaza amestecand usor , se adauga ulei ca la maioneza frecand in sensul acelor de ceasornic. (amestecati repede pt ca se poate taia ca la maioneza). intr-un bol se pun cele 4 linguri de smantana si cu o ...
 Sos de hrean cu mere Sos de hrean cu mere
Daca doriti sa puneti pe masa un sos de hrean delicios, atunci este obligatoriu sa-l preparati cu ajutorul merelor. Este o combinatie pe care am intilnit-o la Viena. Contine pasta de hrean in otet si mere din compot, sau mere coapte. Are un gust ...
 Sos Tartar Sos Tartar
Tocati marunt castraveciorii, caperele, tarhonul si patrunjelul. Intrun castron se amesteca totul cu maioneza si smintina, adaugati otetul, sarea si piperul si amestecati bine, dupa care il dati la rece pe 30 de min. Se serveste cu carne, peste, ...
 Sos Gorgonzola Sos Gorgonzola
  La foc mic se topeste untul. Peste untul topit se adauga branza gorgonzola si se lasa pana se topeste, amestecand din cand in cand (pentru a nu se prinde). Dupa ce branza s-a topit, se adauga smantana treptat.  Dupa ce am incorporat ...
1-1011-12
Filtreaza retetele
Ingredient:
+ vezi toate
 
Tara:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Sosuri - Pagina 2
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z