SiteDeBucate » Sosuri

Retete Sosuri

 Pesto de busuioc Pesto de busuioc
Se spala busuiocul bine si se usuca pe un prosop de bucatarie, prin tamponare. Intr-un robot de bucatarie se mixeaza: semintele de pin, parmezanul si catelul de usturoi.Se adauga busuiocul,putin cate putin,uleiul,iar la sfarsit cubuletul de unt. ...
 Sos de anason Sos de anason
Se face un mujdei din usturoi, sare, ulei si apa minerala. Mujdeiul se amesteca cu smantana, apoi se pune anasonul zdrobit. ...
 Sote de inimi de curcan Sote de inimi de curcan
Ceapa data prin razatoare se caleste in unt, dupa care se innabusa cu apa. Se pun inimile taiate, sare si piper. Se lasa sa dea in cateva clocote, apoi se pune vinul. Se lasa sa fiarba pana cand lichidul scade. ...
 Sos cu perisoare Sos cu perisoare
Intrun castron amestecam bine ingredientele de mai sus fara cele pt sos. Intrun cratit, punem uleiul la incins, adaugam ceapa taiata marunt, calim usor pana devine sticloasa, adaugam boiaua, si punem o cana si jumatate de apa, lasam sa fiarba. Intre ...
 Maioneza Maioneza
Galbenusul fiert (rece) se marunteste foarte bine cu o furculita, se adauga mustarul si se mesteca foarte bine, se adauga galbenusul crud, se amesteca bine.Se pune uleiul, se toarna in fir subtire, mestecind tot timpul. Dupa ce se pune uleiul, se ...
 FICATEI CU SOS DE ROSII FICATEI CU SOS DE ROSII
Se fierb ficatei timp de 5 minute, intre timp se pun rosiile decojite si date pe razatoare impreuna cu bulionul si usturoiul tocat marunt la prajit in putin ulei , dupa ce fierb ficatei se pun la prajit separat, cand s-au prajit se adauga peste sosul ...
 MAIONEZA MAIONEZA
Un ou se fierbe,se raceste,se curata si se seapara albusul de galbenus.Galbenusul fiert se paseaza foarte bine cu furculita pentru a evita formarea cocoloaselor,se adauga mustarul,un praf de sare,albusul crud si se amesteca usor.Apoi,se incorporeaza ...
 sos aliolii sos aliolii
Punem in cana mixerului laptele ,firicelul de patrunjel,sarea si usturoiul taiat pe jumatate .Punem mixerul in cana si incepem sa punem cite putin ulei intre tim ce mixam (apasind din cind in cind pe butonul mixerului si nu continuu si nu ridicam ...
 Maioneza de post Maioneza de post
Amidonul de dizolva in 5 linguri de apa rece, iar restul de apa se pune la fiert. Cand apa a fiert se adauga putin cate putin peste amidonul dizolvat, amestecand continuu pana la omogenizare. Dupa ce am adaugat toata apa punem compozitia la loc pe ...
 Gogosari in sos pentru friptura Gogosari in sos pentru friptura
Gogosari taiati fideluta se oparesc in comozitia facuta din otet, zahar,ulei,sare, pasta de tomate si foile de dafin.Se oparesc cam 10-15 min.Se scot se asaza in borcane se toarna comozitia in care i-am oparit peste ei.Se incinge cuptorul si bagam ...
 CIULAMA DE CIUPERCI CIULAMA DE CIUPERCI
Se taie ceapa fideluta si se pune la prajit, dupa ce a prins culoare maronie se adauga ciupercile taiate feliute , se adauga apa si se lasa sa fiarba 15 , intre timp se amesteca smantana cu faina si se pun peste ciuperci , se lasa sa mai fiarba 5 ...
 Sos de usturoi (Sos Yoli) Sos de usturoi (Sos Yoli)
Se zdrobeste bine cartoful fiert (sau puneti pesmet), se adauga usturoiul dat pe razatoarea mica sau tocat foarte fin, mustarul, condimentele, (galbenusul, cine vrea)bicarbonatul, stins cu otet sau zeama de lamaie.Se freaca bine cu ulei, ca la ...
 Maioneza de morcov Tradaro Maioneza de morcov Tradaro
Morcovul si cartoful se fierb. Apoi se paseaza foarte bine morcovul si cartoful pana devine o pasta cremoasa. Se amesteca cu mixerul si se toarna foarte incet ulei, ca la maioneza standard, pana ce maioneza creste in cantitate. Cate putin se adauga o ...
 MUJDEI MUJDEI
Se curata usturoiul si se preseaza cu acel aparat special.Se adauga sare si se freaca usturoiul timp de 2-3 minute.Se pune apa si se amesteca. ...
 Ficat cu usturoi Ficat cu usturoi
Se spala ficatii si se pun la prajit in ulei, dupa care se adauga si ceapa. Se lasa pana este gata si se pune usturoiul pisat marunt si se adauga condimentele. Se mai lasa 5 minute, dupa care se opreste si se adauga patrunjel. ...
 Mujedei de usturoi Mujedei de usturoi
-se piseaza usturoiul bine si se freaca cu sare;-dupa ce l-am pisat bine se freaca cu ulei timp de 5 minute pana devine cremos,- se pune intre timp zeama de lamaie sau otet.-la sf se poate picura si putina apa minerala ...
 Sos pentru pizza Sos pentru pizza
Se taie ceapa marunt si se caleste in putin ulei. Se adauga pasta de rosii si de ardei, apoi se toarna pa si se fierbe. Se pun si condimentele, dupa gust.Se serveste calda cu pizza. ...
 Tzatziki Tzatziki
se spala castravetele, se da pe razatoarea, se amesteca cu iaurtul, smantana, cu lingurita de maoineza, mararul taiat marunt, usturoiul pisat, sare si piper dupa gust, ia la sfarsit punem suc de lamaie. ...
 maioneza rapida maioneza rapida
:puneti intr0un vas inalt cele doua galbenusuri,cel fiert faramitat,mustarul,zeama de lamaie si sarea si se omogenizeaza cu mixerul.Dupa ce am omogenizat adaugam treptat ulei mixand incontinuu si tot asa pana terminam uleiul.Daca aveti ghinionul sa ...
 Maioneza dietetica Maioneza dietetica
Maioneza asta e dietetica pentru ca nu foloseste galbenus de ou,cel care este colesterolic.Procedeul de preparare e exact la fel ca pentru orice maioneza.Se poate fluidiza la sfarsit ,daca e nevoie cu iaurt fara grasime sau apa. ...
1-1011-12
Filtreaza retetele
Ingredient:
+ vezi toate
 
Tara:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Sosuri - Pagina 9
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z